Aktív témák
-
qvazi
csendes tag
bocsánat, megint itt vagyok
idézek magamtól a 179ből
1, a device managerben nem display driverként szerepel a radeon, hanem ''unknown'' bejegyzés alatt, miért? ott ráadásul 2 radeon 9800 van, van egy secondary is. ez normális dolog??
2, van egypár nagyon lényeges .bmp, amik tulajdonképpen lementett grafikonok, táblázatok, ilyen dolgok , és 800*600 ban elmosódott illetve nem tiszta a szöveg (például egy grafikonnál) de ez eddig nem volt, most miért van??? ez valami beállítás? de ez 2D, nem? nagyobb méretben vagy nagyobb felbontásnál megint jó
ha nincs megoldás, az is egy válasz, csak tudjam mivan -
qvazi
csendes tag
előszöris köszönöm az eddigi segítséget,
másodszor, lenne még kérdésem
1, a device managerben nem display driverként szerepel a radeon, hanem ''unknown'' bejegyzés alatt, miért? ott ráadásul 2 radeon 9800 van, van egy secondary is. ez normális dolog??
2, van egypár nagyon lényeges .bmp, amik tulajdonképpen lementett grafikonok, táblázatok, ilyen dolgok , és 800*600 ban elmosódott illetve nem tiszta a szöveg (például egy grafikonnál) de ez eddig nem volt, most miért van??? ez valami beállítás? de ez 2D, nem? nagyobb méretben vagy nagyobb felbontásnál megint jó -
qvazi
csendes tag
-
qvazi
csendes tag
nagyon köszönöm
és mi a helyzet a control paneles dolgokkal? együtt mennek a driverrel? azaz ugyanahhoz a catalysthoz csak ugyanaz a control panel jó?
és azzal a driver versionnel (6.14.10.6490 ) ne foglalkozzak?
az omega valamiféle tuning driver igaz? vagy ez a mezei catalysttal is lehetséges?
elnézést, ha a kérdéseim gyengeelméjűek, - én nem vagyok az, csak nagyon új a radeon vonal (mennyivel ismerősebb a coolbits és társai!)
-
qvazi
csendes tag
sziasztok
kérlek segítsetek nekem egy kicsit
nem nagyon igazodok ki a catalystok között: nem tudom melyik verzió lenne a legjobb (9800pro), és igazán azt sem tudom, hogyan kell követni ezt a számozást
honnan tudom megnézni, nekem mi van?
tiszta káosz: ha megnézem a driver versiont, ott 6.14.10.6490 van, catalyst version 4.11
akkor most melyik a driver verzió?
továbbá leszedtem az ati honlapról a 4.11 csomag display driverét, de a többit (control panel meg ilyenek) nem, ez nem baj?
egyáltalán miért van control panel meg control center is?
az omega meg totál más számozás
vki tegye tisztába, nagyon hálás lennék, mert el vagyok veszve
a control panelek másképp mennek, mint a tényleges vga driverek?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest