- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ML320
senior tag
Kolléga vett egy olyantatot, hétfőn lesz, talán ránéz erre az oldalra is ;)
Digitalizál, a mobil munka végett vette. Prociban erősebb, és neki egy batár aksit adtak, 7200mAh. A noti hátulján túl is lóg ;))) De azzal kibírja a 3 órán túli időt is.
Másik őrülete a Lan party és a CS... Eddig pozitívan nyilatkozott, bár csak 1-2 hete van meg a cucca. A táskáját szidta ;))) Valszeg nem ehhez való, mert ha a belső rekesz tépőzáras pántját ráhajtja, akkor a fedél túlzottan megfeszül, nem ugrik ki a rögzítés a helyéről (értsd: a kallantyú elhúzásánál nem pattan ki a tető, kézzel kell rásegíteni...)
Mi érdekelne? Rákérdezek... -
-
rYaN-
tag
Már megint én vagyok...
Mivel gyakorlatilag ugyanaz a proci tudok némi infoval szolgálni:
A proci szerintem jól teljesít, viszont ennek megvan az ára:
- én 2óra 40 percnél tovább nem tudom akksiról használni, viszont ismerek német srácot akinek 3óra 45perc és 4 óra között van az üzemidő akksiról.
- a proci tényleg melegszik - egy egymagoshoz viszonyitva - windowsban a magok 60-63 fokosak, játék alatt nekem 75-77 fok körül mozognak... Elvileg ez még simán belefél, 90 fok az álomhatár
- az én vga-m gyakorlatilag ugyanolyan meleg szokott lenni mint a procim, az is ugyanúgy változik a terheléstől függően (persze ha tömöritek csak a proci van használva, értelem szerűen a vga nem melegszik)
- külföldi fórumokon nagy aggodalmat okoz, hogy a vincsi is 55-60 fok körül mászkál, szerintem ez is belefér - hitachi - kibirja
Egyelőre ennyi, nem akarok oldalakat irni, gyakorlatilag a vga kivételével minden más ugyanaz.. ha dobsz 1 mailt a ryan kukac ryan pont hu-ra akkor több infóval is tudok szolgálni. Esetleg elmondom nekem mi nem tetszik, mi szar benne 1 picit -
rYaN-
tag
hehe
Legyen inkább az A6JC.... A másik sis chipszetes, azt soha nem venném meg, meg míg a jc-ben duo van addig a másikban egy sempron...
ettől függetlenül még rakhatsz bele 1 giga ramot és akkor nem lesz vele bajod
Nekem majdnem 3 órát megy a gép 1/2 lcd fényerővel, igaz ez picit más.
Talán a tácspad környékén a leghűvösebb, szinte minden hőtermelő alkatrésze felül van. -
Almos
aktív tag
Jó kérdést tettél fel
Megnéztem 1-2 helyen, és tényleg nem egyértelmű
Ramiris és SatelComp szerint 64 MB saját/max 256 MB (Bővebben: link, Bővebben: link)
máshol meg kapásból 256 MB-t írnak, mint pl az Asus oldalán is. (Bővebben: link, Bővebben: link, Bővebben: link)
Na akkor most mi is az ábra?
Aztán lehet hogy a ''TurboCache'' környékén lesz ám elásva a kutya, hogy van 64MB saját memóriája, és 256 MB-ig a maradékot valami saját módon cacheli, így talán gyorsabb, mint az eddigi, normál osztott memóriák? Passz, lehet, hogy ez a marketing verzió lesz az igazság: Bővebben: link
Szerintem legbiztosabb infót úgy szerezhetsz, ha megkérdezed egy olyan boltban, ahol árulnak ilyet, mondjuk notebook.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest