Új hozzászólás Aktív témák
-
Azerty
csendes tag
válasz
Atesz 666 #26540 üzenetére
Köszönöm a vàlaszt!
Úgy szoktam kikapcsolni, hogy start-leállítás, de próbáltam már a gombbal is, úgy is ugyanez a helyzet. Igazából nem vagyok biztos abban, hogy nem kapcsol ki... Mindenesetre az nagyon furcsa, hogy amikor kikapcsolom, akkor meg zúg és halkan kattog. Ha pedig kihúzom az áramból, akkor csipog folyamatosan, méghozzá addig, míg ki nem veszem az akkumulátort. És elég zavaró... még szerencse, hogy kivehető...
Talán az alaplap rossz, vagy tényleg nem tudom mi lehet... Egyébként csak tegnap vettem a gépet és ez volt az utolsó darab, szóval szerintem ki sem tudják majd cserélni.
Egyébként ha bekapcsolva jól működik, akkor csak nem lehet akkora baja.. vagy mégis??
-
Azerty
csendes tag
válasz
Azerty #26536 üzenetére
Közben arra gondoltam, hogy amikor kikapcsolom a gépet, lehet, hogy igazából nem is kapcsol ki teljesen, hanem csak "hibernálja" magát. Ez lehetséges? Kipróbáltam a hibernálás funkciót, és akkor ugyanez a csipogás van. Ha igen, hogy tudnám beállítani, hogy kapcsoljon ki teljesen?
-
Azerty
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ASUS gépet, amit ha bekapcsolok, (látszólag) gond nélkül működik. Viszont ha kikapcsolom, és kihúzom az áramból, elkezd csipogni. Folyamatosan... Ha kiveszem az akksit, akkor persze nem csipog. A hang biztos, hogy a gépből jön. Olyan, mintha a hagszóróból hallanám, de az is lehet, hogy csak azért, mert ott "kevesebb a burkolat". Amikor be van dugva az áramba, kikapcsolt állapotban nagyon halk, de folyamatos zúgást/sípolást hallok. Mi lehet a probléma? Vihetem vissza?
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest