- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Fel tudom sztetek ezeket a süniket rakni a VRM-re? Ha igen akkor pontosan hova kell rakni? Emlékszem még régebben valaki linkelt is képeket, hogy ő is ugyan erre a kártyára vett süniket és tökéletesen passzoltak csak valami más márka terméke volt...
Itt egy kis segítség:
-
Harti
senior tag
Kész a teszt, hát mintha javult volna a helyzet, a team memberek bejelentkezésekor már nem akad be egyáltalán, de gyors körbenézések és nagyobb nyitott terek felé közeledéskor belaggol, aztán fut tovább hibátlanul 80 FPS körül... tehát HDD töredezettség kizáva, marad a kevés RAM(ne mááár) és a driver ami ezt okozhatja.
-
twine
veterán
Közel sem biztos hogy az én példám megoldaná a problémád(tokat), de azért leírom az esetet:
Én először, a Crysis Warhead-nél futottam bele ilyen laggolós szarságba! Viszont amikor akadt akkor melózott is a HDD piszkosul! Akkor még 3 giga ram volt a gépben! Aztán megkapta a negyediket is (amit 32bit lévén gyakorlatilag alig lát),és ami a lényeg hogy a lapozó file-t átraktam a Raid0-ás tömbömre, és azt mondtam neki automatán állitsa be a méretet! Ezek után beolajozták a játékot....Nem szaggatot, nem receget, gyönyörüen szaladt! Tehát csak próba képpen érdemes kipróbálni, ha két HDD van a gépben és esetleg az, amelyiken nem az op. rendszer van kicsit gyorsabb is, meg lehet próbálni...
A másik ilyen eset a FC2 DX10 alatt,,,de annak ott a "konzolos parancssoros megoldása" , egyébként meg DX9-ben még szebb is a game!
"Lag" mentes játékot mindenkinek
üdv
Twine -
Qru
MODERÁTOR
Ilyen ramsünit vettem rá de lényegébe bármilyen jó rá és a végeredmény: kép
HSM kollégától lestem a jó kis receptet.
Original post: itt
mod:
Felrakni nem vészes, ezek öntapadósak, csak rányomod a VRM-re és kész.
A jobb tapadás érdekében előbb érdemes felmelegíteni a VRM-et Furmark-al pl. Mikor már elég forr, gép kikapcs kártya kiszed és szépen rányomkodod a bordákat és kész.
-
Qru
MODERÁTOR
No igen, a VRM nekem is nagyon forró volt, bordával jobb a helyzet (én sima 700 Forintos alu ramsüniket pakoltam rájuk) de ott is jó forró a VRM ha teljesen leterhelem. Játékok alatt azért nem melegszik ennyire általában csak langyos pedig 1680x1050-ben játszok mai már kellően megdolgoztatja a 512-es 4850-et. De a játékok ugye közel sem folymatosan 100% terhelik a gpu-t.
dangerzone: Nem, a betekintési szögeket nem lehet kitolni sajnos, az egy megváltoztathatatlan tuljadnsága az adott panelnak. Max fejforgatással lehet javítani a dolgon.
-
Harti
senior tag
Sikerült megoldani a problémát!
A jogadás és a Driver Sweeper sem segített, viszont megkerültem a dolgot és csak a CCC-t raktam fel a telepítőből, majd manuálisan rámutattam hol van a driver és hibátlanul felment!
CCC-ből kiolvasott driver verziók az alábbiak:
Legyen szíves valaki megnézni akinek hibátlanul felment a 8.12 egyből, hogy
egyeznek-e az értékek.Catalyst Version: 8.12
2D Driver Version: 7.01.01.849
Direct3D Version: 7.14.10.0630
OpenGL Version: 6.14.10.8304 -
_Toka_
senior tag
Nem tudom, nem olyan gondod van-e, hogy bizonyos dolgokhoz nincs jogod.
Ugyanis a letöltött driver úgy működik, hogy kicsomagolja magát egy megadott könyvtárba, ahova lerakja azt a bizonyos nálad hányolt .inf file-t is, majd az itt lévő tartalom alapján nekiáll, és a szokott módon drivert frissít.
Úgy rémlik egyébként, hogy nem bolygatja a keletkezett könyvtárat, tehát utána is tudsz nézni - már, ha a jogaid engedik -, hogy mit is pakolt az említett könyvtárba.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest