- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Stukker1987 #18904 üzenetére
Erre esetleg ötlet valakinek?
https://prohardver.hu/tema/asus_router-ek_2/hsz_18904-18904.html
-
Perillustris
senior tag
válasz
Stukker1987 #13471 üzenetére
115-135K.
-
aximcore
csendes tag
válasz
Stukker1987 #9934 üzenetére
Jelenleg nincs két NAT, digi(pppoe) -> router és második router kábeles backhaul. Ez előtt wifin volt, az viszont nem volt elég stabil.
Próbáltam már minden kombinációban reset és anélkül, raktam elé plusz routert (akkor volt két NAT), felcseréltem a mesh nodeokat. De sajnos nem vált be, egyedül a béta szoftvert nem próbáltam még. -
aximcore
csendes tag
válasz
Stukker1987 #9873 üzenetére
Szia, nálam is ugyan ezt csinálja a router 386-os FW-n. 384.9177-en meg teljesen stabil mind a kettő. ( Mesh-ben van 2db ax92u, digi szolgáltató )
-
woodworm
veterán
válasz
Stukker1987 #9887 üzenetére
Tudtommal az iptv független a pppoe kapcsolatodtól. Tehát az iptv maradhat az ont-ra csatlakoztatva, a saját router pedig tárcsázhat mögüle, ha a pppoe passthrough engedélyezve van.
-
woodworm
veterán
válasz
Stukker1987 #9882 üzenetére
Miért routolsz duplán?
-
Alex91
félisten
válasz
Stukker1987 #9873 üzenetére
Digi a szolgaltatod?
-
kezo0
addikt
válasz
Stukker1987 #7232 üzenetére
Kezdetben nálam is 94% körül volt az AX92U memória-foglaltsága, mostanában „csak” 78%-ot mutat, pedig azóta semmilyen beállításon nem változtattam, és új fw sem került fel rá.
És ha már az AX92U-nál tartunk, van egy nagyon pozitív tapasztalatom a korábban általam használt AC68U-hoz képest, amit leírok azok kedvéért, akiket esetleg érdekel ez is.
Az AC68U-n két külső HDD lógott, az egyik egy 3 TB-os WD MyBook, a másik szintén egy 3 TB-os WD, amit én tettem egy külső házba. Az egyik vinyó az USB2-es, a másik az USB3-as aljzatba volt dugva. Az asztali PC-mről rendszeresen másoltam ezekre nagyméretű fájlokat, az USB2-n lógóra max. 20-30 MB/s, az USB3-on lógóra max. 40-45 MB/s volt ilyenkor az átviteli sebesség.
Az AX92U-hoz beszereztem egy USB3-as elosztót, hogy mindkét HDD az USB3-as csatolón lógjon, és most mindkét vinyóra 75-90 MB/s körüli sebességgel tudok másolni az asztali PC-ről! Azért ez már elég szép, így gondoltam, megosztom, hátha valakit érdekel, mit tud az AX92U e téren. -
válasz
Stukker1987 #7232 üzenetére
"Más tulajtól kérdezném hogy normális hogy 512Mb RAM-ból valami 450-et megeszik? (alig van rajta pár funkció használva)"
Más tulajként válaszolom, hogy normális, sőt, örvendetes. A RAM azért van, hogy használja a rendszer, ha a fele üresen marad, annak nem sok hasznát látnánk.
MaCS
-
válasz
Stukker1987 #7205 üzenetére
Nem kell semmit sem.
-
tobias40
veterán
válasz
Stukker1987 #7203 üzenetére
A tv-t dugd rá a telekomos eszközre és tuti jó lesz!
Semmi előnyöd nem származik abból ha a saját routeredről megy.
Meg ha vmi panaszod lesz a tv-re az első kérdésük az lesz hogy az Ont-re van-e dugva az iptv.. -
válasz
Stukker1987 #7201 üzenetére
Viszont az IPTV bár elvileg kap IP-t de semmi adás csak a Telekom magenta háttér
A LAN/IPTV menüpont alatt kell engedélyezni az IGMP Proxy-t és az IGMP Snooping-ot.Illetve még az a kérdésem hogy a NAS (asustor) számára portokat hol kell nyitni?
A LAN/DHCP szerver menüpont alatt a Manuális hozzárendelés engedélyezése után adjál a NAS-nak MAC cím alapján lefixált IP címet.
A WAN/Virtuális szerver / Port továbbítás menüpont alatt tudsz már portot forward-olni a NAS számára az előzőleg beállított lefixált IP címre.
A WAN/DDNS alatt pedig a táveléréshez szükséges DDNS regisztrációt tud megcsinálni. -
válasz
Stukker1987 #7198 üzenetére
Optikai vagy koax-os neted van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest