Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Így készül egy Earfun headset
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Letiltás - hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Aki asztalos itt a PH-n én csak leszek idejöhet kérdezni, újdonságokról beszámolni.
ha valakinek barkácsgondjai lennének, kérdezzen nyugodtan, szvsz lesz, aki segítsen► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Nekem parafa kéne, de nem valami obiban kapható, mert az ronda. Ott nagyon lukas a parafa ami nagyon csúnya. A gépmoddomhoz kéne, mert bár már be van vonva, de csak a fele teccik, mert a tetejére és a ventilátor nélküli oldallapjára nem juttott a régi parafából, így elküldtem fatert, hogy hozzon de az iszonyat ronda, ami van. Szal nekem olyan kéne, ami sürü, de itt-ott vannak kis felületi lukak rajta.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz parandroid #5 üzenetére
Szép szakma azt meg kell hagyni. Fater is asztalos, így megteccett
-
Winner_hun
titán
na heeelp nekem parafa kéne de nem valami szar minőségű izé mert igényes vagyok ám nemtom hogy itt a képeken mennyire látszik: Bővebben: link de ami a ház tetején és a vent nélküli oldalrészén van az sokkal rosszabb minőségű mit ami az elején és a ventis oldalán van. Na nekem olyan kéne amilyen a ventis oldalán van. Hol lehet jó minőségű parafát kapni?
-
Winner_hun
titán
Mindent amit kérnek de nem csak asztalosmunkát, ha van más is, akkor azt is, mondhatjuk úgy is hogy fater ezermester
Legjobb volt amikor vmi virágtartót fúrtunk fel a falra fater befúrta a lyukat meg tiplit én meg csavartam be a csavart és pukk hát nem vezetékbe csavartam? Majdnem leugrottam a létráról hát az nagyon atom volt. Bár fater már többször belefúrt vezetékbe, de nem kellett falat bontani mert visszakapcsoltuk a biztosítékot aztán ment minden rendesen mintha misem történt volna Azóta már vettem neki fémdetektort► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
akkor átjöttök abba a házba és megmutatjátok hogy hol lehet ott egyetlen egy árulkodó jel is, mert nem volt. Se kennektor se kapcsoló se semmi a közelben. Se az az elosztóizé az a kerek kis franc. Ssemmi. Csak a nagy fal. Sőt, a fal másik oldalán sem volt semmi. Itt még a legképzettebbek sem láthattak semmi, ezt elhiheted. Vagyis láthatnak, ha röntgenszemük van
-
Winner_hun
titán
Az első kérdésedre a válasz: vagy dekopírral, vagy amikor az anyagot megrendeljük cnc-vel kivágják De dekopírral is könnyen ki lehet vágni, lassan kell tolni és akkor nem viszi el. Amúgy akkor szokta elhúzni az egyenes irányt, amikor a fűrészlap egyik oldala életlen pl. az egyik oldala belement egy szögbe Az sem mindegy, hgoy melyik oldalról illetve miylen lappal vágsz. Ha arról az oldalról vágsz, amelyik látszik akkor van két megoldás. Az egyik az, hgoy olyan fűrészlapot veszel, amelyiken fordítva vannak a fogak így lefelé szakítja az anyagot. A másik az, hogy ha a látható oldalról vágsz, hgoy a vágás mentén megkarcolod az anyagot így csak a karcig fog kiszakadni. Ha ívet vágsz, akkor érdemes ívvágó nem tom hogy mi a pontos neve fűrészlapot venni. Ez jóval keskenyebb így nem szorul be az ívben. Bár ez csak akkor fordul elő, hogyha kicsi az ív.
A lakkozáshoz egyenlőre nem értek, esetleg itt is megkérdezheted vagy várhcc más válaszára:Bővebben: link► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Hajjaj van még bár engem nem tanít gyere ide:Bővebben: link
-
Winner_hun
titán
Mondjuk mióta 45 fókban(fenéket ahol elindult ott volt 45, utána meg akármennyi) vágtam vele ráadásul már szar is, mert az egyik felét megviselte a vágás, elhuzta a fa, aztán neki nyomodott a talpnak és elkopott
ezt nemigazán értem
gyártmányt nemtok fejből képet meg kereshetek de úgy képzeld el, hgoy a fogak fordítva vannak mint a mostanin valószínűleg
egy jobbfajta cnc meg 40 milla szal azt felejtsd el amúgy olyan, mint egy nagy marógép ami fúr is meg mittudomén► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Aham, szal így 45 fok már értem.
Mittudom én miylen cnc Így hirtelen ezt találtam:Bővebben: link
mod: hupsz a fogazás kimaradt van nagy és kicsi fogban is. Keresek képet remélem találok
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Hátjah, az anyag keménysége is igen számít. Amúgy ha megnézed a lapt szemből akkor azon meg lehet látni, hogy kopott-e mondjuk csak az egyik oldala, ahol fényesebb, ott kopottabb.
Marógép: amit most árulnak felsőmarókat azok annyira szarok azok a kétkezesek hgoy nemigaz. Azokat nem lehet használni. Sokkal jobb a régi orosz marógép, ami egykezes, sokkal könnyebb használni.
A rezgőcsiszolót én úgy utálom ahogy van Gondolom azért írta a szalagcsiszolót hogy a vágás után az élét megcsiszold. Ezt rezgőcsiszolóval el lehet felejteni. Ha az élét akarod csiszolni, akkor fogsz egy csiszolópapírt egy fával éz azzal megcsiszolod, mert gondolom élfóliázva lesz► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Pontosan nem tom de a fa védelmére szolgál amit lehet polírozni és ettől fényesebb lesz Bővebben: link Bővebben: link
-
Winner_hun
titán
Akkor fűrészlap ilyet még én sem láttam, sőt nem is hallottam róla
-
Winner_hun
titán
naszóval arrra értettem gondoltam mittudom én hogy a kétkezes maróval nehezebb marni, vagyis nekem bonyolultabb használni. Bár vannak előnyei is, mint pl ez az ajtó. Grat, szép lett
A rezgőcsiszoló pedig nem igazi lakkozás után mert kis köröket vés a lakkba ami sajna megláccik, bár messziról nem látható de ha az ember közelebbről szemügyre veszi akkor sajnos elég ronda► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
vasaló, zietling, zulag, csisz.papír a középsők mik? a 3-al nyomod rá?
serpenyő csak úgy jöttt Hőlégfúvós meg van itthon. Ha hőlégfúvó, akkor a ragasztós részt kell értelemszerűen fújni. De én csináltam már öngyújtóval is meg gyufával, csak kicsit inverzbe váltott a fehér► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Denaturált szesz minden tulajdonsága kellene, google nem segített
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz badbrother #96 üzenetére
Hát a vezetékek néha össze-vissaz mennek egynéhány falban szal vigyázzál. ha téglafalat fúrsz és egyszercsak megáll a fúrás és keményet érzel, akkor lehet, hgoy vezeték tapasztalat Ha többször is akarsz falat fúrni akkor vegyél fémdetektort, 3k-ért már kapsz. Azt a 20k-t meg soknak tartom mébha blekkendekker is bár a lézeres ketyere miatt olyan drága. tom már elkéstem
-
Winner_hun
titán
nemtudtam hgy gombokat akarsz mázolni de a legtakarékosabb és leggyorsabb szvsz az ecsettel való mázolás lenne. mert hiába mártogatod hogyha utána még szöszmötölni kell vele. Jah és mutass már egy olyan festékesdobozt amelyiknek akkora kupakja van hgoy belefér egy gomb
-
Winner_hun
titán
Bőven elég a gyorsszorító, nem kell semmilyen prásgép, hiszem a gyorsszorító is prásel Viszont a gyorsszorító szorító részeihez rakjál fát, lehetőség szerint kb akkorát amekkora az anyag, hgoy ne az anyagot nyomja be és az erő is jobban eloszlik. Ja és hha sima anyagot szorítasz akkor a culag egyik fele legyen sima, hgoy az anyagot ne nyomja be
-
Winner_hun
titán
Nem sok időm van, de nemtom hgy mit csinájjak. Szal adott a gépem: Bővebben: link Szal ezt moddingolgatom tovább, de szerda délelőttig be kéne fejezni, mert délután jön a vidkarim. Naszóval a meghajtók parafázása folyamatban holnap kész is leszek vele. De ottvannak a power ill. reset gombok. Naazokkal micsinájjak? Rakjak oda parafát hogy ne láccódjanak vagy amire gondoltam, hogy plexiből kört csinálok és azt rakom be oda ami világítást kap, a közepére meg parafa Bár a gombokat nem fogom használni,mert minden a billneytűzetről fog menni
-
Winner_hun
titán
És mégis hgoy lesz túl vastag a ragacs? ha mind a két felület sima,akkro semmi gond. Ha nem sima akkor simává kell tenni mi EMFI-t használunk nagyon jó még nem volt vele baj.
De ha ki akarod próbálni, hogy elég erős-e a ragasztó, akkor azt egy próbadarabbal megteheted. Összeragasztasz 2 anyagot és a ragasztás mellett megpróbálod eltörni. Ha 70% az anyagban szakad és maximum 30% a ragasztásnál, az jó, mert max 30%-ban jöhet szét a ragasztásnál az anyag► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Jóvanna fáradt vok már, de aki meg akarja érteni az meg is érti De ha kötekedni akarok akkor az írtad hgoy félre lehet érteni a dolgokat ha azt mondod mint amire gondolsz.
namost az egy dolog hogy fórum éppen ezért nem is mondom, hanem írom azt, amit gondolok► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Akkor a pontos meghatározásodról: Ja no írta: Meg mennyivel lesz gyengébb a ragasztás, ha nem préselitek öszze kajakra, hanem csak úgy gyorsszorítóval, hogy épp ne essen szét.
namost ha van gyorsszorító akkor gondolom nem dísznek van
A tananyai részről pedig: ezt még nem tanultuk, fater mondta
mod:
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest