- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
banhammer #61 üzenetére
Pendrivom nincsen sajna de akkor majd kérek egyet kölcsönbe. thx!
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t.
Nem nagyon szoktam olvasgatni a gépkönyvet, mert sajna nem tudok angolul
Ezt eddig az életem során nem éreztem nagy hátránynak, de most már belátom, hogy igen is az, mert neked ezért arra a hsz-emre el kellett pazarolnod kb 1 percet az életedből. Jövőhéten azonnal beiratkozok egy angol tanfolyamra nehogy még egyszer előforduljon hasonló eset mert azt nem birnám ki !
..és inkább írok a fórumra mert célszerűbb minthogy holmi gépkönyvek után kutakodjak, de ne aggódj mert többet nem fogok tőled kérdezni semmit, nehogy koptatnod keljen már a billentyűzeted. Üdv! písz -
sid.:Rc211v
őstag
Most tettem össze pár perce a cuccot. Minden frankó. Nekem se cicereg a lap. Nagyon jó kis lap ez. 22240-ért sikerült megvennem újan ! Nagy mákom volt ! A 2400 szépen teszi a dolgát benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest