- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
KOre
tag
válasz
Lord Zero #472 üzenetére
váááá! 40 fps -t a cs-ben nem kívánok senkinek! Inkább játszok egykézzel, ugrálva, bekötött szemmel, mint 100fps alatt!
Amúgy a szemünk az valóban kb 25 képet képes felfogni másodpercenként, de ez a játékoknál valamiért nagyon nics így! Az okát nem tudom, de bizony még a laikus számára is könnyen észrevehető, az fps különbség! -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #368 üzenetére
hm, így nem működik a link, nézd ezt:
Bővebben: link itt jelöld be a hasonlítgatnivalókat -
myrra
senior tag
válasz
Lord Zero #159 üzenetére
az Amd kevesebbet csinál mark2001, mint egy P4, ezért is kevesebb, bár a 14000 pontnál azért több lenne elvárható. próbáld ki valami ismerősödnél akinek rendes gépe van hogy ott mennyit csinál. (legalább 3 gigás p4)
a procira ugyanis elég sok pontot ad.plusz 500 Mhz akár 1500-2000 pont is lehet -
-
gege71.hu
addikt
válasz
Lord Zero #159 üzenetére
Hat ez nem vmi sok..
Kartyavasarlas utan beraktad siman az atit a meglevo rendszerbe? Mert akkor biza gyengebben muzsikal szvsz.
(Majd mindjart jon itt valaki, hogy aa nem kell win reinstall bla bla...)
En WinXP reinstall-lal tiszteltem meg az uj 9800pro(HisExcalibur IceQ)-mat meg majusban.
A pontjaim alapon:
5700-5800 potty korul 3dm2k3ban
18-19000 korul 2k1ben
Huzva 2k3ban 6700
440-450re lehet huzni a vpu-t
a memot 750re (2x375)
Lehet az enyem egy szerencsesebb darab de szerintem egy xt orajelet elvileg el lehet erni. A tied talan egy gyengebb eresztes
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
válasz
Lord Zero #157 üzenetére
Na csak villám üzemódvban válaszolok, mert rohanok barátnőmért a Keletibe...
Sajnos lehet hogy nem bírja az XT órajeleit. Pech. Hűtő csere esetleg segíthet vmit. Ha bolhás a kép akármiben akkor az azt jelenti, hogy a memo nem bírja a kiképzést. Vedd vissza a memot és nézd meg a gpu mit bír. Memora meg rakhatsz bordát.De ha Zalmant veszel az azt is hűti. Kb.ennyi.
-
Draki
aktív tag
válasz
Lord Zero #75 üzenetére
Részben válaszoltam a kérdésedre az előző hsz.-ben.
Összefoglalva bekapcsolt szűrők mellett vége van, mint a botnak a 128 bites memvezérlő miatt, shader intenzív gammák (Farcry és mostanában egyre több gamma lesz ilyen) szintén alaposan kifektetik ugyanebből az okból. Tehát nem egy bölcs dolog manapság ilyen kártyába fektetni...
Úgytudom a mag és memo ugyanolyan frekin mennek, mint egy 256 bites társánal tehát csak a memvezérlő hibádzik, de az nagyon...
Most pontos adatokat nem tudok fejből mondani (frame/sec), mivel már marha álmos vagyok és lusta keresni vmi épkézláb 128 bites 9800pro tesztet, de ha érdekel tuti találsz a neten párat... Én Farcryban High beállítás mellett 1024x768-ban min. 30-40% sebesség csökkenést tippelek egy 256 bites 9800pro-hoz képest. De erre nem rakom fel a lakáskulcsot csak egy tipp...Már régen olvasgatam ilyen teszteket, de nagyvonalakban tuti igazam van.
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
válasz
Lord Zero #66 üzenetére
Sajnos nagy különbség van 128bit és 256bit között. Egy 128 bites 9800pro csak kicsivel gyorsabb a 9800se 128 bites kártyáknál pedig ott csak 4 pipe műxik... Ebből is látszik, hogy mennyire szűk a 128bites memvezérlő egy 9800pro kártyának...
Tehát sztem nyugodtan felejtsd el a 128bites 9800pro-kat. Nem vesztesz vele semmit. Ha pénz szűkében vagy inkább keress egy moddolható 256 bites 9800se kártyát (az agyonveri a 128bites 9800pro-t
), bár ez nem túl könnyű feladat tudom... Vagy vegyél használtan egy 9700pro-t (ha költségérzékeny vagy) azt lehet is kapni és azért még nagyon jól teljesít az öregfiú...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest