- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
2. Port Scanner Protection : Protect router from port scanning via external port scan tool
-
FNZ
őstag
péntek délután nyomtam egy reset-et a routernek és kézzel újból bekonfigurálatam mindent, azóta tökéletesen működik az IP kamerám is és 10 másodpercenként küldi a képet.
2,4 GHz-es wifi beállításokon kell még valamit bütykölni?
Lehet a merlin kiegészítők kavarhattak be valamit? -
vargalex
félisten
A transmission akkor is azt írja, hogy zárva a port, ha a web service, ami az ellenőrzést végezné nem elérhető. Érdemes a konkrét portot valamilyen port checkerrel ellenőrizni (amikor fut a transmission). Igaz, ezek csak TCP portokat tudnak check-elni. Néhány lehetőség: portchecker.co, ipfingerprints.com, yougetsignal.com.
-
FNZ
őstag
leállítottam a blokkolót (diversion) kb. 1,5 órája és úgy néz ki, hogy kezd helyreállni a rend, most megy az időkép kamerám rendesen. nem értem, hisz allowed státusza volt, mégsem működött órákon keresztül.
nem tudom, hogy lehetne ezt a blokkolót konfigurálni, állítgatni (tudom, gugli a barátom)ami még problémám, hogy a transmission kliensben a port próbánál azt írja ki, hogy "a bejövő port zárva. ellenőrizze a tűzfal beállításait".
tegnap is teszteltem és volt amikor azt írta hogy nyitva, volt amikor azt hogy zárva, amit megint csak nem értek.
a portforward be van állítva a wan menüben tcp/udp-re úgy, mint a régi routerben. -
FNZ
őstag
megvettem az ax58u-t
kezdjem azzal, hogy frissítem a legújabb firmware-re és utána merlin-re?Android telefonnál a custom rom esetében kiszednek sok felesleges dolgot és optimalizálnak, de router firmwarenél mit csinálnak? mennyivel fog többet tudni vagy jobban működni a merlin?
-
TeeJay
félisten
Jelen helyzetben még mindig az AC65P 25ezerért a bestbuy
AX router még mindig 2x drágább, csak az újabb telókban van AXÉn már kivárnám a Wifi6E cuccokat addig nem váltanék mert ott a 6GHz hoz nagyon sok extra frekvenciát
konkrétan 7darab 160MHz-es blokk egymás mellett elfér majd zavarás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged