Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ha ezt vki látná.. (és látja is!)
áruljátok már el, honnan tudjátok h 40-50?
persze, tudom, fraps & co
de hogy ezt ti a szemetekkel is érzékelitek, azt sosem fogom bevenni
megoldás: fps-mérőprogi kikapcs, és lőn csoda, vajsima lesz a gáma
garantált, h fogalmad sem lesz mikor 50 és mikor 853457 -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #368 üzenetére
hm, így nem működik a link, nézd ezt:
Bővebben: link itt jelöld be a hasonlítgatnivalókat -
Lord Zero
addikt
9800 vs pro vs xt
ezek a tuti ref értékek (azért mondom ezt, mert sajna láttunk már gyártót akár pro-t kihozni 128 bittel, pfff)
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
a tuning tiszta ügy (ezzel a hűtővel+táppal szó sem lehet egy komolyabb cibálásról)
a 3d pöttyök meg gyakorlatilag egyetlen érzelmi reakciót váltanak ki belőlem: iszonyat dühítenek
viszont arra jók, h hasonlítgassak más vasához, és hát ennek a tükrében...picit bizonytalan lettem (alapon járatva is!) -
-
Lord Zero
addikt
#159? vki?
köszönöm -
Lord Zero
addikt
ühüm,
nem ragaszkodom az extra tuninghoz, csak megnyugtató lett volna tudni, h van még benne szunnyadó erő... bár a táp kicsi, (codegen300), ez nem okozhatja?
amúgy, mindamellett, h utálom a bencsmárkokat, lefuttattam a szokásos(aka)t
3dm01 - 14xxx - ez nagyon kevés, szerintem
3dm03 - 53xx
3dm05 - 23xx
nekem elég lightosnak tűnnek.
kezdő atis vagyok, hehhe, a régi fx5700hoz képest persze oké, de szerintetek elég oké? -
Lord Zero
addikt
nahejhó
adva van ez az atitool ketyere, ami jellemzően csak teker csak teker csak teker...
mint oly sok fórumtársamnak, nekem is rendkívül véges a türelmem... és hát honnan lehet tudni, h hol a móka vége?
egy 9800pro-ról van szó, manuálisan felcibáltam xt közelébe (411/363) és az atitool preview ablakában bizony szemetelt, a 3dmark01/03 lefutott, a 3dm05 viszont szintén iszonyat bolhás volt
akkor most mi az igazság? létezhet, h nem bírja a @xt-t? ha igen, miért? hűtés? táp? -
Lord Zero
addikt
kösz az útmutatást,
atikat illetően csak elméleti a tudástáram, mert még nem volt a kezeim között (kivéve mobility cuccok, laptopba valók, de ők most nem játszanak) - vhogy úgy vagyok velük, mint a nasa fejlesztőmérnökei, akiket odatesznek egy papírrepülő-hajtogatásra, és inkább lefirkálnak száz képletet, mint inkább hajtogatnának egy egészségeset
szóval értem én, h kétszeres mem sávszélesség, meg dupla gyors mem olvasás-írás, meg miegymás - de a gyakorlatban hogy ütközik ez ki? (pl frame/sec, stb?)
a mag/vpu ugyanaz -
Lord Zero
addikt
a 128 vs 256 bit tényleg ennyire vérre menő? (értsd: tapintható-e vmi dimenzionális különbség?)
a #40 szerint legalábbis annak tűnik, és ez azért szomorít el, mert lehetségessé vált egy 9800pro vétele, amiben nem lennék tutifix, h nem 128bites
akor most mi legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest