Új hozzászólás Aktív témák
-
SutiAdi
tag
válasz
picstike #11303 üzenetére
Na hát ez érdekes. az biztos, hogy a 04f2 egyértelműen azonosítja, hogy Chicony webkamod van, viszont a CNF-7129 típusnál nincs olyan végződés, hogy b1e5. A CNF-9085 típusnál pedig nincsenek azonosítók, de kizárásos alapon annak kellene lennie. Chicony camera driver néven fut, 2010/02/23 dátummal. Hát ha azzal nem megy, akkor most éppen jobb ötletem nincs.
KisApám-nak:
Sajnos nekem ATI-s kártyám van, és a honlapjukon mindössze annyi van, hogy a notebook gyártójának honlapján próbálkozzunk, mert ők nem teszik közzé ezeket. Úgyhogy kénytelen vagyok az ASUS oldalán próbálkozni.Viszont amire nem gondoltam, az Intel oldalán lehet a K52F-hez frissebb Intel videokari driver is.
Ami viszont bosszantó, hogy a Core i procikban van videokari, amit az asus a K52JR-ben úgy ahogy van letiltott, és még biosban sem kapcsolható vissza, pedig jól jönne, ha lehetne kapcsolni az ATI meg az integrált között, szerintem fél-egy órával tovább bírná az akksi.
-
válasz
picstike #11247 üzenetére
mindet, de nem a megfelelőt...
mellesleg nem az a megoldás, hogy lecseréled a notit, ha nem vágod annyira a témát, hogy néhány illesztőt képes legyél feltelepíteni, inkább add oda a notit egy hozzáértőbbnek, hogy tegye rendben neked az illesztők telepítését tekintve!
gyártó leírás a kamera beazonosításához; link -
SutiAdi
tag
válasz
picstike #11244 üzenetére
Nálam egész addig volt csak fejetetején a kép, amíg a windows beépített driverével működött a cam, amint feltettem a hozzávaló drivert, helyreállt a kép. Én is kerestem egyébként a lehetőségeket, hogy hogyan lehet megfordítani, de nem találtam ide vonatkozó beállítást. Úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy ha a hozzá való driver van fenn, akkor azzal jó kell legyen.
-
SutiAdi
tag
válasz
picstike #11241 üzenetére
Töltsd le INNEN a legfrisebb webcam drivert. Amint látni fogod, több kamera drivere is fent van az oldalon, a hardver azonosítója alapján fogod megtudni, hogy a te gépedben melyik is van, amelyről találsz egy leírást ITT. Az arcfelismerős progit én nem tettem fel, úgyhogy arról nem tudok infót szolgáltatni.
Remélem segíteni tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest