- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Na úgy néz ki, hogy a 8.15.10.2291-s driverrel működik.
-
pityeszka
őstag
Én is a laphoz kapott drivert raktam föl először.Később frissítette a windows majd feltettem a legfrissebbet.
A BIOS-ban nem kell beállítani valamit esetleg?Gondoltam rá, hogy be kellene állítani normálisan mindent.Proci, ram feszt, időzítéseket stb hátha segítene csak hát nem nagyon merek még piszkálgatni benne mert nem nagyon volt időm komolyabban átnézni még. -
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Nem találtam "H67"-es topikot ezért ide írok.
A napokban vásároltam egy P8H67-V alaplapot.Szeretnék egy LCD TV-t kötni a HDMI portra, hogy tudjak filmezni.Rá is kötöttem viszont nem hajlandó működni mert amint bekapcsoltam a TV-t az Intel HD grafika működése leállt majd kaptam egy kékhalált.
Esetleg valaki használja két portot együtt és működik neki vagy hasonló problémával szembesült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest