- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
Clay
senior tag
Én azt tapasztaltam ha 66MHz-nél nagyobb frekit állítok be akkor instabil lesz a kártyám ( állandóan fagy , kékhalálozik a rendszer , VPU recover kiabál , stb.... ) , és nem csak nálam ez a helyzet hanem más ATI-soknál is . Nvidia karik bírják a nagyobb frekiket de valós teljesítmény növekedésről még nem hallottam , nem lehet jobban húzni akkor se , nem lesz nagyobb pontszám egy tesztprogiban se ! Ezért nem látom értelmét igazából .
-
Clay
senior tag
Az nforce-s alaplapokon lehet állítgatni az AGP frekit , bár felesleges , mert csak ront a kártya teljesítményén . A tuninghoz semmi köze nincs , a közhiedelemmel ellentétben , ugyanis a VGA-knak 66MHz-re van szükségük ettől eltérő beallítások instabillá teszik ! Mondjuk ennyire brutál hibát nem okozhat , de azért érdemes ránézni , szerintem ez inkább gar probléma lesz .
-
myrra
senior tag
az még jó messzi lesz mire a hulladék kártyák lenyomják a 9800 pro-t.
az X300 se fog egy dekával se többet tudni mint egy deforce 4 mx, mert agyonvágják azt a kevéske kis teljesítményt is a memsávszélességgel.
lassan má 32 bitesek is lesznek.
ha valaha jobb lesz egy ilyen ipari hulladék kártya mint a 9800 pro az csak azér fordulhat elő mert maximum az aktuális dirctX verziót támogatja amit a 9800 pro már nem.
de ennek se lesz sok értelme, mert hiába indulna el az aktuális ipari hulladékon a játék , ugyse tudna mit kezdeni vele..... -
Lord Zero
addikt
ühüm,
nem ragaszkodom az extra tuninghoz, csak megnyugtató lett volna tudni, h van még benne szunnyadó erő... bár a táp kicsi, (codegen300), ez nem okozhatja?
amúgy, mindamellett, h utálom a bencsmárkokat, lefuttattam a szokásos(aka)t
3dm01 - 14xxx - ez nagyon kevés, szerintem
3dm03 - 53xx
3dm05 - 23xx
nekem elég lightosnak tűnnek.
kezdő atis vagyok, hehhe, a régi fx5700hoz képest persze oké, de szerintetek elég oké? -
Lord Zero
addikt
nahejhó
adva van ez az atitool ketyere, ami jellemzően csak teker csak teker csak teker...
mint oly sok fórumtársamnak, nekem is rendkívül véges a türelmem... és hát honnan lehet tudni, h hol a móka vége?
egy 9800pro-ról van szó, manuálisan felcibáltam xt közelébe (411/363) és az atitool preview ablakában bizony szemetelt, a 3dmark01/03 lefutott, a 3dm05 viszont szintén iszonyat bolhás volt
akkor most mi az igazság? létezhet, h nem bírja a @xt-t? ha igen, miért? hűtés? táp? -
qvazi
csendes tag
-
qvazi
csendes tag
nagyon köszönöm
és mi a helyzet a control paneles dolgokkal? együtt mennek a driverrel? azaz ugyanahhoz a catalysthoz csak ugyanaz a control panel jó?
és azzal a driver versionnel (6.14.10.6490 ) ne foglalkozzak?
az omega valamiféle tuning driver igaz? vagy ez a mezei catalysttal is lehetséges?
elnézést, ha a kérdéseim gyengeelméjűek, - én nem vagyok az, csak nagyon új a radeon vonal (mennyivel ismerősebb a coolbits és társai!)
-
Lord Zero
addikt
kösz az útmutatást,
atikat illetően csak elméleti a tudástáram, mert még nem volt a kezeim között (kivéve mobility cuccok, laptopba valók, de ők most nem játszanak) - vhogy úgy vagyok velük, mint a nasa fejlesztőmérnökei, akiket odatesznek egy papírrepülő-hajtogatásra, és inkább lefirkálnak száz képletet, mint inkább hajtogatnának egy egészségeset
szóval értem én, h kétszeres mem sávszélesség, meg dupla gyors mem olvasás-írás, meg miegymás - de a gyakorlatban hogy ütközik ez ki? (pl frame/sec, stb?)
a mag/vpu ugyanaz -
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest