- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
banhammer #61 üzenetére
Pendrivom nincsen sajna de akkor majd kérek egyet kölcsönbe. thx!
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t.
Nem nagyon szoktam olvasgatni a gépkönyvet, mert sajna nem tudok angolul
Ezt eddig az életem során nem éreztem nagy hátránynak, de most már belátom, hogy igen is az, mert neked ezért arra a hsz-emre el kellett pazarolnod kb 1 percet az életedből. Jövőhéten azonnal beiratkozok egy angol tanfolyamra nehogy még egyszer előforduljon hasonló eset mert azt nem birnám ki !
..és inkább írok a fórumra mert célszerűbb minthogy holmi gépkönyvek után kutakodjak, de ne aggódj mert többet nem fogok tőled kérdezni semmit, nehogy koptatnod keljen már a billentyűzeted. Üdv! písz -
sid.:Rc211v
őstag
Most tettem össze pár perce a cuccot. Minden frankó. Nekem se cicereg a lap. Nagyon jó kis lap ez. 22240-ért sikerült megvennem újan ! Nagy mákom volt ! A 2400 szépen teszi a dolgát benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest