- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
robi30 #25608 üzenetére
ÓÓÓÓÓÓÓÓ Az a sok szorítóóóó
Az lenne a lehető legjobb megoldás, nade sajna sok szorító híján maradnom kell a kocsi emelős megoldásnál.
Am látom hogy a megoldás szinte ugyanaz, nade mi is lesz ebből? Ez is vetítő felület lesz?
----------------------------------------------------
Am ma voltam egy környékbeli asztalosnál, egyik haverom ajánlotta. Hihetetlenül jófej fickó(topicba illene ő is), mindenbe segített, amibe csak tudott: Vágott MDF lapot nekem, hogy itthon teszteljem, mennyire hullámosodik-hólyagosodik meg a felület, ha lekenem pár sor fehér falfestékkel(lehet biztonság kedvéért MDF lapnál maradok), kiszámolta hogy járnék jobban, ha MDF-et vagy ha HDF-et veszek. meg kiszámolta, hogy kb mennyi lesz a súlya az egész szerkezetnek. Meg külön rendel nekem olyan méretben amilyenbe kérem a lapokat, és ha meglesz az anyag hozzá, ad ragasztót is, mondta hogy feleslegesen ne költsek ilyenre! Hozzá kellett volna fordulnom a fenyő lécekkel kapcs.ban, de már mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Xiaomi Scooter 4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest