- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
válasz
ShadowLord #39 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az összes Zafír meg Powakorcs kártya trutymó, hanem azt hogy ezek a ''128 bites 9800 pro'' kártyák még egy 9700pro-nál is jelentősen lasabbak. Nem az a baj, hogy van ilyen kártya, hanem az hogy ilyen néven adták ki... Ennek inkább vmi 9800le vagy ilyesmi nevet kellett volna adni nem íg gondolod? Azzal hogy 9800pro van bazi nagy betűkkel a dobozára írva a kártyáknak és a leírásban csak ici-pici betűkkel *-gal jelölve a lapalján van odabiggyesztve, hogy dik'má he ez 128bites, most jó beszívtad muhaha kb. ilyen szinten... Ha nem hívták volna fel külön a figyelmet ezekre a kártyákra (pl. itt a PH!-en hírekben) csak akkor lehetett volna észrevenni a turpisságot mikor már késő... ATI bácsi helyében én elgondolkodnék, hogy jogorvoslattal éljek ezekkel a gyártókkal szemben, mert az ő hírüket legalább annyira rontotta ez az akció, mint a gyártókét... De ha azt szeretnéd, hogy ez a fajta üzletimagatartás legyen a megszokott akkor csak védjed őket, majd ha egyszer beszívsz vmi hasonló cuclit akkor visszagondolsz majd ezekre a sorokra... Azért remélem sosem fogsz így járni...
Meg én sem.
mod: Egyébként Zafír megérezte, hogy ebből lehet még komolyabb gáz is ezért minimális ráfizetéssel kicserélte ezen kártyákat teljesértékű (256 bites) 9800pro kártyákra... Vajon miért?
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
válasz
ShadowLord #32 üzenetére
NEM
és ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet.
Legalábbis én még nem találkoztam olyan játékkal, ahol különösebb kompromisszumot kellet volna kötnöm látványügyileg... -
Gorneck
legenda
válasz
ShadowLord #32 üzenetére
Sztem nincs rá semmi szükség!
Aktív témák
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest