- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt501 #25422 üzenetére
Szerintem a routert nagyon érdemes UPS-sel biztosítva üzemeltetni. Vannak külön erre a nagyságrendű fogyasztásra kitalált eszközök is, bár arányaikban drágábban. De akár egy belépő szintű szünetmentes táp egy közepesen leharcolt akkuval is bőven jó megoldás lehet.
Bármennyire is fel van készítve egy rendszer a váratlan lekapcsolásra, azért jobb, ha nem kínálgatjuk ilyenekkel. Egy legolcsóbb UPS pedig a gyakoribb rövid, gyakran ismétlődő áramkimaradások és -ingadozások, csúcsok ellen védelmet nyújt.
MaCS
-
blakey
titán
válasz
zsolt501 #25420 üzenetére
Az nem márka, hanem típus- ill. firmware hiba, nekem ilyen gondjaim nem voltak, pedig sok Asusom volt, igaz, nem alsópolcosok. Még soha nem kellett gyári állapotba helyeznem egy áramkimaradás vagy egyéb hiba miatt. Max. újraindítás kellett, mert új eszköz megbolondította a rendszert, de nagyon ritkán.
-
-
-
-
válasz
zsolt501 #23748 üzenetére
Köszi, próbáltam másik dns-t (google, szolgáltatói, cloudflare), egyikkel sem volt elérhető az asus ddns szervere.
Nem tudom, hogy mi volt a gond. Lehet, hogy próbaképpen átállok no-ip-re. Az asus azért volt jó, mert kényelmes volt beállítani a routerben.Most látom, hogy aláhúztam egy részt az előző postomban. Az véletlen volt.
-
Rederik
tag
válasz
zsolt501 #23726 üzenetére
2.4Ghz-es részt elvileg már kimaxoltam. 125Mb/120Mb sebességet mérek már. Szomszédoktól elkülönült csatornát használva 20Mhz/40Mhz-es csatornaszélességgel.
5Ghz-nél ott tartok, hogy 160Mhz-et letiltottam, 20/40/80Mhz maradt, szomszédoktól eltérő csatornán (100), most 310/515Mb sebességet mérek Le/Fel.Ennél feljebb nem tudok menni akármit csinálok.
Smart connect bekapcsolva, WPA2/WPA3-Personal
A professional beállítások közt kellene még valamit keresnem? -
ffodi
veterán
válasz
zsolt501 #23567 üzenetére
Ezt az eszközt csak akkor érdemes megvenni, ha van Wifi 7-es kliensed (vagy tervezel venni), ki tudod használni a multi gigabites portokat, illetve meg tudsz békélni adott esetben nagyobb mennyiségű bug-gal.
A router egyik hiányossága a 6 GHz-es sáv, amit már mások is írtak, illetve elég új eszközről van szó, így az Asus-t ismerve (és a saját tapasztalataim alapján) nem biztos hogy teljesen stabil a FW.
Peter Kiss:
GT-BE98-cal van tapasztalatom. 4x4-es WiFi6 klienssel 4 Gb körül linkelek, és valós körülmények között siman hozza egy 2.5 GbE vezetékes kapcsolat sebességét. WiFi 7 mellett (ami egyelőre elég bugos), ennek kb. jó másfélszeresét tudja.gabro0:
Wifi7 + 10 GbE-t (WAN+LAN) nem lehet 150k-ból összehozni dedikált eszközökkel, de szerintem a duplájápól sem.blakey:
BCM4916 van ebben is, mint a nagytesóban, az új HW. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Túl drága, él túlságosan mindenes már. Ha valakinek ilyen sebességű belső hálózat kell, annak jobban megéri egy külön switch (illetve ilyen ár mellett mindenkinek jobban megéri).
Azt sem lehet tudni feltétlenül, valóban bírja is ezeket a sebességeket, vagy letérdel a felénél. Emellett, ha meghal, akkor egyszerre bokod a nagysebességű belső hálózatot is.
WiFi 7-es eszközöd is van? Nem hiszem egyébként, hogy nagyon meg lehet tolni a vezeték nélküli sebességeket 6-os után, csak valami speciális helyzetben.
Támogatás meg bajos, ez talán az első fecske, és amennyiben valamit eltoltak vele, hamar dobják is.
-
blakey
titán
válasz
Érdeklődnék kinek mi a véleménye erről a routerről.
RT-BE88U
Szerintem egy felesleges beruházás, előre nem tudni, hogy mennyire lesz támogatott vagy sem. Régi alapokra tervezték, tehát egy megszokott formába "öltözött", de hogy a belső mennyire lesz jó és stabil, azt sajnos nem tudom. Én ilyet jelenleg nem vennék.
-
Multibit
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest