Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Bar annak ellenere, hogy egy akkumulator osszeszerelo es gyarto cegnel (sanyo) kezdtem a palyafutasom, mint minosegellenor...lovesem sincs
Asszem, hogy a NiMh hibroid es NiCd aksik jobbanterhelhetoek aramerosseggel mint a Liion-os tarsaik (amik cserebe konnyebbek).Na mindegy, a lenyeg a lenyeg:
Szetszedtem a furo akksit -> belemegy a 8xAA meretu cerkaakksi, aminek darabja 2500mAh a gyari 1200mAh helyett.
Ami viszont NAGYON FONTOS, hogy az eredeti akksik NiCd akksik voltak a mostani pedig NiMh!!
Ez azt jeleni, hogy a gyari tolto mehet is a kikaba a haztartasi hulladekos fakkba, mert ezekkel TILOS tolteni a NiMh akksikat!! (Ezt majd valamelyik nap megoldom egy masmilyen megoldassal)
Vettem elem tartokat es azokat holnap majd osszeforrasztom es megcsinalom az elso tesztet.Napi 15 percet tudok ezzel foglalkozni ami meg nem megy a csalad rovasara
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest