Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutiAdi
tag
kedves kali, ezzel én is tisztában vagyok, természetesen én sem kötném rá, de mivel egyszer olvastam valami Májkrémszaft©-os oldalon, gondoltam mint háttérinfó leírom. mindenesetre köszi az infót, tényleg hozzáírhattam volna, hogy azért ne próbálkozzon ilyennel. Bár elméletileg okosabb hangkártyáknak manapság már tudni kéne olyat, hogy a csatlakoztatott eszközhöz igazítani a be/kimenetet. haverom asus xonar hankártyájára pl ha rádug egy fejhallgatót, akkor szépen egy relé kapcsol, és más teljesítményt ad a fülesre, mintha hangszóró lenne rádugva. természetesen itt alaplapi integrált hangkártyáról van szó, esély sincs ilyen funkciókra...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Eladó Dell G5 Laptop
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx