- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASch
csendes tag
Nekem azért kellett RAID-re állítani, mert az Intel Smart Response Technology-t használtam...
Most már csak SSD-n van a rendszer, így áttehettem AHCI-re - így nem lép fel a hiba.
Nálam csak Win8.1 alatt jelentkezett ez (ahogy az általam belinkelt fórumon is írják), win7 alatt nem volt semmi gond.
Fura, hogy Nálad nem jelentkezett ez. Valami Intel driver probléma ez, mert úgy olvastam, hogy több alaplapnál is hiba van. Lehet, hogy még egy régebbi verziót használsz -
AtHoS
nagyúr
Kösz az infót
RST vezérlőt is felrakta vagy csak a drivert belőle?
Úgy emlékszem, hogy előző lapomnál (P8p67) RST volt feltéve (driver+vezérlő) és ott volt egy külön Inteles progi, amiből lehetett kezelni a leválasztható maghajtókat.Mivel nem kívánok RAID-et használni, így a vezérlőt nem telepítettem csak az AHCI drivert belőle, de innentől nem jelent meg a kis wines ikonka az óra mellett a leválasztáshoz, szóval szivacs volt. [link]
W7 x64 HP OS alatt -
AtHoS
nagyúr
Sima Intel meghajtó van nálam telepítve.
Ha felrakom az IRST meghajtót, akkor az e-sata-ra csatolt külső winyókat nem tudom leválasztani (mivel nem jelenik meg a leválasztási ikon), szóval inkább nem kérek az IRST-ből, mivel amúgy sem kell számomra raid.
szerk.
Amúgy mit is értesz "beledrótozás" alatt? Azt láttam, hogy a letölthető zip fájlban ott az IRST telepítője
-
Weareus
addikt
Igen, mintha hallottam is volna valahol ilyesmit...
És ha azt akarom, hogy PCI-E-slotonként 16x-ban menjen egy CF, akkor ahhoz "minimum" milyen 1155-ös ASUS lapot kellene vennem?
(Ill. ez a feleződés CF-ben megmutatkozik-e szignifikánsan a sebességben játékok alatt, sz'al van-e értelme egy lapcserének ilyen okból?). -
The.Grobber
csendes tag
Hi!
Nekem a P8Z68-V PRO/Gen3 van, felvasaltam rá az új 3202-es bios-t. A fő eltérés az előzőhöz képest, hogy
-az eszközkezelőben megjelent egy rakás ACPI termikus zóna, meg ventilátor (?!)
-a win7 leállításakor szépen minden vinyót/egyebet lekapcsol, kivéve az alaplapot; 5 másodpercig nyomni kell a power gombot, hogy leálljonTermészetesen bios rollback nincsen, úgyhogy várhatok egy újabb verziót...
-
mekex
tag
Nálam is ezt csinálja, de csak néha. P8Z68-V PRO/Gen3. Windows 7 Home 32 bit.
Ez egyértelműen a Lucid Virtu baja. Engem nem zavar. Ilyenkor újraindítom a Virtu Control paneljét és kész. A Virtu tovább működik. Csak a kezelőfelület száll el, ami csak akkor kell ha módosítani akarsz a beállításokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest