- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovasíjász
tag
válasz
SutiAdi #11446 üzenetére
Köszi szépen a hozzászólásokat
!!!
Ezentúl úgy teszünk.Egy villám kérdés még:
Ez megéri az árát? (tudom a proci nem egy Paks, de sztem a vidkari nem rossz ennyiért..)
http://elektroudvar.hu//index.php?option=com_virtuemart&Itemid=3&category_id=622&flypage=flypage.tpl&lang=hu&page=shop.product_details&product_id=19522A proci az M320-as kategória asszem.
Köszi a véleményeket!!!
-
KisApám
addikt
válasz
SutiAdi #11305 üzenetére
Ilyenkor kellene a két kari között megoldani azt AUTOMATÁN, hogy ha 2D fut, akkor Core i prociba integrált kari fut, ha 3D, akkor a rendes.
Egyszerű volna nagyon... dehát ez van...Everest-tel tesztelted a procit?
Nekem 10 perc full terhelésnél a Core 2 EXTREME 2,8 GHz-es procim 85 fokig fut fel 4900 rpm full venti mellett.A laptophűtőt nem kapcsoltam be (Zalman).
-
picstike
tag
válasz
SutiAdi #11305 üzenetére
Egyre bonyolultabb az ügyem.
Töröltem uninstallal a bluetooth drivert és az egész gépem meghalt.Minden programot törölt a gépről és a dokumentumokból. Rendszervisszaállítással visszatudtam szerezni 1 részét. Nem semmi ez a gép. Nem is értem miért rontják el az asus nevet ilyenekkel.
Volt msi notim fujitsu és most ez de ez túltesz mindenen. Lehet a 120eft-os acerrel kevesebb a gond -
KisApám
addikt
válasz
SutiAdi #11302 üzenetére
Én az NVIDIA laptop drivereket mindig innen szedem:
[http://laptopvideo2go.com/] -
picstike
tag
válasz
SutiAdi #11296 üzenetére
Köszi Letöltöm!
Nekem 3 hete van meg a gépem k52f-sx241
Ami nem tetszik,hogy nem tudom a vebcamot beállítani. Már az összes driverrel probáltam és 1x sikerült is de rögtön elszállt a winem is.Igy letöröltem mindent és azóta nem tudom visszaállítani.A másik,amikor a képernyőkímélő bekapcsol,és mikor visszajön a kép,csikos lesz sok apró csikocskák. Ezek ha az egeret megmozgatom a kurzorral el tudom tüntetni De idegesítő zavaró. +-ik A bluetoothot nem tudom beállítani látja hogy ott van,de nem kapcsolódik és hol elmegy hol visszajön. 2 eszközzel is próbáltam,de mindnél ez a gond. -
jahsd
csendes tag
-
kp78
addikt
válasz
SutiAdi #11239 üzenetére
Én is webáruházból vettem, -de telefonon is beszéltem velük-, és mondták is, hogy a csomagot ki kell bontsák a garipapír érvényesítése miatt, úgyhogy emiatt nem lesz bontatlan a doboz.
De talán a számla is elég.
Szóval nekem leütötték, azt vittem, meg a számlát is, de különösebben egyiket sem kérték.
Az akksis működésre nem tudok mit mondani, én szinte mindig hálózatról használom, és ott is sípolt elég rendesen. De majd beteszem az akksit, és kipróbálom úgy is. -
kp78
addikt
válasz
SutiAdi #11234 üzenetére
Én voltam aki jelezte, hogy egyeztetett a szervizzel a sípolás kiküszöbölése miatt.
Pénteken voltam is a Véső utcai HRP szervizben (előre telefonon "bejelentkeztem", hogy messziről vagyok, és megvárnám a gépet), ahol kb. fél óra alatt csináltak a géppel a vmit, és bár azóta különösebben nem figyeltem, de szerintem megszűnt az a halk sípolás.
Majd ma este lekapcsolok mindent, és hegyezem a fülem hogy van-e vmi hang.
A srác aki csinálta szintén elmondta, hogy minden Asus sípol, erre én is azt mondtam neki, hogy a korábbi F3TC-m bizony nem sípolt, de azt mondta, hogy abból is volt jó pár sípolós példány.
A lényeg, hogy K52J(R)-s legyen a noti, azzal tudnak mit kezdeni, a többivel állítólag nem nagyon.
Esetleg egy jó tanács még azoknak, akik beviszik a gépüket, hogy vagy vegyenek a fedlapra védőfóliát mielőtt beadják, vagy külön kérjék meg amikor átadják, hogy figyeljenek oda mire teszik le a notit, mert az enyémen lett egy apró karc/benyomódás, ami nem volt rajta előtte, lévén, hogy még táskában sem volt nagyon.
Nem feltűnő, ezért is nem rikácsoltam (meg a soron kívüli javításért), de azért kicsit bántott, hogy amire én vigyázok, arra a szervizben nem éppen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest