- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
SztiviVander #3664 üzenetére
Köszi, hogy te is ránéztél a problémámra!
Valami ilyesmit szeretnék igen
A leírást csak egy kép mitt tettem be, de nagyjából lefedted a problémám.
Ékezet nélkül is érthető volt, de nem emiatt nem teljesen világos
Így, hogy leírtad, már nekem is világos, hogy hülyeséget írtam, és persze nem kintről kintre szeretnék forwardolni, hanem ahogy írod: kintről befelé.
"ha jol sejtem a nasban azert kell megadni a kulso ip/port parost hogy pl a kepek linkjei jok legyenek": leírom inkább mit is szeretnék, mert én nem linkelésre gondoltam, de persze lehet egyről beszélünk, csak nem jól kódoltam át magamnak a problémámat
Synology NAS-om van, amihez a synology készített egy Photo station nevű csomagot a nas-ra (ezt lehet a 80-as porton elérni), illetve biztosít különböző rendszerekre saját képnézegető alkalmazást(DS Photo). Ahhoz, hogy be tudjak jelentkezni az alkalmazásba, meg kell adnom a ddns címemet (port nélkül, mert ugye alapból a 80-as porton van), felhasználónevemet, illetve a jelszavamat. Most ugye ahhoz, hogy ez kintről is működjön, forwardolnom kellett a 80-as portot a nas felé a routerben, azaz ha jól értem, most tulajdonképpen megynitottam a 80-as portomat a világ felé. Na ezt szeretném elkerülni de úgy, hogy ha kintről lépnék be a routerből a pl.-nál maradva a ddns_címem:61321-es porton, akkor azt a router irányítsa át a nas felé deúgy, hogy a NAS-on közben marad ez a szolgáltatás (Photo station) a 80-as porton, mivel ezt a portot nem tudom megváltoztatni. Tehát a DS Photo alkalmazásban így kelljen belépnem: ddns_címem:61321 + felhasználó név+jelszó"Tehat beallitod hogy a 61321 portot tovabbitsa a nas ip-jere es azon is a 80-as portra." --> na azt hiszem pont ez kell nekem. Ezt a routerben hogyan tudom beállítani? Vagy erre írtad, hogy a nas-on belül állítsam be azt, hogy http kapcsolat a 61321-es port, és a routeren meg hagyjam a nas ip-je felé forwardolt 80-as portot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest