- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
banhammer #79 üzenetére
Nekem is sikerült megoldani. A w7-t kellett újrarakni, valami maradhatott a rendszerpartíción, mert folyamatosan F1-t kért, de arra meg újraindult. Így kikaptam a vinyót, leformáztam egy másik gépben és ment fel a w7.
Tehát a korábbi hsz nem állja meg a helyét, valszeg lúzer error volt. -
mpierre
veterán
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
banhammer #61 üzenetére
Pendrivom nincsen sajna de akkor majd kérek egyet kölcsönbe. thx!
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t.
Nem nagyon szoktam olvasgatni a gépkönyvet, mert sajna nem tudok angolul
Ezt eddig az életem során nem éreztem nagy hátránynak, de most már belátom, hogy igen is az, mert neked ezért arra a hsz-emre el kellett pazarolnod kb 1 percet az életedből. Jövőhéten azonnal beiratkozok egy angol tanfolyamra nehogy még egyszer előforduljon hasonló eset mert azt nem birnám ki !
..és inkább írok a fórumra mert célszerűbb minthogy holmi gépkönyvek után kutakodjak, de ne aggódj mert többet nem fogok tőled kérdezni semmit, nehogy koptatnod keljen már a billentyűzeted. Üdv! písz -
MTbc
senior tag
válasz
banhammer #45 üzenetére
Nem biztos hogy nem cicereg csak nem hallod, sajnos ez egy elég gyakori hiba ahogy keresgéltem, un. "high pitched noise" ami az i3,i5,i7 alaplapoknál és laptopoknál előfordul,a frekvencia váltás miatt történik,pontos okát nem tudom, de amint kikapcsolod a EIST-et(Intel SpeedStep) és a C1E,C3,C6-ot megszűnik,csak hát ez azzal jár hogy sokat fogyaszt jobban melegszik! Win7-ben van egy kis állítási lehetőség de még nem próbáltam ki.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
banhammer #35 üzenetére
430-as nexusnak minden tápcsatija megvan amit igényelhet a gép, (2x12V) ezért dugtam rá azt is.. ha meg a teljesítménye lenne elég, nem így reagálna a gép szvsz.
Hát én nem fogok együtt élni, kivágom a lapot a csába és lesz helyette másik ebből a típusból vagy asrock..
Fogalmad sincs mennyire rontja az összképet, passzív hűtésű 0 decibeles gép és nekem itt rontja az összképet a ciripelésével..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest