Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Igazából én vagy öt év múlva szeretnék majd újra visszatérni erre a toldottfoldott akksi dologra. Ha még akkor is megy a 2,5 A/h-s, nna, az pontot fog tenni minden aggodalmamra.
Mindenesetre bevállalósabb vagy nálam ebben a dologban, és nyerhetsz."abban a fázisban vagy hogy ha van munka az a baj"
Már harmadik éve abban a fázisban vagyok, hogy ha van munka, az a baj. Tulajdonképpen nem baj, csak néha már nagyon soknak érzem. Egyfelől pedig élvezem, hogy szinte pont úgy jönnek befele a dolgok, ahogyan kezdetekkor terveztem. (Talán ennek azért örülök inkább, mert elég sok kritikát kaptam, hogy hajlamos vagyok felültervezni a dolgaimat. Számtalanszor meg kellet alkudnom, mert nem egyedül voltam döntéshozó - hát most bizonyíthatok pro, vagy kontra.) Reményeim szerint úgy két év múlva juthatok abba a fázisba, hogy jó, ennyi mostmár elég, most nézzük, hogy lehet ezt kevesebb idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen processzort vegyek?
- Subaru topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest