- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Na úgy néz ki, hogy a 8.15.10.2291-s driverrel működik.
-
pityeszka
őstag
Én is a laphoz kapott drivert raktam föl először.Később frissítette a windows majd feltettem a legfrissebbet.
A BIOS-ban nem kell beállítani valamit esetleg?Gondoltam rá, hogy be kellene állítani normálisan mindent.Proci, ram feszt, időzítéseket stb hátha segítene csak hát nem nagyon merek még piszkálgatni benne mert nem nagyon volt időm komolyabban átnézni még. -
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Nem találtam "H67"-es topikot ezért ide írok.
A napokban vásároltam egy P8H67-V alaplapot.Szeretnék egy LCD TV-t kötni a HDMI portra, hogy tudjak filmezni.Rá is kötöttem viszont nem hajlandó működni mert amint bekapcsoltam a TV-t az Intel HD grafika működése leállt majd kaptam egy kékhalált.
Esetleg valaki használja két portot együtt és működik neki vagy hasonló problémával szembesült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest