- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz
pisti88+ #27696 üzenetére
Ahogy Bluegene viselkedik az kreténhez méltó,köszi, én vagyok az egyetlen aki kétkedik, hogy lehet az h kismillió tesztben le van írva hogy az X2-es crysisban is a leggyorsabb(a PH-s is), nálatok meg csak az nvidia kártya érzi jól magát, nézd crysisban a sima 4870 a GTX 260 és GTX 280 között van, akkor kikapcsoltátok a CF-et vagy nemtudom itt a sima, gyorsabb a 260-asnál de lassabb a 280asnálitt az X2-es gyorsabb 50%-kal a 280asnál
hogy lehet az hogy az nvidia azt nyilatkozta hogy az X2-es teljesítményét a gtx 260/gtx 280 SLI-vel szabadna csak összehasonlítani mert az is kétkártyás, azt belátják ők is hogy az egy szem GT200-zas kevés az X2 ellen, szal kábé mindenkinek ellentmondtok aki profi tesztelő
és azt sem értem ha már leteszteltétek, vettétek a fáradtságot, screenshot-ot csak csináltatok nem? azt miért nem linkelitek?
jó részemről befejeztem, egy screenshotot dobjatok majd mit mértetek, egészséges gyanakvás van bennem
most ezt ne támadásnak véljétek, csupán meg kell győzni hogy így volt(néhány screenshot), ellenben elég hihetetlen amit írtatok
-
feka007
veterán
-
HSM
félisten
válasz
pisti88+ #27512 üzenetére
Én feltétlen Vista alatt próbálnám, emlékeim szerint a CF XP-n nem az igazi.... Egy próbát megér... De elvileg a 32bitnek elégnek kell lennie, sőt, 2gb rendszermemóriára semmiképp nem tennék 64-bitest, mert nem.
Szóval én a 32 bites Vistára szavazok.
Szerintem PH!-n sem véletlen azzal tesztelték... -
bigdigit
addikt
válasz
pisti88+ #27512 üzenetére
hozzá szólok már én is ehhez a mizériához
nekem is 3.6-on járatott quadom van.4870x2.
3dmark06 xp 32bit 19450 pötty
vista 64bit 19510 pötty4giga rammal....
szóval semmivel sem lett gyorsabb vista64bit alatt.....
én is ezen agonizálok napok óta.kurvára kevésnek tűnik.vantage szintén gyenge mert szét articraftolja magát az első 2 tesztben mint állat és közben kemény 20fps-re leesik....
az első teszt egy kemény nagy kék paca full felbontásban...én se találok olyat a CCC-ben,hogy crossfire...
viszont a második magra azt írja disabledbár "állítólag" így kell lennie...
vagy gyári hibás szar az egész -
keIdor
titán
válasz
pisti88+ #27497 üzenetére
XP x64 is van, nem csak Vista.
Igaza van, a 32bit-es (x86) rendszered nem tudja megcímezni a memóriákat. Összesen csak 4GB ramot tud megcímezni, amiben benne van a rendszermemória, videómemória, cache memória, minden!Tehát hiába van 4GB rendszermemóriád, az X2 2GB ramjával együtt ez már 6GB, amit nem tud megcímezni. Nyilván kevés a rendszermemória is, meg a videómemória is...
Az x64 alapú rendszerek már 128GB-ig látnak.
-
-
hakos1987
őstag
válasz
pisti88+ #27493 üzenetére
most nem látod amit írok, vagy nem akarsz reagálni?! valaki másolja be neki légyszi amit írtam, mert lehet, hogy korábban mikor vitatkoztunk, akkor letiltott, és nem látja amit itt írok
64 bites vista megoldja a gondját, amúgy meg GPU-Z .2.7 -el látja, hogy corssfire enabled (2gpu's)
-
keIdor
titán
válasz
pisti88+ #27481 üzenetére
Úgy telepítsd ahogy mondtam, mert különben csalódni fogsz... de a GeForce is lassú lesz, ha visszateszed, mert akkor meg Catalyst fájlok vau-vau-znak bele a dolgokba.
CCC-be (Catalyst Control Center-be) úgy lépsz be, mint nV-nél is... ott kell keresni egy CrossFire menüpontot bal oldalt. A többi menni fog.
Laraxior: Van, még 1280×1024-ben is, csak használni kell a 8xAA-t legalább... szerintem jobb a 4 mag, mert ha egy játék teljesen meg is zabál kettőt, még mindig marad 2 a háttérben futó progiknak. Mégha a játék nem is lesz gyorsabb, de a gép mindenképpen dinamikusabb lesz. Egy Quad sokkal jobb választás szerintem 3,6GHz-en, mint egy kétmagos 4,5GHz-en. Főleg ha az árakat nézzük, pl Q9550 vs E8600... ugyanolyan az áruk, mégis a 4 magos a nyerő...
-
keIdor
titán
válasz
pisti88+ #27441 üzenetére
Szerinted mennyire van értelme egy HD4870 X2-t meg GTX-280-at 1280×1024-ben futtatni noAA-val? És mit vársz egy 2006-os DX9-es programtól? Könyörgöm basszus, ez alapján le ne írd már a kártyát, ennyire nem lehettek nVidia kockák... 1680×1050, 4xAA-t futtass minimum mind a két kártyán, akkor kijön jobban a különbség, de eleve valami 2008-as játékot kéne megnézni, nem azt az elavúlt szart. Meg használd a 8.9-es drivert, nVidiánál fogadni mernék 177.98 van fent.
És félreértés ne essék, nem kötekedni akarok, semmi gondom veled(tek), de ha már ennyi pénzt szántok erre, akkor tisztességes körűlmények között teszteljetek. Ez alatt normális 2008-as beállításokat értek!
-
gergo19
aktív tag
válasz
pisti88+ #27453 üzenetére
Mindenképp tedd fel a 8.9-et de előtte driver cleaner.. Majd rivával nézd meg a magokat mennyire használja a játék be kell X-ni a setupban és akkor fogod látni a magok kihasználtságát.Ha így sem javul akkor lehet a gond az XP. Nvidia drivereket leszedted mert bekavarhatnak? Az XP 4gb-ot címez meg max, ebből 2Gb a kártya ha van virtuális memóriád bekapcsolva pl 1GB akkor már csak 1GB szabad marad hiába van 2GB neked lehet a Win csak 1-et használ. Ezért tedd fel a 64Bites Vistát az jobbankezeli a memóriát. Ha ez sem sem segít add nekem egy 280GTX árát adok érte :-)
-
hakos1987
őstag
válasz
pisti88+ #27460 üzenetére
nem szeretnék okoskodni, mert ugyebár nem volt túl szimpi a ,,bemutatkozásunk egymásnak", de:
2 giga ramod van, valamint ha nem tévedek, a VGA-n is 2 giga van (2X1).... namost.... a 32 bites XP max 3 gigát tud megcímezni, amibe beletartozik a VRAM is, vagyis neked így összesen 4 gigád van, ami azt jelentené, hogy a helyedben azonnal váltanék X64-re!
Remélem tudtam segíteni, és a harag is szétfoszlott már! Számolj be majd légyszi, hogy lett-e változás X64-en! (ha megfogadod a tanácsom)
-
Bluegene
addikt
válasz
pisti88+ #27452 üzenetére
a saturation-t sikerült meglelni?
nem tudom mi lehet a gond a grid-del, lehet arra nem optimalizálták a drivert, próbálj meg egy crysis-t vagy valami mást, a ph-s tesztben egyértelmű fölényt mutatott a kártya az lehetetlen hogy a te gépedben ha nvidia van jól fut, ha meg egy ati akkor meg minden s***r
-
Bluegene
addikt
válasz
pisti88+ #27449 üzenetére
Jelenleg nálam többet ad ha hiszed ha nem 40fps fölé nem is ment az x2... nah ilyenkor mivan?látod ez van ha egy ős nvidiás kap egy atit, képtelen elfogadni a valóságot, sőt kitalál olyat hogy fikázza
hidd el a 260-ast lenyomja de még az X1-es is
elolvastam az aláírásod:
Pisti "Jajdekurvajobazmeg™" xDxD GT200 POWER!!!!!!!!!!-(*_*)- nVIDIA® - World Leader in Visual Computing Technologies
ha csak azért vetted az X2-est hogy kedvedre szidhasd itt, meg az nv-s haverjaidnak, akkor nagyon gyorsan válts vissza a jó kis GTX-re, azt ajánlom, más két kezét összetenné egy ilyen kártyáért
-
Bluegene
addikt
válasz
pisti88+ #27441 üzenetére
Megkérdezném hogy itt lehet e állítani olyasfélét mint nvidiánál a digital vibrance, és ha lehet akkor a control centeren belül hol. saturation-nak hívják, megtalálod
Másik kérdésem lenne hogy miért nincsen 8*Q, és 16*Q szűrés a crysis warheadben, nvidiával vol itt meg nemtom beállítanidriverben csúszka tudod
u.i.: nagyon dicséretes hogy vettél egy X2-est de attól még nem kaki(khöm..khöm), add nekem; én elolvastam a ph-s tesztet porba alázta a 260-ast, de a 280-as is elbújhat mellette, úgyhogy tedd félre az nvidia szimpátiád, nem ad 2X annyi fps-t a grid 260assal
Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged