- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Szia,
A 40 kb/s egész biztosan nem releváns. Ott nem a vas lesz a korlátozó tényező, hanem inkább az, hogy senki nem tölt rólad éppen.
Ezt a WOL kérdést se biztos, hogy értem:
- TP-Link - mobiltelórón gombot nyomtál és indult a PC = OK.
- Asus - mobiltelórón gombot nyomsz és indul a PC = nem OK (??).Most mi a gond pontosan?
-
gezatata
aktív tag
Az Asus AiCloud app elindítása után meg kell jelenjenek a routerhez csatlakoztatott eszközök. Ha a számítógép biosában be van állítva a wol akkor rányomsz a gép nevére és felkínálja az ébresztés lehetőségét.
Három érintéssel be lehet indítani a távoli gépet.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
-
félisten
Sajnos érdemben nem tudok erről nyilatkozni, mivel eleve nem torrentezem, ezért eleve nem ismerem az elvárásokat, igényeket.
Egyszer pár éve pár hétig nem nyilvános tanulmányi anyagokat töltögettem le privát vonalon, és arra akkor nekem tökéletesen megfelelt a DM.
Most is haverok, akik a lehető legegyszerűbb megoldást akarják használni, AC68b1 és N18 routerek DM-ein keresztül max. napi 1-2 filmet, sportműsort töltögetnek le, fogalmam sincs róla, hogy milyen paraméterekkel, de még nem kerestek meg azzal, hogy gyorsítani kellene a rendszeren.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vacs
veterán
-
félisten
Az a baj, hogy egy feltöltési érték sokat nem mond, hiszen a fen sem tudja, hogy milyen gyorsan szívját a fájlt a drót másik végén. Most pl. a kutyának nem kell, amit letöltöttem, de volt Mbps fölötti feltöltési érték is.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
gabro0
őstag
A kikapcsolás megy ha úgy nézzük, vissza nem akarja kapcsolni az egyszer lekapcsolt LED-eket. Nálad az is jó?
#10207 G.I.JOE: Merlin azt írta ez debug üzenet, amit véletlenül benne hagytak a fejlesztők (minden log szintnél megjelenik), a lényegen viszont nem változtat. Nálam is tele a log ilyenekkel:
Apr 8 22:20:21 wlceventd: wlceventd_proc_event(505): eth6: Auth <MAC>, status: Successful (0)
Apr 8 22:20:21 wlceventd: wlceventd_proc_event(515): eth6: ReAssoc <MAC>, status: Successful (0)
Apr 8 22:20:21 wlceventd: wlceventd_proc_event(486): eth5: Disassoc <MAC>, status: 0, reason: Disassociated because sending station is leaving (or has left) BSS (8)
Apr 8 22:20:21 wlceventd: wlceventd_proc_event(486): eth5: Disassoc <MAC>, status: 0, reason: Disassociated because sending station is leaving (or has left) BSS (8)Szerintem ezt a SmartConnect csinálja, de egyelőre próbálom az úgy beállítani, hogy ne váltogasson.
-
gabro0
őstag
Köszönöm Akkor nálam van a gond.
Nekem a szobámban a router, ezért nem megy a világítás rajta. Viszont ha gebasz van a szolgáltató felől, akkor pirosan kellene világítania és gyorsabb így megnézni, mint akár a webfelületre belépni. Persze csak ha működne, de resetelem és reménykedek megjavul.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
-
Vegha
senior tag
Ja, en is erre gondoltam, de vegul nem itt volt a kutya elasva. Leirom hatha masnak is szuksege lenne ra:
tcmd es a network plugin-je legyen telepitve az android telefonra. Ha a routeren mar engedelyezve van a Samba megosztas (az eszkoz nevet latod a telefon halozati meghajtoi kozott), akkor azon a konyvtaron kell egy hosszu gombot nyomni, majd Properties: itt lehet megadni azt a fiokot, amit a routeren beallitottal hogy hozzaferjen a megosztott lemezhez. Kerni fog valami Master jelszot, amirol fogalmam sem volt, beallitottam mint uj jelszo es azota megy mint a karikacsapas : ) -
ezoltán
tag
Az enyém borzalmasan lassan tölt le. Nekem egy RT-AX82U szerekezetem van.
[ Szerkesztve ]
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
Márton
nagyúr
Ok, de nekem 4TB HDD, ami csak jobban melegszik, mint egy ssd.
PC-n legalábbis ez a tapasztalatom.
Kérdésem arra irányult, feltelepíthető-e rá a linkelt okosság vagy ez nem olyan rendszer?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ArthurShelby
addikt
A routernek ahhoz gyenge a hardvere, hogy speedtesztet mérjen, a gigabites forgalom is határon van ezeknél a routereknél (főleg, ha minden finomság, mint pl traffic analizer és hasonlók be van kapcsolva)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
addikt
Erre gondoltam én is. Tehát Asus router + SSD. A Plex pedig természetesen azon az eszközön van, amiről el akarom érni az SSD -t.
Nem vagyunk amúgy nagyon aktív torrentezők. Tehát nem megy nálunk 24/24 -ben a letöltés. A mese gyűjteményt szeretném könnyen elérhetővé tenni a gyerekek számára.
NAS, Raspberry Pi, mini PC és egyéb megoldás túlzás is lenne nekünk, ha ezen a módon stabilan működik.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest