Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aszamóca

    aktív tag

    válasz bim #36092 üzenetére

    A legnagyobb összeg 80 ezer forint volt, amit előre utaltam egy vakerásnak a makita porszívómért.
    Ismeretlennek, jófogáson nem utalnék semmit. Legutóbb egy frekiváltót szerettem volna venni, telefonon beszéltem is az eladóval, aki össze vissza hadovált, hogy ő vállalkozó és azért adja újonnan harmadáért mert becsapták, és ott áll benne a pénze két éve, de nincs számlaszáma sem, hanem ismerőst kellene keresnie akinek a számlájára utalhatnék. :F
    Nem küldi utánvéttel mert már megjárta. Én mondtam, hogy a postázási díjat átutalom neki előre, így nem bukhat semmit, de ebbe sem ment bele, és abba se, hogy megadja elérhetőségét.
    Végül megegyeztünk hogy személyesen veszem át, de csak a szombat a jó neki mert akkor szabad. Erre pénteken ír, hogy nem jó a szombat, de különben is eladja pénteken mert mindjárt jön valaki megnézni, és én bizonytalan vevő vagyok. Na itt szakadt el a cérna.
    A jófogás szerű oldalakon nincs támpont az eladó megbízhatóságáról, mégy annyi sem, mint a vakerán ahol legalább a visszajelzési indexet láthatod. Tehát lutri a vétel. Vagy vagy, 50-50% az esély. Mindenesetre ha egy beszélgetés telefonon lezajlik, jó emberismerettel, kommunikációs készséggel leszűrhető nagy vonalakban, hogy milyen az illető, ezzel csökken valamelyest a kockázat..

    Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák