- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
válasz
pigsty #18348 üzenetére
Nekem katonazöld Peltor van, már tizenéves, nem tudom most mennyibe kerül. Amiket probáltam, ez volt a legjobb, az ilyenre nem sajnálom a pénzt. A sárga Peltor elég gyenge. Ha jol láttam, a F 1-ben is ezt használják.
A füldugo irritálhatja a fület, egy idö után nekem kényelmetlen, a fültokba meg beleizzad az ember és egy idö után ez is kényelmetlen.
De anno sokáig füldugoval aludtam otthon, amikor a gyermekem kicsi volt, és nekem korán kellett kelnem.Apropo fültok és elektronika. Tud valaki olyan fültok megoldást, amiben bele van épitve bluetoothos hangszoro? Jo lenne nekem egy olyan. Barkácsolni viszont nem szeretnék ilyet magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest