- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaz222
csendes tag
Erdeklodnek a felol, hogy tudom e overclocl-olni a 2500k processzoromat egy P8-H67-M alaplapon. A hangsuly azon van, hogy nem Pro az alaplap.
-
Toby888
senior tag
sajnos lecserélem
-
banhammer
veterán
Kijött a legújabb BIOS, a verziószáma 3904.
Újdonságok benne:
1 Enhance compatibility with some PCIE device.
2.Revise help string in BIOS. -
banhammer
veterán
Kijött a legújabb BIOS, a verziószáma 3902.
Újdonságok benne:
1.Fix sometimes can't recognize Card Reader KAWAU-C235 issue.
2.Fixed onboard & add-on VGA card compatibility issue. -
Toby888
senior tag
jóó kihalt a topik
-
Toby888
senior tag
Üdv.Én ezt az alaplapot szeretném használni :Asus P8H67-M EVO R3.0
egy : Core i5-3570K (3.4G,L3:6M,iGPU,4C,77W,rev.E1) procival
szerintetek ?? -
banhammer
veterán
Lehet valamelyik kondenzátor melegszik túl, esetleg "telítődik".
Nem egyszer fordult elő már velem, hogy régen a CRT monitoros időkben beszart a monitorom, elvittem a szervízbe állt a sarokban két hétig, felrakták a tesztpadra és semmi baja se volt.
Szerintem ez ugyan olyan misztikus hibajelenség, mint a sípoló, ciripelő alaplap.
Én a helyedben megpróbálnám garanciáztatni, mint szenvedni vele.
100%, hogy nem százas az alaplap ha állandóan előjön a probléma. -
biker
nagyúr
Lassan megkattanok kollégám gépével, eleinte röhögtem, de már idegesítő, és nem értjük mi a hiba
(új biost kap hamarosan emiatt)
Asus V8-P8H67-E barebone+lap
2x4GB ram, sata hdd + Asus sata dvd, core i7 2600k procimár 8.-ik oprendszer van rajta, és pár nap, max pár hét, és hozza vissza, hogy lassú
Win7 3x, minden alkalommal a jelenség: eleinte mint állat, pörög, utána elkezdi azt, hogy boot után pár perccel lemgey zombizni. pl file browser, ablak feljön, aztán XP szégyenítő lassúsággal megy a zöld csík végig, a gép SEMMIT nem csinál, 8 proci 0%-on, ram 1GB foglalt, adat nem folyik a sata hdd-ről. 3 perc múlva az összes addigi kattogásunk megtörténik, megint áll.
ubuntu 12.04 2x, elviszi, megy mint álom, 3 nap múlva hozza vissza, nem indul a szoftverközpont, telepíteni semmit nem lehet, most pl az ubuntu sem indul el, hibára fut
most már kész vagyok.
Ha HW hiba lenne, mitől lenne jó telepítéstől 2-3 napig, és mi történik minden rendszerével?Any idea??
-
banhammer
veterán
Kijött az Intel Rapid Storage Technology legújabb WHQL verziója (v11.6.0.1030).
Innen lehet leszedni.Szerintem erősen ajánlott feltenni a legújabb verziót.
-
banhammer
veterán
Tudom, hogy kijött.
Még a megjelenés napján felraktam.
Nem vettem észre semmi extrát a BIOS-ban.P8H67-M PRO BIOS 3806
1.Improve system stability.
2.Enhance compatibility with some USB devices.
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-usCsak a szokásos stabilitás növelés, semmi extra.
-
Locsi
senior tag
Ismét egy új bios. [link]
-
banhammer
veterán
Az alaplap megkapta a Windows 8 Ready besorolást!
-
Bordoi
őstag
Bizonytalan vagyok.
Úgy okoskodtam, hogy talán kiválthatom vele az ATI 5670-et. Tudom, hogy közel sem hozhatja azt a szintet, de nem is vagyok akkora gémer. Viszont ha kevesebbet enne a gépem, az nem ártana.
-
Bordoi
őstag
Uraim van aki külön videó kártya nélkül használja ezt a lapot vagy hasonlót amiben GPU boost van?
Mondjuk i3-2100 vagy G840/50/60 procival?
Lehet finoman húzni a GPU-t? Kompromisszumokkal mondjuk COD4 játszható? -
banhammer
veterán
Új BIOS jött ki.
A verzió száma 3802.Az újdonságok benne:
2.Improve memory compatibility.
3.Support new CPUs.Kicsit átvariálták a BIOS-ban az egyes opciók helyét.
Pár dolog almenübe került át. -
Locsi
senior tag
Régen az Asus lapok egyik tulajdonsága volt, hogy teljes áramtalanítás után így indultak. Az előző P5Qpro lapom is azt csinálta, hogy elindult, felpörögtek a ventilátorok, majd megállt, majd újra elindult és onnan kezdve már boot, stb... stb... Szóval nem feltétlenül hibajelenség.
-
banhammer
veterán
Mikori BIOS van a gépen?
Lehet az új BIOS-ban az a jelenség javítva van. -
H0bi
tag
Senki nem tud semmit mondani?
-
H0bi
tag
Sziasztok!
Asus P8H67 lapom van, az mitől lehet, hogy bekapcsolom a gépet, felpörög a ventillátor és leáll a gép, majd 3 másodperc múlva indul el?
-
banhammer
veterán
Új BIOS jött ki az alaplaphoz.
A verziószáma: 3701.
Az újdonságok benne:
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
* Enable support for Intel Next Gen 22nm Processor E1 stepping MP version CPU.Felraktam és annyit vettem észre, hogy megváltozott a BIOS betűtípusa.
-
Locsi
senior tag
válasz
nagysandor88 #91 üzenetére
Asus honlapról idézve.
"Memória 4 x DIMM, Max. 32 GB támogatott, DDR3 1333/1066 Hz memória
kétcsatornás memória architektúra
Támogatja az Intel® Extreme Memory Profile-t (XMP)
* Az XMP-támogatás (max. 1333 MHz) az adott CPU egyéni fizikai jellemzőitől és a használt DRAM-modultól is függ. A részletekkel kapcsolatban tekintse meg a memória QVL-t (Qualified Vendors List, minősített szállítók listája).
* Az Intel® specifikációi szerint a max. 32 GB memóriakapacitás 8 gigabájtos (vagy nagyobb) DIMM modulokkal érhető el. Az ASUS frissíti a minősített gyártók listáját (QVL), ahogy az ilyen DIMM modulok megjelennek a piacon.
* A memória QVL (minősített szállítók listája) a www.asus.com webhelyen és ebben a kézikönyvben található. " -
mpierre
veterán
válasz
nagysandor88 #88 üzenetére
H67-ben lehet egyáltalán 1600-n hajtani a ramot?
Az asus oldalán azt olvastam volt, hogy 1333MHz sebesség támogatott... vagy valami ilyesmi...
-
banhammer
veterán
válasz
nagysandor88 #88 üzenetére
Melyik BIOS van fenn?
A legújabban növelték a memória kompatibilitást.
-
nagysandor88
tag
Hali!
Egy olyan problémám akadt, hogy van egy Asus P8H67-m Pro lapom, i5 2400-as cpu-val, valamint Corsair vengeance RAM-okkal (CMZ8GX3M2A1600C9) és nem tudom beállítani, hogy 1600Mhz-en menjenek a RAM-ok. Ha beállítom az X.M.P. profilt, akkor a bal fölső sarokban azt írja a BIOS, hogy target dram speed 1333Mhz. Ha manuálisan felnyomom 1600Mhz-re a ramokat, akkor nem indul el a gép, csak a dram LED világít folyamatosan az alaplapon. Megnyomom a gombot, újraindul, villog a dram led, majd megint újraindul. Ha ezután belépek a biosba, megint 1333MHz-re lövi be a ramokat, és ad neki 1,6 Voltot. Valaki tud nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
Üdv: Sanyi -
mpierre
veterán
Valaki futott olyan hibába, hogy boot esetén megáll a lap, mert nem találja az unified reciveres bill + egér kombót? Folyamatosan ezt csinálja.
Biosban mit lőjek ki?
-
mpierre
veterán
válasz
banhammer #79 üzenetére
Nekem is sikerült megoldani. A w7-t kellett újrarakni, valami maradhatott a rendszerpartíción, mert folyamatosan F1-t kért, de arra meg újraindult. Így kikaptam a vinyót, leformáztam egy másik gépben és ment fel a w7.
Tehát a korábbi hsz nem állja meg a helyét, valszeg lúzer error volt. -
mpierre
veterán
-
banhammer
veterán
Új BIOS jött ki.
P8H67-M PRO BIOS 3604
3.Support new CPUs. * Enable support for Intel Next Gen 22nm Processor E1 stepping MP version CPU.A BIOS frissítés a szokásos módon történik:
- pendriveról ami FAT 16 / 32-re van formatálva és rámásolva a BIOS.
- a BIOS-ban belépünk az ASUS EZ Flash 2-be.
- ott a flash programból kiválasztjuk a BIOS-t és hagyjuk, hogy a program végezze a dolgát.Soha ne frissítsük a BIOS-t az USB 3.0-ás (kék színű USB csatlakozó) porton keresztül, mert kellemetlen meglepetésekben lehet részünk!
-
rayoliviero
veterán
Nekem cicergett egy pár napja (i3 procit i5-re cseréltem), szerencsére nem túl hangosan, de most már nem is csinálja. Asus H61 a lapom.
Engem inkább az idegesít most, hogy a Sata 3 Asmedia chipes vezérlővel a most vásárolt 64-es Samu SSD-m lassabban teljesít, mint másnál. Pedig a legújabb driver van fent, de nem segít.
-
banhammer
veterán
Nekem nem csinálja.
Lehet azért nem csinálja, mert még nagyon az elején vettem a B3-as alaplapot és gondolom az abból a kondenzátor szállítmányból készült ami a nem cicergős fajta.Próbáld meg megbeszélni a bolttal, hogyha cicereg akkor vegyék vissza és vennél helyette mást.
-
Márton
nagyúr
Hi
ha csendmániás vagyok (lásd konfigom)
akkor lebeszéltek erről a lapról a cicergés miatt?
Nem akarok zsákbamacskát, akkor inkább maradok asrock-nál
ha az nem csinálja, pedig szimpi lenne ez a lap, mert asrock-on
már nincs udma -
MTbc
senior tag
válasz
magellanskac #68 üzenetére
Hát kipróbálhatod,de véleményem szerint ez nem jó megoldás, annyit teszel hogy win 7 nem ad parancsot hogy csökkentse az alaplap a órajelet a procinak, ergo állandóan, max. órajelen ketyeg ami hőt és áramot termel.
De próbáld ki hátha mégsem így van!
-
banhammer
veterán
válasz
magellanskac #68 üzenetére
Hmm...
Érdekes megoldás.
Kár, hogy nekem nem cicereg az alaplapom. -
magellanskac
csendes tag
Sziasztok!
Cicergésre próbálta ezt már valaki? Vannak újabb tapasztalatok? H67-es Asust szeretnék én is venni.
1. Execute: "regedit"
2 .Locate: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Power \ PowerSettings \ 54533251-82be-4824-96c1-47b60b¬740d00 \ 5d76a2ca-e8c0-402f-a133-215849¬2d58ad
3. Change Attributes from 1 to 0.
4. Then, through the control panel - power - in the settings mode select power management processor. There will be an option disabling idle processor and high pitched noise immediately disappears -
Joltee
aktív tag
Szerintetek van mód arra, hogy az egyes SATA-portokon külön-külön lehessen beállítani, hogy AHCI v. IDE módban legyen?
-
Locsi
senior tag
Ráadásul nem kell neki semmi extra eszköz. Letöltöd, kicsomagolod bárhova, újraindítod a gépet, BIOS-ba belép, Tools, Asus ez flash 2k, BIOS fájlt betallóz, flash és annyi.
-
banhammer
veterán
válasz
sid.:Rc211v #63 üzenetére
Én se tanfolyamon tanultam meg angulul.
Érdekeltek a dalszövegek, dalcímek és kiszótáraztam őket, plusz majd 10 évig tanultam németül.
Németől jut eszembe, hogy az Asus oldaláról németül is le lehet tölteni a gépkönyvet.Ha elszúrtad a BIOS frissítést akkor az alaplaphoz adott DVD-ről vissza tudod állítani a BIOS-t.
Berakod a DVD meghajtóba a DVD-t.
Az alaplap bebootol róla.
Ha van rajta BIOS (és van rajta) akkor elindul az ASUS EZ Flash 2.
A többi már menni fog.Ez a gépkönyv 2-3-as oldalán a 2.1.3-as bekezdésben olvasható.
Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor kérj meg valakit a közeledben aki tud angolul és lefordítja neked a dolgokat.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
banhammer #61 üzenetére
Pendrivom nincsen sajna de akkor majd kérek egyet kölcsönbe. thx!
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t.
Nem nagyon szoktam olvasgatni a gépkönyvet, mert sajna nem tudok angolul
Ezt eddig az életem során nem éreztem nagy hátránynak, de most már belátom, hogy igen is az, mert neked ezért arra a hsz-emre el kellett pazarolnod kb 1 percet az életedből. Jövőhéten azonnal beiratkozok egy angol tanfolyamra nehogy még egyszer előforduljon hasonló eset mert azt nem birnám ki !
..és inkább írok a fórumra mert célszerűbb minthogy holmi gépkönyvek után kutakodjak, de ne aggódj mert többet nem fogok tőled kérdezni semmit, nehogy koptatnod keljen már a billentyűzeted. Üdv! písz -
banhammer
veterán
Meg kéne nézni az Asus hivatalos fórumát hátha más is panaszkodott ott az alaplap cicergésre.
Bár én nem emlékszem, hogy láttam volna ott valamit is, mert alig pár hete túrtam át egy kis felmerülő probléma miatt.
-
banhammer
veterán
válasz
sid.:Rc211v #60 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy:
- fogtam egy pendrive-ot, leformatáltam FAT 32-re
- felmásoltam rá a megfelelő BIOS fájlt
-beléptem a BIOS-ba
- megkerestem a BIOS-ban az ASUS EZ Flash 2 részt
- kiválasztottam a BIOS fájlt a pendrive-ról
- a gép elvolt magában egy ideig
- majd újraindítottam a gépet
- örültem az új BIOS-nak.Amúgy meg tudom ajánlani az RTFM használatát.
Az alaplaphoz adtak egy gépkönyvet is.
Szép borítoja van.
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t. -
banhammer
veterán
válasz
sid.:Rc211v #53 üzenetére
Ennek örülök.
Én már a legújabb BIOS-szal használom.
Állítólag (az Asus mondja) javították a stabilitását a lapnak. -
sid.:Rc211v
őstag
Most tettem össze pár perce a cuccot. Minden frankó. Nekem se cicereg a lap. Nagyon jó kis lap ez. 22240-ért sikerült megvennem újan ! Nagy mákom volt ! A 2400 szépen teszi a dolgát benne
-
MTbc
senior tag
válasz
banhammer #45 üzenetére
Nem biztos hogy nem cicereg csak nem hallod, sajnos ez egy elég gyakori hiba ahogy keresgéltem, un. "high pitched noise" ami az i3,i5,i7 alaplapoknál és laptopoknál előfordul,a frekvencia váltás miatt történik,pontos okát nem tudom, de amint kikapcsolod a EIST-et(Intel SpeedStep) és a C1E,C3,C6-ot megszűnik,csak hát ez azzal jár hogy sokat fogyaszt jobban melegszik! Win7-ben van egy kis állítási lehetőség de még nem próbáltam ki.
-
banhammer
veterán
válasz
sid.:Rc211v #46 üzenetére
Én a helyedben egy i7-2600-ast vennék bele és hosszú ideig nem kell a processzor cserével foglalkoznod.
-
banhammer
veterán
válasz
sid.:Rc211v #44 üzenetére
Nem cicereg.
-
banhammer
veterán
Kijött az új Intel® Graphics Media Accelerator Driver (v 15.22.52.2559).
A letöltési link a topik első hozzászólásában található!
-
MTbc
senior tag
válasz
Wind-Storm #32 üzenetére
Nekem is cicereg elég idegidegesítő!
-
banhammer
veterán
válasz
rayoliviero #39 üzenetére
Nekem a SATAIII-ban vannak a következő meghajtók:
- Pioneer DVD-RW DVR-215D
- Samsung 1000 Gbyte-os HDD.Szóval nyugodtan rakhatod oda őket nem lesz semmi gubanc.
-
banhammer
veterán
válasz
rayoliviero #37 üzenetére
Igen az az alaplap tényleg nagyon zsúfolt és tényleg elfoglalja a Gigabyte GV-N560SO-1GI GTX560Ti a SATAII egyes és kettes csatlakozókat.
-
rayoliviero
veterán
Nekem van egy Asus P8H61-M Pro alaplapom, ami Sata csatlakozók elhelyezkedését tekintve ugyanolyan, mint a H67.
Venni készülök egy Asus GTX560 DCII kártyát és szerintetek ez el fog férni a Sata csatik miatt? A videókártyás topikban azt írták, hogy 90 fokban elforgatott Sata kábellel el kell férnie. De én nem vagyok benne biztos, mert Ipon fórumon olvastam egy hozzászólást, hogy nagyon nehezen, neccesen fért el az egyik srácnak egy GTX 560 egy ilyen lapon:
"
Sajnos tenyleg nagyon zsufolt az alaplap.
A Gigabyte GV-N560SO-1GI GTX560Ti olyan hosszu, hogy alig fer el tole a SATAII egyes es kettes csatlakozok, kicsit le is nyomodtak (ferden allnak) a foglalatukban.
Nem lesz egyszeru eset majd onnan kirobbantani a kabeleket." -
Wind-Storm
őstag
válasz
banhammer #35 üzenetére
430-as nexusnak minden tápcsatija megvan amit igényelhet a gép, (2x12V) ezért dugtam rá azt is.. ha meg a teljesítménye lenne elég, nem így reagálna a gép szvsz.
Hát én nem fogok együtt élni, kivágom a lapot a csába és lesz helyette másik ebből a típusból vagy asrock..
Fogalmad sincs mennyire rontja az összképet, passzív hűtésű 0 decibeles gép és nekem itt rontja az összképet a ciripelésével..
-
banhammer
veterán
válasz
Wind-Storm #34 üzenetére
Talán próbáld meg erősebb táppal.
Mondjuk egy 500 Wattossal.Sajnos ezzel a ciripeléssel együtt kell élni.
Talán próbáld meg kicsit 1600 Mhz fölé lőni az alapórajelet.
-
banhammer
veterán
válasz
Wind-Storm #32 üzenetére
Anno nekem az Asus M2N-E alaplapom cicerget akkor amikor terhelés alatt volt a CPU.
Aztán abbahagyta ha jól emlékszem.Garanciáztatni szerintem nem tudod, mert körbe röhögnek ezzel a problémával.
Megpróbálni meg lehet, de a siker nem garantált. -
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Nekem is hasonló lapom van.
Ma állítottam össze az új gépemet.
Asus P8H67-V3 alaplap + Intel 2500K proci.A cél továbbra is az volt, hogy teljesen némán üzemeljen a gép.
De ez az alaplap úgy cicereg sípolva, hogy az valami őrjítő...
EFI BIOS-ban állva mondjuk nem csinálja.
Bebootolt win mellett kisebb megszakításokkal pulzálva csinálja ezt a lármát.zen400 és nexus real silent value 430 táppal is csinálja.
A tápok egy méterre vannak a géptől és egyértelműen némák.
Elég nehezen lokalizálható a hang az alaplapon.100%-os CPU terhelésnél teljesen kussban van, csak ahogy visszaveszi 1,6 ghz-re terheletlenség miatt akkor „zenél".
Gondolom nem sokat lehet ez ellen tenni...
Legszívesebben kivágnám az alaplapot az ablakon.. na de azt mégse..
Vajon másik ugyanilyen típusú alaplappal is ezt csinálná? Esetleg egyéb ötlet?
Köszi a választ!Üdv.: Wind-Storm
-
banhammer
veterán
Kijött az új Intel® Graphics Media Accelerator Driver (v15.22.50.64.2509) amiben többek között javítva van az a hiba, hogyha HDMI-n keresztül csatlakoztatunk a géphez egy kijelzőt akkor annak az eredménye egy szép fagyás.
Erről a problémáról már volt szó a topikban.A letöltési link pár hozzászólással feljebb található.
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Ugyan nem H67es lap (Asus P8H61-M LX2/SI R3.0). Ha az 1333MHz adat van megadva ram támogatásnak, ettől függetlenül be tudjuk majd állítani az 1600as frekvenciát??
Ez fontos lenne!!Előre is köszönöm!
-
pityeszka
őstag
Na úgy néz ki, hogy a 8.15.10.2291-s driverrel működik.
-
-
pityeszka
őstag
Én is a laphoz kapott drivert raktam föl először.Később frissítette a windows majd feltettem a legfrissebbet.
A BIOS-ban nem kell beállítani valamit esetleg?Gondoltam rá, hogy be kellene állítani normálisan mindent.Proci, ram feszt, időzítéseket stb hátha segítene csak hát nem nagyon merek még piszkálgatni benne mert nem nagyon volt időm komolyabban átnézni még. -
Locsi
senior tag
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan problémával szembesültem, amit eddig nem tudtam megoldani. Adott a topik címe szerinti alaplap, és egy Gigabyte HD5830-as videokártya. Elindítom a gépet az integrált karesszal, akkor minden rendben, de ha berakom az 5830-ast, akkor egyszer elindul, akár játszhatok is , de ha egyszer leállítom, vagy belépek a biosba, akkor többet nem indul el a gép. Ettől a ponttól kezdve, el kell azt játszani, hogy videokártya ki, integrálttal beindít, leállít, 5830-as be, és akkor megint megy egy darabig, pl. egy újraindításig. Ha pl. ráakasztom a tv-t is akkor már abszolút be sem indul. Ha erre valaki tud megoldást, akkor ossza meg velem, mert a falra mászok.
Üdv, Locsi.
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Nem találtam "H67"-es topikot ezért ide írok.
A napokban vásároltam egy P8H67-V alaplapot.Szeretnék egy LCD TV-t kötni a HDMI portra, hogy tudjak filmezni.Rá is kötöttem viszont nem hajlandó működni mert amint bekapcsoltam a TV-t az Intel HD grafika működése leállt majd kaptam egy kékhalált.
Esetleg valaki használja két portot együtt és működik neki vagy hasonló problémával szembesült? -
moqs
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátomnak vettünk ilyen alaplapot. Win 7 ultimate került fel. Minden oké egy dolgot leszámítva. Explorer alatt a flash-es reklámok, tartalmak vibrálnak. Az alaplapi VGA van használatban DVI-on. Minden driver az alaplapi lemezről lett feltelepítve.
Van erre megoldás? -
banhammer
veterán
Most néztem meg az Asus P8H67-M PRO-n DVI-D Dual Link csatlakozó van.
Az 1920x1200-at tudja, mert nekem ekkora felbontású a kijelzőm.
A P8H67-M PRO és a P8H67-M EVO közötti eltéréseket nem írom le, mert felesleges, ott a hivatalos oldal olvasd el.
A P8H67-M PRO stabil alaplap, lassan a negyedik hónapja nyúzom és nem találkoztam problémával a használata alatt.
-
jani-wan
tag
Hali
Én is ilyen lapot néztem ki és az lenne a kérdésem, hogy a
ASUS P8H67-M EVO
és a
ASUS P8H67-M PRO
DVI kimenete single link vagy dual link?És mi a különbség a két lap között a 3500 Ft-os árkülönbségen kívül?
Köszi
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Adott: Win7x64, Asus P8H67-M EVO (nagyon hasonló, mint a -M PRO változatú) alaplap + Intel i7 2600K, Kingston 4x2GB (2x KHX1600C9AD3B1K2/4G ) ram, alap dram voltage, 1.5-ön.
Kék halál 1-2 nap után véletlenszerűen, display driver-re hivatkozva. Külföldi fórumok azt mondják, adjunk a ram-nak több áramot. Hivatalos Kingston oldalon azt írják, adjak neki 1.65 volt-ot, de ha beállítom, mentés után gép kikapcs, ha kihúzom/bedugom a gépet, kiírja, overclock failed, minden visszaállt alapra. Ha csak 1.6volt-ot adok neki, vagy csak 1.55 volt-ot a DRAM VOLTAGE-nak, akkor is ez van. Alaplap tudná a 2.2 volt-ot is, akkor mi a baja az 1.65-tel?
Az a tippem, be kellene állítani a cpu-nak meg mindennek fix áramot, mert nem lehet, hogy ha adok 1.65 volt-ot a DRAM VOLTAGE-nak, más volt is emelkedik, ha auto-n van?
-
banhammer
veterán
Kijött a 1002 BIOS.
-
banhammer
veterán
Az Iponban vettem, de most néztem és nincs készleten.
A CPU-m meg egy Intel Core i7 2600-as, nem húzom mert felesleges.
A CPU-ba integrált VGA (szerintem) egész jó, kompromisszumokkal a 2011-es játékok (Shift 2, Homefront) is futnak rajta.
Memóriából bőven elég az 1333 Mhz-es. -
banhammer
veterán
Pár napja egy Asus P8H67-M PRO alaplap boldog tulajdonosa vagyok.
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat.A Sandy Bride processzorok legújabb VGA meghajtóját innen szedhetjük le.
A legújabb Intel INF Update Utility-t innen tudjuk letölteni.A BIOS frissítés a szokásos módon történik:
- pendriveról ami FAT 16 / 32-re van formatálva és rámásolva a BIOS.
- a BIOS-ban belépünk az ASUS EZ Flash 2-be.
- ott a flash programból kiválasztjuk a BIOS-t és hagyjuk, hogy a program végezze a dolgát.Soha ne frissítsük a BIOS-t az USB 3.0-ás (kék színű USB csatlakozó) porton keresztül, mert kellemetlen meglepetésekben lehet részünk!
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged