Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
válasz
Balinov #2604 üzenetére
udv!
koszi a tippeket. labakon nem latok semmi kivetni valot. teljesen hideg inditasnal is jelentkezik a hiba, tapintasra nem meleg a hutoborda.
meg annyit kiprobalok majd, hogy havernal megnezem dvi-n keresztul milyen kepet produkal. utana pedig megprobalok vmi masik hutest applikalni ra...
a lap+proci tokeletesen megy azota is, pedig ocsem nyuzza rendesen -
efge
aktív tag
egy gepinditas utan ez a kep fogad:
[link]
sapphire radeon 9600 nonpro. passziv hutes. huzva nincs. amugy windows mukodik gond nelkul, csak nem latok belole semmit
tudok valamit tenni? -
efge
aktív tag
kicsit off:
mit ér most egy Club3d 9600nonpro SE 64Bit. tudom, hogy szivas, de ez vankb mi a realis ara. videken van, dobozaban, meg 11 honap kisker garancia.
-
efge
aktív tag
en most vettem egy ilyet Sulinetben. kerdesem, hogy ehhez mi kene hogy jarjon? marmint vmi Lara Croft jatek kene h legyen a dobozban, nem? meg mennyi gari van ezekre, nem 2 ev?
kerdeztem a boltban, ahol vettem, de ott eleg magas lorol beszeltek velem engem pedig szoritott a hatarido igy nem alltam le kekeckedni. de a gari miatt visszamennek
szoval mi van ezekhez? -
efge
aktív tag
udv!
ha meg nem jottel ra a hibara: ez bizony egy nonpro 9600, az ar nem stimmel! ha a kodjara rakeresel az unitel sajat arlistajaban ott latod, hogy 30900Brutto. meg SEnek is nagyon olcso volna
Sapphire-t mennyire huzod? mert alapban, passziv hutessel annak jonak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest