Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Raid Rom BIOS-ra írják, hogy:
"The raid rom is ver 11.2.0.1527 and doesn't support trim as I understand"Viszont találgatják, hogy talán a P8P67 lap BIOS frissítésénél olvasható infók érvényesek a P67/Z68 sorozatnál is
P8P67 BIOS 3602
1.Improve system stability.
2.Enhance compatibility with some USB devices.
3.Fixed Nvidia GTX 680 hang when runing with UEFI driver.
4.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-usSzerk.
Képet linkeltek a visszatért Additional Turbo Voltage BIOS menüpontrólUtóbbi kettőhöz[link]
-
rayoliviero
veterán
Az Etrontól tényleg jobb az Asmedia, a Nectől viszont nem. Az Asmedia tényleg rendesen működik, kezeli az eszközöket normálisan, ilyen probléma nincs vele, csak éppen nem hozza a kívánt sebességet.
Az Asmedia Sata 3 ugyanúgy ami pl. az Asus P8H61-M Pro alaplapomban is van, emiatt vehetek újat, mert a Samsung 830 SSD-m lassabban teljesít, mint másoknál.
Ezért veszek Intel Sata 3 vezérlős lapot, a plusz 2 db Sata 3 Marwellre pedig nincs szükségem. Ha vinyója van az embernek, akkor tényleg nincs különbség Sata 2 és 3 között. Az én WD Greenem Sata 3, de semmire nem megyek vele. -
AtHoS
nagyúr
No majd melóból hozok haza egy USB-s billt (sajna tartalékban csak PS/2-es van)
Amúgy teljesen mindegy milyen USB portra van dugva. Egyikben sem ébreszt. BIOS reset után sem, pedig ott már azért ha lenne valamilyen BIOS beállítás erre csak rendben kellene lennie. Gondolom másnak nem volt ilyen problémája, szóval alap BIOS beállításnak csak jónak kellene lennie.
Viszont mivel van USB HUB a billentyűn és, ha az egeret ide kötöm be, akkor az egérrel sem tudom ébreszteni a gépet. Illetőleg rég óta úgy használtam az egeret, hogy a billbe volt dugva. Aztán mikor a P67-es lappal előjött a jelenség javasolták, hogy nézzem meg egérrel az ébresztést úgy is, hogy nem a billbe van bedugva.
Na azóta nem eget verő a probléma, mivel egérrel csak fel tudom ébreszteni (ehhe.. nem kell lehajolnom a ház bekapcsoló gombjához
)
Csak azért elég érdekes ez a dolog és szeretnék rájönni a nyitjára, de igazából kifogytam az ötletekből
-
AtHoS
nagyúr
Azóta szórakozik, mióta tavaly nyáron SB-re váltottam. Előtte nem volt gondom ezzel.
P8P67 lappal is ugyanez volt, meg most a P8Z68-V Pro-val is.BIOS-ban sok mindent nem matattam. Igazából csak azokat a hardver részeket tiltottam le, melyeket nem használok. Integrált hang, jmikron vezérlő, stb.. Még csak tuning sincsen, csak memó lett XMP-vel 1600-ra átállítva
Viszont ugye P5K Premium Wifi/AP 775-ös lappal nem volt gond a váltás előtt, meg korábbn még jó pár lappal sem tapasztaltam ilyet.
Szóval fogalmam nincs mi lehet, de előbb-utóbb átdobom egy másik gépre aztán meglesem ott mit mutat a bill. Ráadásul nem is egy olcsó "gagyi" bill. Logi G15 igaz már nem mai darab, még legelső szériás bezárható LCD-vel és 18 makrózható gombbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest