- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ze4lOt
csendes tag
-
Almos
aktív tag
Jók lesznek hozzá a driverek - ha a megfelelőket töltöd le. Nem csak az Asusnál, hanem sok más gyártónál is így vannak felrakva a driverek, hogy csak a gép típusáig lehet lebontani a részletezést, nem pedig a konkrét konfigurációig.
Azaz azt már neked kell kiválasztani, hogy a wifi az Intel vagy Broadcom vagy valami más, a hálókártya az Via, vagy más, stb.
Tehát gondolkozz, mielőtt minden letöltesz és ész nélkül elkezded telepíteni
-
ltz400
csendes tag
-
Tonyk
veterán
Konklúzió:
Noti megjött. Eredeti doboz (egyébként ezt a levelükben is leírják még a gari igényléskor) nem jött vissza (újrahasznosították). Helyette egy batár nagy csomagolásban, új módszerrel: (Toshiba módszer) nylonnal rögzítve egy kartonlaphoz. Garlevél kitöltetlen maradt. Kétoldalas leporellón a hiba leírása : nem amit én küldtem, hanem az ő leírásuk (Battery can't charge FULL), elvégzett művelet javítás (Repair with new components)
Sajna én nem jártam úgy mint ML320 kolléga: [link], hogy kicserélték a picit kopott tetőt, de ennyi baj legyen. Viszont a tető le van fóliázva. (otromba kék fólia, gondolom a benti sérülések elkerülése végett)GLS: a dobozon lévő GLS-es matricák tanúsága szerint Budapestre tegnap érkezett meg a csomag. Azaz a szlovák ültek rajta.
Szóval: Szlovák Asus központnak 5 -ös a sebességre (talán csak a tracking hiánya és az eredeti doboz enyészetbe küldése a negatívum.)
GLS: Magyaroknak 5, Szlovákoknak -1 .... -
Tonyk
veterán
Ilyen nincs...
most telefonált a futár , hozza a csomagot! Akkor is érdekes, hogy oda szervizzel együtt 3 nap. Vissza 4 nap.
Egyébként ennyi a visszaigazolás a noti szervizből való kikerülésének:
Dear Sir or Madam,
Your product shipped out today.
Infomation
Customer Név
RMA# HZ880xxx
Repair Center ACZ
Shipping carrier GLS
Tracking#If you have any concern or opinion, please kindly inform us, thanks.
Best Regards,
ASUSTeK COMPUTER INC.
Azaz semmi Tracking...
-
Gyocsika
csendes tag
Szia Lejszi!
Természetesen szólok ha találok, de te is légyszíves, ha megtudsz valami használhatót akkor azt nagyon megköszönném, több mint valószinű h jövőhéten meglesz az Asus A7K- 7s026 és akkor teljes erővel rajta leszek a témán, de addig szívesen öszegíűjteném hozzá ami kell!
Talán ketten többre megyünk.
Ui: Nem értem h ASUS miért nem képes feltölteni saját hivatalos oldalára az XP drivereket, mostmár csak az megy h Vista Vista Vista, szerintem nem kerülne nekik semmibe ha az XP-sekre is gondolnának, nah mind1 nem fog kifogni rajtunk!!
-
sedthh
csendes tag
én pont most vettem egy ilyet
egész jó de miután 2 nap után leszedtem a vistát mert majdnem agyvérzést kaptam tőle további két napomba került összeszednia drivereket (amúgy ezen a fórumon fenn van mind, innen vannak)
ha olyan olcsón meg tudod szerezni mint én akkor cserélj, de számítsd be a driver szopást
btw köszönöm a segítségeket, úgy tűnik minden megoldódott, wlant is siekrült belőni nagy nehezen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest