Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
as_Rock #10603 üzenetére
Lehet hogy van jobb megoldás is, én így használom.
Csatlakoztasd a két monitort (tv-out tökéletes)
Catalystban van egy olyan rész, hogy képernyőkezelő. A jelenleg lekapcsolt megjelenítők résznél kell lennie egy monitornak. Azt behúzod a rendszer melletti négyzetbe és a felugró lehetőségek közül kiválasztod a "kiterjesztést".
Mellette tudod változtatni a képernyők pozícióját (simán rámész az egyikre és a megfelelő helyre húzod)
Amikor berakod a filmet, áthúzod a TVre média playert és simán teljes képernyőre rakod. Ilyenkor a tvn fog fullscreenen menni.(bocsi ha túl szájbarágósra sikerült
)
Nekem is lenne egy kérdésem. Sapphire 2600xtm van és szerintem hangos a hűtése. Windows alatt 55ˇC. Létezik valamilyen progi, amivel lehet manuálisan a ventit szabályozni?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
as_Rock #4640 üzenetére
Szerintem azért nem éri meg mostváltani mert márciusban megint lehet majd eladni a szinte új 38xx és 8800-as szériákat jó nagy pénzveszteséggel,mert addigra jönnek az NV és a AMD/ATi új generációs kártyái.
Én még egyszer nem esek bele abba a hibába hogy a széria gyártás vége felé veszek új kártyát!
Akkor az a 1-2hónapot kibírom és utána egy fél évig biztos nem kell cserélnem megint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest