- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
-
Atla
senior tag
válasz
pokadv #22175 üzenetére
A másik gondom, hogy a memória a 993 helyett csak 775-ön megy, amit az új biosnak tudtam be, de most hogy visszatettem az eredetit, ugyan az maradt a helyzet.
Nekem is ez a problémám!
Két megoldást tudnék,de nem biztos h beválna!
Az egyik h minden ATI drivert letakaritani,és DOS alatt flashelni a Biost!
Másik pedig h átirni nagyobb értékre a RAM orajeleket!A készenléti állapotot még nem néztem,de lehet h nálam is az a helyzet!
-
baki_00
csendes tag
válasz
pokadv #22005 üzenetére
Annak idején nekem is sikerült hazavágnom egy 9800pro-t, féltéglányi pixelhibák amíg bootolt, szép csíkos kép vin alatt. Én nem nyomkodtam semmi sünit, csak apply-t az omega driverbe, miután az overlock csúszkát ütközésig jobbra húztam (ment is vagy 10 mp-ig rendesen). Úgyhogy, én biztos megsütöttem valamit
-
tibz03
őstag
válasz
pokadv #22005 üzenetére
Hogy mi történt, az már nem igen fog kiderülni...
Nem is számít, csak sikerüljön kicseréltetnem.
(#22007) subaruwrc: Érdekes, hogy a RAM-ok nem mennek többet, egy másik srácnak is 1000-ret megy itt a PH-n. Annak fényében, hogy a gyári érték 993, azért 1000-nél többet kéne mennie. Próbáld meg, hogy nem húzod a GPU-t, csak a RAM-okat, hogy mennyit bír. Aztán ha az megvan, BIOS-ból adj neki egy kis plusz fesz.-t (mondjuk 1,13 V-ot), és úgy húzd a GPU-t.
-
pokadv
csendes tag
válasz
pokadv #21635 üzenetére
Megválaszolom a saját bajomat, hátha valaki ugyan ebbe a hibába esik. A probléma forrása az volt hogy a ATIflash programban meg kell adni kapcsolóként hogy melyik slotban lévő kártyát kell flashelni (0: primary 1: Secondary). Vicc az az hogy egész végig az 1-es kapcsolót adtam neki ahol mivel nem talált semmit (pedig ott volt a 4850 biztosan) kiírta hogy (Adapter not found). Leinformáltam a 0-t is, kiírta hogy az a R770-es kártya. Úgyhogy a nullás kapcsoló használatával tökéletesen felment a bios. Aztán amikor már csak egy 4850 volt a gépben az első slotban (ahol eddig a 7600GT volt) akkor is a nullás adapteren volt. Nem igazán értem de legalább a pulzusom és a VGA hőmérséklet 60-ra csökkent.
-
keIdor
titán
válasz
pokadv #21628 üzenetére
Windows alól nem fog menni. DOS alatt kell csinálni.
Itt találsz segítséget. -
válasz
pokadv #16174 üzenetére
Igen, az új UVD2 fejlesztéseknek köszönhetően, meg a szoftvergyártóknak is, a Cyberlink (és mások) hamarosan publikálnak olyan szerkesztőket, enkódoló progikat, amik már valóban GPU-t használnak tömörítésre, konvertálásra. Volt egy demó, amiben 4 szálon tömörítettek HD tartalmat GPU-val.
Az előrelépés lesz. AVIVO, mint szoftver terén is remélem, legalább minimális opcióbővítést eszközölnek, de lehet, hogy ez csak álom marad...
-
válasz
pokadv #16161 üzenetére
AVIVO-ban a H.264 csak az ipod és hasonlókra van, amúgy meg az mpeg4 lesz a nyerő, bár szoftveres és a CPU-t terheli és könnyen lehet ennél jobb minőséget csinálni, igaz, hosszabb idő alatt. Az AVIVO egy órás filmet, ami mpeg2 12-15 perc alatt tömöríti nálam.mpeg4-be feleakkora méretre (viszonyításként).
Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest