Aktív témák
-
Napster
tag
válasz
t_ferenc #3460 üzenetére
NE TEDD !
nekem sokkal jobb javaslatom van...:
elöször is huzd vel az XT orajeleire a karidat ATI TRAY TOOLS-al
majd teszteld 3d mark al játékokkal stb és ha
TUTI stabil akkor : szedd ki az eredeti BIOS-t és abban modositsd az orajeleket majd a modositottat rakd vissza..
De ha kell odaadom az én biosomat vagy ha kell még akkor segitek
MSN-en v. iCQ-n délután-este elérhetö vagyok ...! -
Gabeszku
senior tag
válasz
t_ferenc #3462 üzenetére
Hali!
Eszembe jutott még valami!
Ha az új bios megemeli az órajeleket esetleg bekövetkezhet egy olyan hiba, mint amikor az alaplap BIOS-ban fölhúzod a gépet, de annyival, hogy el sem indul. ilyenkor clear c-mos egy alaplapnál, de a VGA karival ezt nem tudod megtenni, és akkor kuka! Vagy szaladgálhatsz olyan EPP-ROM égető ütán akinek van ilyen VGA chip-hez foglalata. elég gáááááz
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
válasz
t_ferenc #3460 üzenetére
Ez igen csak merész ötlet!
Teljesen más a 2 kártya. Az a 100mhz meg nagyon sok
Bár te tudod. Szerezz be egy pci kártyát előtte és olvasd el ezt is a bios résznél:
Bővebben: link -
Gabeszku
senior tag
-
gabesz82
őstag
válasz
t_ferenc #606 üzenetére
Nekem Sapphire Radeon 9600XT FB-m van és ez 565-nél nem megy feljebb Zalman HPC + OP1, tehát a jobb hűtés szvsz nem sokat számít, bár fene tudja... nem megy feljebb csak hűvösebb a GPU most 560/330-on járatom és nagyon stabil... azért a +1-2 FPS-ért nem húzom feljebb, hogy instabil legyen...
-
válasz
t_ferenc #601 üzenetére
Szerintem valahol itt a vége a kártyának.. ebből többet már nem nagyon tudnál kihozna, max még 1-2 MHz-et.. Pipeline-okat biztos nem tudsz elővarázsolni benne, be kell érned az alap 4-el, és a bios updatenek sincs semmi értelme.. hisz nem értem hogy hova akarod updatolni.. 9700, 9800?
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android játékok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Haditechnika, harcászat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest