- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Corsa1 #47287 üzenetére
Ha ezt így kapásból megmondanám akkor nem papp-nak hívnának . Írtad hogy két kártyával is ugyanaz a gond, a 4870 miatt az alaplapot és a többi összetevőt kilőném, a táp az képes "elfáradni" /igaz más is, de szerintem az nem az igazi /. Esetleg egy win újratelepítés, de szerintem nem az a gond .
-
-
lsc
nagyúr
válasz
Corsa1 #46859 üzenetére
Azért arra a tápnak nevezett valamire nem igazán bíznám azt a gépet, akár fesz ingadozás is okozhatja a hibát . Az 500 W bőven elég lenne, a névvel van a gond, messze nem adja le azt a teljesítményt . 10 körül lehet kapni fsp 400 pnf vagy giga superb 460-as tápot, az már elég, addig nem nagyon használnám azzal a .../inkább nem írom/ . Egy másik táppal ki kellene próbálni, ennek ellenére nem kizárt a kártya hibája sem . A 4870-re, trabanttal is lehetett menni 130-at, egyszer .
-
_Toka_
senior tag
válasz
Corsa1 #46852 üzenetére
A VPU Recovery akkor lép életbe, ha - egyrészt be van állítva a CCC-ben, vagy ATT-ben, másrészt - a GPU-val elveszti a driver a kapcsolatot. Ekkor a driver kvázi újraindítja a kártyát, aztán értesít, ha sikerült.
Nos, ennek az okát kellene kideríteni. Ha 2D-ben is előjön, el tudnám képzelni, hogy a hűtő nem fekszik fel jól a GPU-n. De igazából csak annyi látszik, hogy gond van...(#46856) Corsa1: Igen, legtisztább az lenne, ha másik gépben is megnéznéd. Ennek egy lehetséges megoldása, ha visszaviszed oda, ahol vetted. Ha ez sarki bolt/pár utca, akkor talán a legszerencsésebb megoldás.
-
nixx-21
őstag
-
Visormail
addikt
válasz
Corsa1 #24741 üzenetére
HD4850 driverek
:
XP32bit
XP64bit
Vista32bit
Vista64bit
Vagy leszeded egybe az összest egy packba akkor angol lesz a CCC, vagy szeded a magyar CCC-t +külön a többit.(Melóhelyen vagyok unatkozok.
)
-
Eagl3
veterán
válasz
Corsa1 #24741 üzenetére
Oprendszert ted fel újra, lehet, h. bekevar az előző nVidia Driver.
Gondolom nem pucoltad le rendesen a driverét a 9600GT-nekA 8.8-as catalyst jó is lesz, mindig aleg újabbat tedd fel. A hozzá kapott driver CD-vel ne foglalkozz, én spec még egyszer sem raktam a gépbe
.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged