- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutiAdi
tag
válasz
picstike
üzenetére
Na hát ez érdekes. az biztos, hogy a 04f2 egyértelműen azonosítja, hogy Chicony webkamod van, viszont a CNF-7129 típusnál nincs olyan végződés, hogy b1e5. A CNF-9085 típusnál pedig nincsenek azonosítók, de kizárásos alapon annak kellene lennie. Chicony camera driver néven fut, 2010/02/23 dátummal. Hát ha azzal nem megy, akkor most éppen jobb ötletem nincs.
KisApám-nak:
Sajnos nekem ATI-s kártyám van, és a honlapjukon mindössze annyi van, hogy a notebook gyártójának honlapján próbálkozzunk, mert ők nem teszik közzé ezeket. Úgyhogy kénytelen vagyok az ASUS oldalán próbálkozni.Viszont amire nem gondoltam, az Intel oldalán lehet a K52F-hez frissebb Intel videokari driver is.
Ami viszont bosszantó, hogy a Core i procikban van videokari, amit az asus a K52JR-ben úgy ahogy van letiltott, és még biosban sem kapcsolható vissza, pedig jól jönne, ha lehetne kapcsolni az ATI meg az integrált között, szerintem fél-egy órával tovább bírná az akksi.
-
válasz
picstike
üzenetére
mindet, de nem a megfelelőt...

mellesleg nem az a megoldás, hogy lecseréled a notit, ha nem vágod annyira a témát, hogy néhány illesztőt képes legyél feltelepíteni, inkább add oda a notit egy hozzáértőbbnek, hogy tegye rendben neked az illesztők telepítését tekintve!
gyártó leírás a kamera beazonosításához; link -
SutiAdi
tag
válasz
picstike
üzenetére
Nálam egész addig volt csak fejetetején a kép, amíg a windows beépített driverével működött a cam, amint feltettem a hozzávaló drivert, helyreállt a kép. Én is kerestem egyébként a lehetőségeket, hogy hogyan lehet megfordítani, de nem találtam ide vonatkozó beállítást. Úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy ha a hozzá való driver van fenn, akkor azzal jó kell legyen.
-
SutiAdi
tag
válasz
picstike
üzenetére
Töltsd le INNEN a legfrisebb webcam drivert. Amint látni fogod, több kamera drivere is fent van az oldalon, a hardver azonosítója alapján fogod megtudni, hogy a te gépedben melyik is van, amelyről találsz egy leírást ITT. Az arcfelismerős progit én nem tettem fel, úgyhogy arról nem tudok infót szolgáltatni.
Remélem segíteni tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx