- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
Taifa Díaz #46804 üzenetére
a táp bőven elég. És ha minden igaz , akkor kaptál átalakítót a vga-hoz. Azt is rádugod, aztán kész.
-
lsc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #46789 üzenetére
-
tigipuf
senior tag
válasz
Taifa Díaz #42065 üzenetére
semmi gond
de ha mindjárt az elején nem ilyen stílusban kezded,esetleg tanácsot kérsz
akkor talán UTÁNA,nem kapsz ilyen reagálásokat!és természetesen oda írsz ahova akarsz,és olyan kártyát birtokolsz amilyet akarsz.végül is az a lényeg,hogy működjön a cucc,ezért volna ez a totyik is például.remélem kaptál használható tanácsot,mivel itt néhányan nagyon vágják a témát
-
tigipuf
senior tag
válasz
Taifa Díaz #42025 üzenetére
hát jól bekezdtél tesó!látom ilyen jedis csávó vagy.javasolnám,ha ebbe a stílusban kívánod nyomni,inkább menj át az erő sötét oldalára
!(az egy másik totyik,és ott nem ezen kártyák tulajai ténykednek,talán a zöldek
)de az is lehet,hogy csak feszült vagy,tudjuk milyen gané tud lenni egy karicsere,akkor viszont számolj el százig,és csak utánna írj
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #42055 üzenetére
Végre egy azonosgondolkodású ember itt a PH-n
Corsa1: Én a helyedben, a legolcsóbbat venném 1 GB-ból, ha nem számít a tunning és a jó hűtés
-
danilla
őstag
válasz
Taifa Díaz #42045 üzenetére
Csak hogy teljes legyen a kép:
-Ha igaz a drót, ez a film csúnyán kaszálni fog.
-Milyen drót?
-Az Internetes.
-Mi a faszom az az Internet? -
nixx-21
őstag
válasz
Taifa Díaz #42048 üzenetére
ne gyűjtsd a hsz.-eket.....látom az OFF gombbal már megismerkedtél tedd meg a MOD/Szerkesztés gombbal is
(#42049) Corsa1: ITT egy teszt igaz h egy egy HIS IceQ4-et tesztelnek de benne van a sima 1gb-os és az 512 mb-os változat is legalább újdriverekkel
és ITT egy másik itt sem a 4870 afőszempont de összelehet hasonlítani és ez jan.24.-es teszt
-
_Toka_
senior tag
válasz
Taifa Díaz #42045 üzenetére
Olvasd el újból!
Úgy kezdte, hogy "Ezek alapján ..." Előtte pedig az aláírásod szerepelt...Az már csak hab a tortán, hogy az utsó 3 hsz-ed mehetett volna egybe...
(#42048) Taifa Díaz: Hm
Melyik szót nem érted? Mindegy, hagyjuk!
-
nixx-21
őstag
válasz
Taifa Díaz #42035 üzenetére
igen mert az Nv felvásárolta az Ageia PhysX-et és az Nv fejleszti tovább ez általál kizárt h ATi VGA-kon elfusson(csak Nv illetve azon belül is ha jól tudom csak CUDA támogatású karikon fut el)így a VGA helyett a CPU-ra terhelődik a számítás ezért adódik az Nv-nél 40FPS mert ott a VGA számol...az ATi-nál azért 2-3FPS mert a CPU számol fizikát
...ha nem ellöször cserélsz videókártyát és tudsz ezt azt akkor ezt is kéne tudni
-
lala42
őstag
válasz
Taifa Díaz #42029 üzenetére
"de mi a faszom az az internet"
Ezek alapján szerintem (de szigoruan csak az én véleményem szerint) igen is egyenlő
-
LamaCube
addikt
válasz
Taifa Díaz #42039 üzenetére
Elhiszem
-
bim
veterán
válasz
Taifa Díaz #42035 üzenetére
igen mert az NV.
-
LamaCube
addikt
válasz
Nem tudom melyik mondatból vetted ki,hogy gyökérnek tartalak,de te tudod...
Én csak írtam 1 olyan dolgot ami előfordul,ha n-vidiáról ati-ra vált az ember.Ezt segítségnek szántam mivel sokszor van úgy ,hogy azt hiszi az ember mindent letörölt,de lehet mégsem. Én mindenesetre kezdésnek újraraktam volna a rendszert biztos ami biztos, ha ezek után is fennáll a probléma ,akkor nem tudom ,mert én elég láma vagyok ezekhez és inkább nem is írok mást. -
bim
veterán
válasz
Taifa Díaz #42031 üzenetére
a fizikát ki kell kapcsolni a beállitásoknál és megjavul....
-
dangerzone
addikt
válasz
Attól még elmondhatod a teljes történetet , ahelyett ,hogy duzzognál magadban.
És akkor nem is volt felesleges beírnod a topikba . ^^ -
LamaCube
addikt
válasz
Pedig nyugodtan leírhatnád a bajodat mivel ez a fórum mint a többi általában a probléma megoldásáról szól.Előszőr nem ártana kitölteni az adatlapodat és,hogy mi is a probléma,mert a 9800Gt a 4850-el van "majdnem" egy szinten.2 dolog elsőre :- lehet gyenge hozzá a géped.(mivel adatlapodon semmi így csak 1 tipp).A másik ,hogy maradt fenn n-vidiás cucc és az kavar be.
Mondjuk néma gyereknek az anyja se érti a szavát. -
Osynho
addikt
válasz
User error szagot érzek a levegőben
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged