- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ze4lOt
csendes tag
-
Almos
aktív tag
Jók lesznek hozzá a driverek - ha a megfelelőket töltöd le. Nem csak az Asusnál, hanem sok más gyártónál is így vannak felrakva a driverek, hogy csak a gép típusáig lehet lebontani a részletezést, nem pedig a konkrét konfigurációig.
Azaz azt már neked kell kiválasztani, hogy a wifi az Intel vagy Broadcom vagy valami más, a hálókártya az Via, vagy más, stb.
Tehát gondolkozz, mielőtt minden letöltesz és ész nélkül elkezded telepíteni
-
ltz400
csendes tag
-
Tonyk
veterán
Konklúzió:
Noti megjött. Eredeti doboz (egyébként ezt a levelükben is leírják még a gari igényléskor) nem jött vissza (újrahasznosították). Helyette egy batár nagy csomagolásban, új módszerrel: (Toshiba módszer) nylonnal rögzítve egy kartonlaphoz. Garlevél kitöltetlen maradt. Kétoldalas leporellón a hiba leírása : nem amit én küldtem, hanem az ő leírásuk (Battery can't charge FULL), elvégzett művelet javítás (Repair with new components)
Sajna én nem jártam úgy mint ML320 kolléga: [link], hogy kicserélték a picit kopott tetőt, de ennyi baj legyen. Viszont a tető le van fóliázva. (otromba kék fólia, gondolom a benti sérülések elkerülése végett)GLS: a dobozon lévő GLS-es matricák tanúsága szerint Budapestre tegnap érkezett meg a csomag. Azaz a szlovák ültek rajta.
Szóval: Szlovák Asus központnak 5 -ös a sebességre (talán csak a tracking hiánya és az eredeti doboz enyészetbe küldése a negatívum.)
GLS: Magyaroknak 5, Szlovákoknak -1 .... -
Tonyk
veterán
Ilyen nincs...
most telefonált a futár , hozza a csomagot! Akkor is érdekes, hogy oda szervizzel együtt 3 nap. Vissza 4 nap.
Egyébként ennyi a visszaigazolás a noti szervizből való kikerülésének:
Dear Sir or Madam,
Your product shipped out today.
Infomation
Customer Név
RMA# HZ880xxx
Repair Center ACZ
Shipping carrier GLS
Tracking#If you have any concern or opinion, please kindly inform us, thanks.
Best Regards,
ASUSTeK COMPUTER INC.
Azaz semmi Tracking...
-
Gyocsika
csendes tag
Szia Lejszi!
Természetesen szólok ha találok, de te is légyszíves, ha megtudsz valami használhatót akkor azt nagyon megköszönném, több mint valószinű h jövőhéten meglesz az Asus A7K- 7s026 és akkor teljes erővel rajta leszek a témán, de addig szívesen öszegíűjteném hozzá ami kell!
Talán ketten többre megyünk.
Ui: Nem értem h ASUS miért nem képes feltölteni saját hivatalos oldalára az XP drivereket, mostmár csak az megy h Vista Vista Vista, szerintem nem kerülne nekik semmibe ha az XP-sekre is gondolnának, nah mind1 nem fog kifogni rajtunk!!
-
sedthh
csendes tag
én pont most vettem egy ilyet
egész jó de miután 2 nap után leszedtem a vistát mert majdnem agyvérzést kaptam tőle további két napomba került összeszednia drivereket (amúgy ezen a fórumon fenn van mind, innen vannak)
ha olyan olcsón meg tudod szerezni mint én akkor cserélj, de számítsd be a driver szopást
btw köszönöm a segítségeket, úgy tűnik minden megoldódott, wlant is siekrült belőni nagy nehezen
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- HP Envy x360 14-fc0707nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - OLED, 32GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest