Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- És milyen illatú legyen a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
KilgoreTrout #54625 üzenetére
Oké, te tudod (kicsit fiyelmetlenül olvastalak), én csak azt szerettem volna jelezni, hogy a lépcső kicsit több annál, ahogy móricka megrajzolja. Ha ezzel foglalkoznak, akkor valószínűleg értenek hozzá.
Csak úgy mondom, lehet nem is kellene... 4 gyereket neveltünk fel egy inkább létrához hasonlítható lépcsős otthonban. Alul felül készítettem rácsot, kritikus volt az a mondjuk 1 év, amíg a kicsi meg nem tanult rajta közlekedni, de túl lehetett élni. És bármilyen a lépcső, oda kell rács az első időkben. Az építőnek a dédnagyanyja is csuklott szerintem, mert nagyobb bűnt nehéz elkövetni mint egy szarul megcsinált lépcső. 10 év alatt én is estem rajta, egyszer hetekig sántikáltam. Gyerekek is gurultak, de ők könnyebben megússzák.
De ahol lépcső van, ott mindig akad baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest