- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Itt a bőrkesztyű Crecca nevűt stírold meg.
-
thyeby
őstag
válasz
Winner_hun #26348 üzenetére
Tudok is segíteni, meg nem is. Láttam már, volt is a kezemen ilyen szivacsbetétes kesztyű (aminek a tenyere vmi szivacsszerű, de vékony anyagból készül). De nem vettem belőle, mert az én méretemet kényelmetlennek találtam már a boltban. Vettem viszont olyan vékony bőr kesztyűt, mint a Würtös fehér bőrű, piros szövetű, csak valami ezer ft magasságában árulták. És ebben szoktam rezegni. Ha mondjuk egy géppel két-három óra alatt kezdenek zsibbadni az ujjaim, akkor ez a kesztyű nekem megnyújtja ezt az időt majd a duplájára.
Arról a piros kecskebőr kesztyűről beszélek, ami ezen a honlapon akció1 indexszel szerepel. Vagy ki lehet próbálni az akció 45-öst esetleg.
Szóval egy kifejezetten rezgéscsillapításra kihegyezett kesztyű biztos, hogy léptékkel többet tud, de én a fűrészáru pakoláson kívül mindenhez ezt használom. A rotex meg egész jól ki van ellensúlyozva - hülye vagyok, ezt a kijelentést egyelőre vissza kell szívnom, mert én fél óránál többet egyvégtében még nem nagyon használtam. -
Winner_hun
félisten
Rezgés elleni kesztyűt tudtok ajánlani? 2 nap masszív rotexhez nem lenne rossz..
-
pali923
aktív tag
válasz
thyeby #26339 üzenetére
Enyvező csipesz a neve egyébként, és ha bemégy a Baumaxba pl, valószínűleg többfélét is találsz ott
Én egy ideje szkeptikus vagyok némelyik ilyen olcsó műanyag csipesszel, mert nemrég kettő is eltörött belőlük, pedig ezt ugye nem lehet túlhúzni, vagy megerőltetni. A saját rugóját sem bírta el. -
mdk01
addikt
válasz
gabi9107 #26341 üzenetére
Van hozzá leírás hova kell csavarozni, hogy jól forduljon.
A baj viszont az ezzel a vasalattal, hogy a nútot amibe belecsúsznának a lapok 11mm-es beméretre sikerült gyártaniuk így a 12mm-es fehér lami nem megy bele. Ha meg visszafalcolod teljes szélességeben hátulról akkor meg kinyitott állapotban látszik a kopasz forgácslap a lami hátulján. Ki lehet vasalni de még akokr mindig látszik ott 1-2mm.
Szóval van vele baj, arról nem is beszélve hogy majd lehet csavarozni 10mm-be élbőől úgy hogy ne repedjen meg a forgácslap és még tartson is. -
gabi9107
csendes tag
Hali
Használt már valaki közületek ilyen cipős szekrény "vasalatot" és esetleg tudna nekem benne segíteni hogy pl az ajtó az közézárodó kell hogy legyen?
-
törölt tag
válasz
thyeby #26339 üzenetére
akkortájt errefelé ('80-as évek eleje) csak egyféle volt, merthogy ismerősék cégénél használtak ilyet. Tudtommal nem is volt kiskerben akkoriban elérhető, így proliként csak "szerezni" lehetett és utána féltve őrizni a frigóban, mint valam ereklyét. A pontos számára nem emléxem, de mintha fehér tubus lett volna, a mai piros helyett
Mostmeg hogy megszűnt pesten az A+B, újra szűlkült a Mo-on kistételben elérhető ipari ragasztók repertoárja...Kurblis állítás:
Valamiért úgy emlékeztem, ez csak a nagyobb, 2kW körüli ipari gépek tudják, nem az 1kW-s modellek. A kicsik közül van amelyik rendelkezik szerszám felőli kurblizhatósággal? Pl a kis makitámon nagyon jól jönne, de ott még vezetőszárak sincsenek, hanem egy "nagy csőben" mozog oda-vissza, ami az mellett hogy (nekem) kényelmetlen, még pontatlan is. Persze itt nyilván az építés koncepciója maga zárja ki azt amit én szeretnék...
Nekem a legtöbb esetben megfelelne a 2-300 watt, csak kellene a szerszám felőli finomállítás.enyvező csipesz: Köszi, most már a nevét is tudom!
-
thyeby
őstag
válasz
#22145024 #26338 üzenetére
"30+ éve még csak egyféle volt... "
A dolog pikantériája, hogy éppen akkoriban raktáros voltam egy elég nagynak és sokrétűnek számító raktárban, ami szinte mindenféle szakmát kiszolgált. És akkor ismerkedtem meg a Loctite ragasztókkal. Már akkor is létezett nagyon sokféle típus többféle kiszerelésben. És gyakran bajban voltunk, mert angol nyelvű prospektusból kellett ráböknünk, hogy melyikből rendeljünk - angolul persze szinte senki nem tudott nálunk. Ha az emlékezetem nem csal, akkor a Loctite IS 495 volt egy olyan univerzális pillanatragasztó, ami elég széles spektrumon volt jól használható. De mást javasoltak fára, fémre, műanyagra, bőrre, üvegre. Az ujjunk persze mindegyik flakonjához elválaszthatatlanul odagyógyult, ha rákerült pici cseppecske is akár.
Triton:
Szerintem a kicsi is ugyanazt tudja, mint a nagy, csak szerényebb motor hajti. De meg kell kérdezni telefonon a Paliszanderéktől, az a biztos. Az asztal felől kurblizás egyébként - bár nagyon kényelmes, jó kitaláció - lentről egyéb ipari gépeken sem opció, hanem alap. Ami számomra nagyobb durranás, az inkább az, hogy amikor teljesen kiemeled az asztalból a gépet, akkor automatikusan reteszel, és kiáll a hollandi az asztal síkjából, hogy felülről, egy kézzel lehet benne marófejet cserélgetni.Nem tudom, mennyire kicsi csipesszerű szorítóra gondoltál, de többnyire akció nélkül is kifizethető. Enyvező csipesz a neve egyébként, és ha bemégy a Baumaxba pl, valószínűleg többfélét is találsz ott - fémből, műanyagból, ahogy tetszik.
-
törölt tag
válasz
thyeby #26330 üzenetére
Köszi. Ennek nem is néztem uána, hogy többféle loctite CA is van. 30+ éve még csak egyféle volt...
(azt gondoltam a repertoár kimerül a kemény dolgokhoz vs gumihoz való felhozatalban)Most épp egy százforintos példánnyal kísérletezek, kis müa tüskéket ragasztok bele svartniba. Végülis megfogja, de inkább utánanézek henkeléknél, hogy mit is tud a klasszikus.
triton:
Az 1kW-os példányon is ugyanazok a fícsörök vannak, mint a nagytesón? (engem leginkább az asztal alá épített verzónál a fentről való "szerszámmagasság-állítás" érdekel, hogy van-e ilyen "csavarfej" rajta, ami az asztallapon át is elérhető)mdk01:
"Nem pill. szorítóra gondoltál?"
Nem, de ha már szóba hoztad, van mostanság valahol akcióban ilyen kis csipesz-szerű pill.-szorító? Modellezős dolgokhoz kéne, nem gerendát táblásítani. -
Attis1971
csendes tag
Köszi a választ, a távolságokra én ezt használom. A kérdésem imkább arra irányult, hogy én az 555 mm - be 6 darabot rakok, és csak a tipliket ragasztom, hogy ez megfelelő e.
A távolságokat pedig az egész hosszban egyformán szoktam elosztani.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a Triton 2400 W maróhoz létezik 6 mm átmérőjú befogópofa, és ha igen hol érdeklődjek?
-
martong
tag
válasz
arnoldarnold #26335 üzenetére
Szia,
Nem tiszta a felhasználási cél, de létezik betörésvédelmi fólia, amit ablaküvegre szoktak ragasztani, és ettől "törhetetlen" lesz. -
arnoldarnold
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni egy érdekes ötlethez:
tudtok ajánlani nekem olyan anyagot (olajat, ragasztófilmet, viaszt, vékony szövetet, bármit), ami ellenállóvá tud tenni egy 0.6 mm-es furnért annyira, hogy az kikeményedjen annyira, hogy csak feszegetés árán törjön el. Ami még fontos lenne, hogy börbarát legyen a végeredmény.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
-
thyeby
őstag
Arról nincs tapasztalatom, nem merek nyilatkozni róla. Ugyanott ez a Triton nagy dög. Ezt a felsőmarómat tartom a legnagyobb becsben. Igazából ezt legjobb asztal alá dugni, mert a tervezők minden földi jóra gondoltak.
A B&D persze ehhez képest kis fapados, de asztal alatt használom azt is, és nagyon elégedett vagyok vele. Tudok vele simán, pontosan, sokáig marni. Barkácsolni szerintem tökre elég. Sokmindent meg lehet oldani vele.
-
thyeby
őstag
válasz
#22145024 #26324 üzenetére
Nagyon nagy különbség van egyik és másik közt. Úgy általánosságban a LOCTITE ragasztóit merem ajánlani. Akadt már dolgom olyan noname pillanatragasztóval, aminél a tojásfehérje is különbül ragasztott. Sokféle LOCTITE van, meg kell találni az anyaghoz a legmegfelelőbbet. Aztán hűtőben tárolva meg lehet duplázni is talán, míg kitart a tégelyben a maradék. (Csak ugye, ahol kicsi gyerek van, ott óvatosan kell ezt a hűtő dolgot megközelíteni.)
-
thyeby
őstag
Igen, egyértelműen.
Mindkettőt használom iparszerűen. A B&D kicsit hangos, de kiegyensúlyozott, és eszméletlenül sokat megy. A Ződbosch (POF) nekem pontatlan volt, és nem is ment el a világvégéig a B&D-vel szemben. Nem tudtam megszeretni.
A munkámból fakadóan nagyon sokat marok. Alig van marógép, amit még nem próbáltam ki. Nyilvánvaló, hogy az ipari használatra szánt gépek sokkal pontosabbak és tartósabbak, mint a barkácsgépek, csak hát az ár akkor már 3-4-szeres.
Illetve, van egy ipari marógép, ami nekem kilóg a sorból. A Triton. Tudomásom szerint a Paliszander Kft forgalmazza, de nem látom még mindig a honlapjukon. Úgy tudom, hogy a 2+Kw-os gépjük 60+áfa körül kóstál - szemben a konkurencia 120+ E Ft-jával. És sokkal jobb gép, mint úgy általánosságban véve a konkurencia.. És van ez a Triton 1Kw körüli teljesítménnyel is, és elgondolkodtató, hogy felárral ugyan a barkácsgépekhez mérten, de nagyon elhúz mellettük. Meg köll kérdezni a Paliszandertől döntés előtt az árát, és alunni rá néhányat.
Aztán van még egy alternatíva. A Használt ipari gép. Ha az embernek sikerül kifognia egy jó vételt, akkor szintén alig kell többet adni a barkácsgép áránál. Sikerült már nekem 3612-es makitát venni szinte újat a vaterán 40 ezerért, de van olyan DW 621-esem is a használtpiacról 20 ezerért, amivel rosszul jártam. Ezen a linkelt 621-esen pl nem tetszik nekem a második képen, hogy mintha az öntvényház zárványhibás, vagy repedt lenne - így ez nem csábít, hogy mennyire megkímélt. -
mdk01
addikt
válasz
Attis1971 #26326 üzenetére
5db-ot.
Az elején sűrűbben kell rakni mert ott van terhelve. Tehát mondjuk az első 35mm-re a második 70-re, aztán 140mm és a maradékot meg eloszthatod egyformára kb. Lapot nem kell kenni csak a tipliket, de azt érdemes egy erre alkalmazott fával rendesen, mindenhol megkenni a furatot. Sok ragasztót nem szabad belerakni mert akkor szétrepesztheti az anyagot vagy ha túl mélyen fúrtál a lapba akkor meg megnyomja a felületet. Ki kell tapasztalni, de a második doboznál már tudni fogod. -
Attis1971
csendes tag
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi, hogy egy 555 mm mély konyhabútorba, mennyi, vagy milyen távolságonként raktok fatiplit. Illetve a két összeillesztendő lapot szintén bekenitek ragasztóval, vagy csak a tipliket ragasztjátok bele.
-
törölt tag
Urak,
Pill.ragasztókban van különbség? Vagy meg lehet venni a legócsóbb teszkóst is?martong:
Ezt nem szeretem valamiért.Ellenben ha 20 év alatt sem rohadt meg a B-komponens, akkor az egy nagyon jó minőségű gyanta lehet!
-
thyeby
őstag
Ezt. (A Bauhausban 25 ropi, de karácsony körül a Metro-ban 20-ért is vehetsz, ha kivárod.) Esetleg ezt , de ezzel semmi személyes tapasztalatom nincs.
Sorolt műveleteket meg tudod oldani egyszerűen. Trükközéssel (eléggé bonyolulttal) még a lamelló keksz helyét is kimarhatod, de azt inkább lamelló maróval tedd - vagy válassz egyéb kötésformát - pl köldökcsap.
-
mahoo
csendes tag
Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, de talán változott azóta a felhozatal...
Szóval szeretnék egy felsőmarót, szigorúan hobbi célra, ritkán használnám és akkor is keveset. Segítenétek választani ezek közül: [link]Vagy esetleg egy itt nem szereplőt ajánlanátok? A lélektani határ 30e körül van. Tudom, hogy ezért nem lehet szuper gépet kapni, de én is még csak ismerkednék vele. Asztalba fogás hasznosnak tűnik.
Köszönöm a segítséget!!! -
-
törölt tag
válasz
liszi70 #26318 üzenetére
Egy vidéki boltban kérdeztem, a hölgy szerint 2 éve egyszer csak megszűnt. Neten rákeresve csak webáruházas hirdetéseket látok az első szórásban, szal akár mág igaz is lehet az állítás.
Mint közben megtudtam egy fényezőboltból, még a klasszikus nitrohigitó is megszűnt, az új már csak a nevében az. Ennek tudja esetleg valaki a milédis "helyettesítőjét"?
szerk:
Az uverapid szerintem elasztikusabb marad, nehezebb becsiszolni. Az epokitt meg mintha túl rideg lenne.epmd:
Ha jól emléxem, te javasoltad jómúltkorában a PUR ragasztót furnérozáshoz. Jelentem bejött, köszi!
Formában hajlítgattam pár tesztet, de a D3-as nem akart megszáradni (persze be volt bugyolálva, nehogy hozzákössön a szerszámhoz). Még kivétel után is meg kellett támogassam, mert totál szétrúgta volna magát, annyira nem húzott a ragasztás 8-10 óra után sem. Pedig gondoltam, a fában lévő levegő elég lesz neki.
Ezzel szemben a PUR fél óra után szilárd lett. -
törölt tag
Most olvasom erről a Novoryt-ról, hogy nem csiszolható. Miért, eltömi a papírt? Vagy csiszoláskor a viasz mivolta miatt árkos lesz?
Mondjuk egy wenge-nél hogyan szedem ki a rostok közül a kemény viaszt?
-
törölt tag
Igen, ez lett volna a másik, csak már nem emlékeztem a nevére.
Van ez valahol beljebb is pesten? (Ugyanilyen, festhető, kemény viasz.)
liszi70:
Voltam ma vegyszerboltban, azt mondták, hogy eporapid mint olyan már nem létezik. Van epokitt, meg uverapid - végülis az utóbbinál maradtam. Pluszban még kipróbálom mdk01 tippjét... -
peppe79
senior tag
válasz
@Jocó@ #26307 üzenetére
Elég pelenka kis ajtó. A vékonyka hátlappal csak annyit oldasz meg, hogy az tuti nem fog elreccsenni.
De ugyanolyan kusza marad tőle az ajtó.Én a következőt próbálnám meg:
1. Leszerelném az ajtót, lecsavaroznám a a tükröt.
2. Ha túl nagy a vetemedés, akkor óvatosan leellensúlyoznám a keretet, hogy nagyjából visszanyerje a formáját.
3. Az ajtó hátsó részén, a belső és a külső élen is marnék neki falcot.
4. A belső részen a tükröt a falcmérethez igazítva visszavágnám, belesüllyeszteném a keretbe, és semleges szilikonnal húznám ki. Ez már önmagában picit stabilabbá tenné a mostani állapottól.
5. A keret hátsó részének külső falcába pedig egy nagyobb falvastagságú (legalább 2 mm vastag), L alakú alumínium sínt csavaroznék fel.A végkifejlet így is kérdéses, de más ötletem nincs. Mivel nem közézáródó az ajtó (ahol esetleg az ajtó vastagságát lehetne növelni, így túl sok alternatíva nem létezik.
Egy plusz megjegyzés: amikor azt írtad, hogy Szavóval kezelted le a bútort, majdnem lefordultam a székről.
Faanyagot ilyen szarokkal tilos fújkálni! Egyáltalán milyen penészről volt szó? Léteznek erre a célra speciális megszüntető szerek, bár nem épp a legolcsóbbak.
Nagy általánosságban én Haresil-t szoktam használni (http://www.habiolpal.hu/haresil.htm), ez még viszonyag megfizethető favédőszer (nem csak megelőző, hanem megszüntető védelemre is alkalmas). -
peppe79
senior tag
válasz
#05304832 #26305 üzenetére
Köszi a tippet!
A Hafelére rákeresve eljutottam az Introwood weblapjára, ahol végülis egy másik gyártótól, de találtam megfelelő függesztőt: http://www.introwood.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=217_88_246&products_id=3716&language=en
Órák hosszáig kerestem a gyártót, de sehol nem találtam. Utána jöttem csak rá, hogy elírták a nevét. Nem SCLIM, hanem SCILM! -
runner 125
nagyúr
válasz
#05304832 #26299 üzenetére
Áh, üdv újra.
Jól van na, nem vagyok szaki, nem jól írtam. Átmenő alatt én azt értettem, h jó hosszú facsavarokat belehajtanék, át a fekete felső és alsó lapon keresztül, a fehér hátlapba.
13kg? Úh, az qva sok. Tuti?
Mi van ha plexit választok az ajtóba üveg helyett?Hm, az sem rossz ötlet, ha alu keretes lenne az oldala, valóban. Fene sem gondolta h egy ilyen polctartó darabja 1000ft, mégis olcsóbb lenne pár kis befúrható stift. Rajzolok egy ilyen verziót is.
Utolsó kérdésemre esetleg tipped? Mekkora eséllyel fog vetemedni egy ekkora ajtó? Nyilván a fal sem tökéletes. Ezért gondoltam arra, h pl az alsó bútorlap 1-1 sarkába és az alu keretbe egy erősebb mágnest installálnék, h minden esetben odahúzza az ajtót.
Legfőbb cél a pormentes zárás. Az üveg tolóajtós megoldás ezért is vetettem el.Köszi.
-
válasz
#22145024 #26306 üzenetére
"Vagy az eporapid inkább a hajdani epokit-hez hasonló?"
Nem. Én az Uverapid-ot soha nem használtam, nem ismerem, de elmondásod és képek alapján hasonló lehet az eporapidhoz. Az Eporapid fehéres-áttetsző keveréket ad, az epokitt sárgás, nem átlátszó, elegyet. Jobb az Eporapid, erősebb, semlegesebb színű, a színező-por is jobban érvényesül benne.
"Ha előtte lekenem a felületet sellakkal, az gondolom segít majd, hogy nem ivódik be a fa egyéb helyeire"
Nem hiszem, hogy segít. Egész egyszerűen ahova nem kell, oda nem szabad kenni, vagy még híg állapotban ki kell kapargatni onnan. Ez a ragasztó különben sem "ívódik" hanem a felülethez tapad, de embertelenül. A sellakkal kezelt felületre is ugyanúgy ragadna.
"Hogyan lehet púposra spaklizni?!"
Ennek nagyobb és mélyebb hézagok kitöltésénél van jelentősége. Nehéz ezt szavakba önteni, csinálni könnyebb, de az a lényeg, hogy a reibolás során az anyaggal a hézagot teljesen ki kell tölteni, levegő nem maradhat benne, és nagyon erősen kell rányomni, hogy a végén az elhúzásnál a nyomás alól felszabadulva, kitüremkedjen a tapasz. Ettől jobban nem tudom leírni, próbálgasd!
-
@Jocó@
tag
válasz
#05304832 #26295 üzenetére
Röviden: mert maszekban ment, ahol kiderült, hogy az olcsó a drága.
Attól, hogy a fejéhez vágom utólag, csak én leszek szegényebb
Tehát tényleg nincs mód valahogy kiegyenesíteni és megtámasztani ezt a keretet?
Vagy marad a komplett tömör előlap, csak az nem biztos, hogy passzol majd színben a szekrény többi részéhez. -
törölt tag
válasz
liszi70 #26303 üzenetére
köszi! Az eporapid mennyiben más mint az uverapid? (az utóbbi egy átlátszó 2k-s epoxigyanta, tubusos kiszerelésben, 5 ill 20 perces fazékidővel). Vagy az eporapid inkább a hajdani epokit-hez hasonló?
Ha előtte lekenem a felületet sellakkal, az gondolom segít majd, hogy nem ivódik be a fa egyéb helyeire, így a végső csiszolásnál csak ott lesz megszínezve a felület, ahol kell. (natúr furnér a felület jelenleg)
Hogyan lehet púposra spaklizni?!
-
peppe79
senior tag
válasz
peppe79 #26301 üzenetére
Van itt egy lengyel fórum, ahol úgy látom, hogy ugyanezt a problémát ecsetelik:
http://www.e-manta.eu/forum/viewtopic.php?t=13450Ennek azért örülök, mert úgy látom, hogy nem csak nekem okoz problémát.
A felső rajzon azt szemlélteti a srác, hogy ha a hátlap a korpusz hátuljára van szögelve, akkor túllóg az akasztófül.
Az egyik fórumtag azt tanácsolta, hogy a függesztéket egyszerűen rögzítse előrébb a korpuszon belül, és akkor megoldódik a probléma.
Ez is egyfajta megoldás, de semmiképp sem esztétikus.
A belinkelt oldal alján található a 806 02 P2 szerelési rajza. Ez a függesztő nekem pont jó lenne, csak fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni! -
válasz
#22145024 #26300 üzenetére
"Intarzia-szerű dolgoknál mivel érdemes kitapasztani a réseket? Csontszínű vagy fekete kellene. Egyáltalán milyen néven keressem? Nem eltüntetni akakrom, hanem pont kiemelni a "hiányzó részt" vmilyen tapasszal, ami utána lakkozható vizesbázisuval, vagy sellakkal. (netán kemény olajjal)"
Sötét por páccal színezed a hordozóanyagot, ami lehet folyékony fa, lakk-csiszolópor kombó, fehérragasztó-csiszolópor kombó, gipsz-csontenyv kombó, stb. Mindegyiknél számítani kell a beszáradásra, tehát száradás közbeni bemélyedésre (de ez függ a rés mélységétől, nagyságától), ezért púposra kell kenni (bármilyen furcsa, lehet púposra spaklizni
) Vagy száradás és némi csiszolás után újra kell kenni.
Ami nem szárad be, az a két komponensű Eporapid, azzal is elkeverhető a megfelelő színű porpác, csak az egy műgyanta alapú anyag, talán kicsit szintetikus kinézete lenne, de jól színezhető. -
-
peppe79
senior tag
válasz
#05304832 #26296 üzenetére
Szia!
Tulajdonképpen a konyhabútor elemeimet szeretném rögzíteni vele.
Csak a Camar függesztékek nem olyan hátlap rögzítéshez vannak kitalálva, mint amilyet én használok.
Főleg nyugati bútoroknál szokás, hogy a korpusz hátsó széleitől 15 mm-re készítenek egy nútot, és abba csúszik bele a hátlap.
Ezekhez minden gond nélkül használhatóak a 15mm-re kinyúló akasztófülek.De én ezzel szemben úgy szoktam rögzíteni a hátlapot. hogy csak 3mm-t marok a korpusz hátsó élébe, beleillesztem a hátlapot, majd rászögelem.
A szögelt hátlapot azért szeretem, mert az némileg tehermentesíti a korpuszt (pontosabban a ragasztott tipliket vagy lamellókat).
Szóval nálam adott a 3 mm-es hátlap vastagság, plusz 8 mm rés, mivel nincs teljesen felcsempézve. Azaz 11 milliméternél nem lehet nagyobb az akasztófül mélysége, különben picit előre fog billenni a szekrény felső része.Ezért lenne jó az említett 806 02 P2 függeszték, mert ott 8 mm-től állítható az akasztófül mélysége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest