- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
popey37
addikt
hali a control center nekem sem megy, de nem is kell van helyette radlinker,atitool
szerintem ezek sokkal jobban funkcionálnak. tedd fel a legujjabb omega drivert hátha segít. nekem javított egy keveset, tedd ujra a drivert, de úgy, hogy előtte minden alkotóelemét távolitsd el. A karit nem tudod túlhúzással kinyírni, mert a VPU recuver nem engedi, ha gáz van valamivel visszaáll alapra magától.
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
nekem ugyanez a kari megy 420/790
-
popey37
addikt
hali. az a gondom, hogy vin install után az AGP-m off, és nem tudom bekapcsolni a 8 szorost.
ha valaki tud segítsen köszi -
popey37
addikt
2600+; 9800 pro 415/390mhz: 3Dmark03-ban 6875; 2001-ben 20300
-
popey37
addikt
szerintem csak akkor érdemes a pro-t lecserélni, ha max 1-2 ezressel drágábban jutsz 6600 GT-hez.
-
popey37
addikt
kijavítottam, remélem most már boldog vagy?
-
popey37
addikt
van egy fölösleges 9800 pro
-
popey37
addikt
hali. karicsere miatt megvállnék a saffhire 9800 rpo-tól,
Paraméterek: r 350 mag; 372/338 alapórajel; 128 mb-256 bit ram , gari nélkül.
ha kell valakinek nyitok topicot a hardver piacban. -
popey37
addikt
válasz
-=V3rthil=- #292 üzenetére
áruljátok már el mire jó az SP1 és SP2? nekem egyik sincs fenn, van egy helyi hálózat 5 géppel+ osztott ADSL net és semmi galiba nincs már jó ideje. Az ADSL-t 1 éve kötötték azóta mükszik gond nélkül
-
popey37
addikt
válasz
Sir McMonk #274 üzenetére
az SP2 egy kalap sz* nekem hazavágta az egész cumót, mindent ujra kellett tennem. magyarul SP2 után format C: következett
-
popey37
addikt
válasz
Anonymous_19 #205 üzenetére
figyelj vedd ki a karit, a foglalatot takaritsd ki és pucold meg a kari érintkezőit is.Ha mákod van megszűnik a jelenség, nálam is csinált ilyeneket már videókari de egy alapos takarítás megoldotta a problémát. ha nem akkor gyors csere!!
-
popey37
addikt
Hali figyuzzatok!! AKINEK KELLENE 9800 PRO biztosan, tehát nem lehet vagy talán, hanem bizti hogy kell az küldjön egy E-mailt.
A kari 9800 pro: gyári referencia kártya 378/338 órajellel, OEM verzió és 42k az ára.
akinek kell az gyorsan döntsön,mert most tudok utoljára. -
popey37
addikt
hali, az a kérdés, hogy a memóchipekre mit tegyek, forró mint a nap tüze. Volt kétoldalas ragasztószalagom, de az asszony ''véletlenül'' kidobta, lehet-e valahol bordát kapni rá vagy homemade?
-
popey37
addikt
rákérdeztem, kedden mond a haver biztosat,én szerdán hajnalban leszek gépközelben, ha érdekel jelezz vissza. /lehet hogy még olcsóbb is mint 43k, de ezt ne vedd készpénznek, majd kedden /
-
popey37
addikt
válasz
DuncanGhola #55 üzenetére
az enyém alapon gyári hűtéssel ment a 3Dmark03-ban olyan 5800-6000 között.
barton2500+@3200+, fél giga corsair ram, NF-7 lappal. -
popey37
addikt
válasz
DuncanGhola #53 üzenetére
bocsi nem hirdettem, csak én is olcsón jutottam hozzá és gondoltam hátha kell másnak is ennyiért. NEM nálam lehet kapni, hanem van ismerősöm aki tud szerezni ilyen dolgokat.
-
popey37
addikt
válasz
DuncanGhola #51 üzenetére
néma gyereknek+ aki nem tud olvasni, már volt róla szó ebben a topicban, akkor is én dobtam fel csak nem kellett senkinek
-
popey37
addikt
az enyém alapórajel: 378/337.5 mhz.
gyári hűtéssel tuning: 395/370 mhz.
azt hiszem ezek az értékek vízhűtéssel felmennek 415/390 környékére
3Dmark03: tuningal 6300 pötty ha jól emlékszem, azért nem tudok pontos adatokat mondani, mert a saját gépem proci csere miatt pihen és azon vannak az eredmények lementve.
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
43 körül tudok zafir 9800pro-t ha kell valakinek.128 Mb. 256 bites hynix 2.8 ram, R350 mag.1 év gari, dobozos nem zacsis.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest