Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
macilaci78 #68488 üzenetére
Ez már túl fehér
Auro fehérrel színezett olaja messze nem tudja ezt. Ki kell már próbálnom ezt a rubiot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
macilaci78 #68479 üzenetére
Vagy jó a 125 fokos blum kivetőpánt (nem minden helyzetben lehet használni).
-
Winner_hun
félisten
válasz
macilaci78 #68484 üzenetére
Van belőle fehér mintád is?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Prémvadász #68245 üzenetére
A Standard megszűnéséről másfél éve tudok biztosan, Metaboxot nem használtam, azt nem követem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kicsi kecske #68194 üzenetére
Elég
-
Winner_hun
félisten
válasz
smallmer #68019 üzenetére
A forest forgalmazó, nem gyártó. Eggert biztosan forgalmaz. Lapp-fa a 17. kerületben, ide menj el szerintem körülnézni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
csui83 #67890 üzenetére
Felrakás előtt kimarom. Kell hozzá egy sablon, néhány mp-es művelet az egész. Multifunkciós rezgőfűrésszel vágnám ki utólag. Ha az nincs akkor dekopírral, óvatosan, bár a vízszintes rész macerás lehet.
Szekrényfüggesztőhöz 4x30 vagy 35, erre hirtelen nem emlékszek. Kivetőpánthoz 3,5*16 vagy 18, attól függően hogy milyen a frontfelület.
-
Winner_hun
félisten
válasz
csui83 #67704 üzenetére
A szalag és a kivágás között van ~1 cm hely, azt húzom végig. Ahogy sikerül. A felesleg majd kijön.
Saját gyártás, de lehet találni sok helyen. Sok helyen csak a tömeggyártott, tetején lapos van...
-
Winner_hun
félisten
válasz
csui83 #67688 üzenetére
Konyha:
Duo Power tipli jó, a Fischer is azt ajánlja. Használhatsz ilyet is, ezzel se lesz gond. Ha biztosabbnak érzed akkor rögzítsd oldalra is. Ártani nem ártasz vele.
Rögzítéshez a Blum függesztőjét használom, az ikeás mélységben nem igazán állítható. Mosogatótálcát én beleteszem szárazon a helyére, körbemaszkolószalagozom a munkalapot, majd kiveszem és a mosogatótálcát is körbemaszkolószalagozom. Ha nem ragad rá a szalag akkor szappanos vízzel körbe kenem a látszó élét. 1x körbenyomom a munkalapot, beleültetem a mosogatótálcát és lefogatom (ha lehet), a kijött szilikont lehúzom, leveszem a szalagokat és ha nem muszáj akkor nem piszkálom tovább. Ha van még eltávolítandó szilikon akkor szappanos vízzel befújom a környékét és elhúzom a felesleget.Lépcső: én is tartottam tőle, de semmi gond nincs azzal hogy nem középre kerül a tartókonzol. Nagyon jól néz ki, ha világít a kapaszkodó.
Vagy beteszel keskeny, alu profil nélküli világítást. A fényereje nagy valószínűséggel gyengébb lesz, mint amit beépítenél alu profillal. -
Winner_hun
félisten
válasz
thomgrande #67636 üzenetére
Nem tudom, gépészet bent volt, rákérdezek.
Ahogy elnézem a kazán kintről szívja a levegőt, ezeknél is vannak ilyen szabályok? -
Winner_hun
félisten
Falba süllyesztett gázkazán konyhában el lett rejtve. Szerelésnél a szekrény alja kivehető világítással együtt, így könnyebben hozzá lehet férni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Blackhole13 #67516 üzenetére
Vizezd be a másik felét, tedd száraz helyre, sokat kellene javulnia. Az is lehet teljesen helyrejön. Mindkét lapja tudjon szellőzni.
-
Winner_hun
félisten
Konyha (képek minősége rossz, ha a fal burkolásával végeztek akkor elvileg majd kapok jókat) + fürdőszoba szekrények
[+]
[+]
[+]Kinyitva
[+]KinyitvaKonyha + előszoba
[+]
[+]
[+]
[+]Ha akasztják a hóhért. Sikerült rossz oldalra fúrni a pántokat. A szálirány miatt nem igazán volt kedvem az egészet újragyártani, inkább megpróbáltam helyrehozni. Megrendelő azt mondta nem zavarja, évente 1x nyitják ki az ajtót. Engem zavart.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
viszont nincs sinbol kigrasgatlo ez hianyzik
Ez nem az? -
Winner_hun
félisten
Nem láttam még mosogatógép beépítési rajznál toldott ajtót. Azoknál a gyártó a toldás nélküli verziót preferálja, azt mutatja be. Nem mindegy, hogy a munkalap alja mennyire van a padlótól, illetve milyen magasságban van az ajtó alja (lábazat mekkora). 90 cm-es munkalap magasságnál (38 mm-es munkalap vastagságnál) 15 cm-es lábazattól már nem igazán van probléma. A frontfelület alul gépbe beleérése a 15 cm-nél alacsonyabb lábazati magasságnál problémásabb, de ez gépfüggő.
Ha kisebb a lábazat, akkor lehet több megoldáshoz nyúlni:
- a gép és a munkalap közé egy darab anyagot berakni, majd a munkalap és a frontfelület közé egy takaróelemet betenni
- alul megosztani a frontfelületet
- nagyobb, vagy csúszóajtós gépet választani -
Winner_hun
félisten
Fogod a derékszöget, lerögzítesz egy darab papírlapot egy anyagra (bútorlap, pult, akármi). Felfekteted a derékszöget, húzol egy vonalat. Megfordítod, húzol úgy is egyet. Ha nem tart el/össze a két vonal akkor derékszög. Ennyi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Zerdal #66282 üzenetére
Jónak tűnik, köszönöm. Még egy méretet kérnék: a meghúzószerkezet jobb éle és a tőle balra levő első sarokelem között mi a legrövidebb anyagrész, ami befér? Az a kampós összeakasztás kicsit aggaszt. 192x145 mm-es kereteket kell összeragasztanom, ha a hosszú oldalán nem fér el akkor sajnos felejtős.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Zerdal #66279 üzenetére
Meg tudnád nekem mérni pontosan? Kép alapján kicsinek tűnik a benyúlás. Stanley szorítóm van 2 db régről, az egyiken a szalagvezető műanyag letörött. Hogy ennek mekkora a benyúlása még nem mértem le, de lehet kell még egyet vennem, akkor meg már jobbat vennék. Ha 2 cm megvan az elvileg már jó lesz.
-
Winner_hun
félisten
Bessey BAN 700as szorítónak a szorítópofája vajon meddig ér be a saroktól? Van valakinek ilyenje?
Van ahol a szorítótalpak egyik belső éle a saroknál van, a másik talp így jobban belóg - úgy mennyi lehet az annyi?
-
Winner_hun
félisten
válasz
ViktorSz #66118 üzenetére
Megfelelő gép + papír párossal a kis ciklois ívek kicsiszolása se nagy feladat. Ahol csak gyalult felület kell ott pedig az egyenes kés van hogy jobb, mint a spirál. Itt van az elrettentő példa, vadiúj gép így gyalult. A különböző fogásmélységek a kések csereberéje utáni próbák eredménye.
Amikor megreklamáltam, a szervizes vagy ki magyarázott mindent. Azzal kezdte hogy a kések gyárilag nincsenek lehúzva, azt beüzemeléskor kell meghúzni 5 Nm-rel. Aztán jött az a kifogás is, hogy nem kértem kiszállítást / beüzemelést, biztos az asztallapnál fogva mozgattam a gépet.
Az első állítás hazugság, voltam egy ugyanilyen gép felder szervizes általi beüzemelésénél, mondta hogy hányezer eurós kulccsal húzzák meg ezeket a gyárban és a beüzemelésnél ő sem húzott egyik késen se.
A másik a gép mozgatása. Asztallapnál fogva ráncigálta, még talán emelte is. Ja jó, akkor erről ennyit.
Ezek után eldöntöttem hogy felderem nem lesz, nálam leírták magukat.Anno külföldi fórumokon is keresgéltem és nem egy példát találtam ahol nem voltak megelégedve a spirálkéssel, sőt, olyan is volt aki visszacseréltette egyenes késre.
-
Winner_hun
félisten
válasz
varsam #66039 üzenetére
Ilyen lábat tettem be.
Tip-on, igen, visszaáll annyit a lábazat hogy ne legyen gond vele. Még egyik helyről sem jött visszajelzés hogy rugdosás miatt gond lenne vele. -
Winner_hun
félisten
Festett fehér konyha. A korona később került fel utólagos igazítás + fényezés miatt (az utólagos képek minősége rosszabb, telefonom közben tönkre ment)
[+]
[+]
[+]
[+]
[+]
[+]
[+] -
Winner_hun
félisten
válasz
Amadeus214 #66058 üzenetére
Nem gyalul szebben, nehezebb gyalulni vele, nehezebb tolni az anyagot, de halkabb valóban és a forgács is kisebb, több elfér a forgácsgyűjtőben.
-
Winner_hun
félisten
válasz
varsam #66029 üzenetére
10 cm-es normál lábazatból lett 15 cm-es fiókos.
Élbe fúrható állítható lábakat tettem bele.
Blum Merivobox van benne.Kevés a pakolóhely, hogy lehet az adott helyet még jobban kihasználni kérdésre mutattam nekik ezt a konyhát, nem nagyon volt kérdés hogy kell vagy kell
[+]
[+]
[+]
[+]
[+]
[+] -
Winner_hun
félisten
Konyha, lábazati fiókokkal:
[+]
[+]
[+] -
Winner_hun
félisten
válasz
generatoros #65914 üzenetére
A Dewalt újkorában is lötyög, én hajófolt maráshoz használom néha.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csabroncka #65891 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
macilaci78 #65238 üzenetére
Minimum rendelési mennyiség 30 db, az antik 280, a sárga 300+áfa. Mennyi kell?
-
Winner_hun
félisten
U alakú konyha, egyik szára végére utólag berakható, alkalomszerűen használt asztalhosszabbításra milyen vasalat ajánlott? Fontos, hogy a munkalap szintjével megegyező legyen. Felhajtható nem jó, mert lehajtott állapotban foglalja a helyet. Amikor nincs használva akkor félre lesz rakva. Valószínűleg munkalapból lenne a plusz asztal is. A legjobb az lenne ha a munkalap élébe mehetne a toldó vasalat.
-
Winner_hun
félisten
Ez a polctartó bogyótól függ. 5-össel fúrok, marógéppel. A legtöbb szorul, valami csak kalapáccsal megy, de valami simán bemegy kézzel. A bogyók nem egyformák, gyártótól függ hogy melyiknek milyen átmérőt sikerül csinálni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
pacman_123 #64282 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
fogtunder #63836 üzenetére
Én is akkus fűnyírót vettem tavaly költözés után, benzineset nem akarok még véletlenül se, kábelből meg kéne legalább 200 méter a telek végéig. DLM432-est vettem végül, 6Ah-s akkukat mellé, lehet vele haladni. Tavaly csak egy nagy írtást csináltam ~2000 m2-en, néhányszor fel kellett tölteni, de nem egyszerre csináltam, belefért. Idén már karban lesz tartva, gyakrabban lesz nyírva, nem lesz ekkora gond. Igaz már 4000 m2-t kell majd karbantartani, majd reggeltől estig füvet nyírok
-
Winner_hun
félisten
válasz
kicsi kecske #63645 üzenetére
Persze.
A847 - A859, a kettő között nincs kóddal ellátott bútorlapjuk. -
Winner_hun
félisten
Szűrőkazetta oldószerek gőzéhez van, porhoz van külön feltét rá ami olcsóbb.
-
Winner_hun
félisten
@bim: [KLIKK]
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
generatoros #62204 üzenetére
Irwin quick-grip - ilyenből van 125 cm-esem 4 db. Lehet a vésője nem jó, de ez a szorító nekem nagyon bejött.
-
Winner_hun
félisten
válasz
razorbenke92 #61768 üzenetére
Én nem cm-ezek.
-
Winner_hun
félisten
válasz
dethroner #61572 üzenetére
Interface pad a domború felületekhez való.
-
Winner_hun
félisten
válasz
thomgrande #61008 üzenetére
Sajnos a tömítettséggel is mókolni kellett, nem is volt 100%-os szerintem. Ilyen szelep hirtelen nem volt látótérben.
-
Winner_hun
félisten
Nekem fals levegő szívásakor jött elő ez a probléma - végül a ciklon dobozhoz való csatlakozásánál körbeszilikonoztam, a probléma megszűnt. 1 havi folyamatos csiszolás után (szalag + excenter) néztem meg a porszívóban hogy mi a helyzet, nagyon minimális por volt csak benne. Hulladék bútorlapból készítettem egy jó nagy dobozt (60 literes kukát összeszívta a porszívó ha tesztelésnél befogtam), az illesztéseknél duplán van szilikonozva, a tetején ablaktömítő gumi van, teljesen jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest