- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandoukht
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27652 üzenetére
Sztori vége: Alaplap- és akkumulátorcserével garanciálisan javítva. Keserédes happy end.
-
davidlaszlo
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27661 üzenetére
Hol tudom azt az updet seedelést megnézni ?
nincs megtelve a vinyóm.
kb 800 gb helyem van de ezt friss rendszerrel is csinálta, virus nincs, friss rendszerrel is ez volt a bajom 100% os kihasználtság. -
pandoukht
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27656 üzenetére
Az ASUS szerviztől:
https://eu-rma.asus.com/pick_eu/h/agb.pdf
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított 3 munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó köteles azt kicserélni, feltéve, ha a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza és nem javítható rövid határidőn belül.Kérdés, ez a "fogyasztó" a törvényi fogyasztó-e, vagyis én ebben az esetben nem.
Illetve, mit javasoltok, ha a cég elzárkózik az elállástól, akkor direkt az ASUS-hoz forduljak a szerviz miatt? Illetve egy Zenbookhoz már talán háztól házig szerviz is járhat, akkor nem küldözgetném sehova, hol tudom ezt kideríteni?
-
pandoukht
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27654 üzenetére
Én úgy tudom, az már csak legenda, mindenesetre említeni sehol nem említik. De túl is vagyunk rajta.
-
pandoukht
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27652 üzenetére
Köszi!
Közben elindítottam az elállást, ami sajnos a várt fordulatot hozta (várt abban az értelemben, hogy miután kicsit utánaolvastam, számítottam erre, vásárlás előtt, mivel nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudtam), a webshop arra hivatkozik, hogy céges vásárlóként nem illet meg az elállás joga. Ami a betűre értelmezem a kormányrendeletet, még igaz is lehet. Csak a honlapjukon nem a kormányrendeletre hivatkoznak, és általánosan fogalmaznak, hihettem, értelemszerűen, hogy az ott leírtak rám is vonatkoznak. Van a dolognak irodalma:
Eversheds: webshopban vásároltam, vonatkozik rám a 14 napos elállási jog?
Ha kérek számlát, bukó a 14 nap elállás?
Nem tudom, elkezdjek-e ezen feszülni, vagy menjen a garanciális szerviz, és csók. Karácsonyra nem lesz ebből hibátlan gép, az a gyanúm. -
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27645 üzenetére
A megoldás amit kolléga írt, másik driver.
Anno az F5 idejében, de talán után a K50 sorozatoknál is valamiért a gépek egy részébe fejjel lefele került be a kamera. Nekem is van egy ilyen gépem, csak nekem ha rossz driver van felrakva az fordítja meg.
Elég amatőr baki
-
szpali
addikt
válasz
szőr Artúr #27645 üzenetére
Nekem is volt egy MSI laptoppal ilyen, a kamera gyári szoftverében be kellett állítani, hogy 180°-al forgassa el a képet és tükrözze is.
-
szp1
addikt
válasz
szőr Artúr #27634 üzenetére
Ha minden igaz, a jövő héten kiderül....
-
fényelőkész
csendes tag
válasz
szőr Artúr #27623 üzenetére
Nekem már kétszer nem sikerült.És szerinted az normális ha kb egy órát használom böngészésre, meg kicsi video a youtubeon,és 95 ről már 69 százalékos az akku.
A gép egy napos.Most olvasom le kell meríteni,aztán tölteni ezt kb 3-töltési ciklusig.Megpróbálom.
-
törölt tag
válasz
szőr Artúr #27426 üzenetére
Jah akkor értem.
-
törölt tag
válasz
szőr Artúr #27423 üzenetére
Szia,ujjbeggyel nyomkodom,nem körömmel.
Inspiron 3537-em is volt,annak is jók voltak a gombjai,nem koptak meg. -
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27349 üzenetére
Nem teljesen értem, miért ragaszkodsz a gyári asus telepítésű windows-hoz. Lehet rosszul tudom, de feltelepíted a windows 10-et és regisztrálhatod, mivel jár a géphez.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27351 üzenetére
Na látom próbálsz okoskodni itt is, mint a másikban...
Még egyszer leírom: minden ami rajta volt gyárilag fent van a honlapon.
Egyedüli fizetős a Windows volt, a többi minden ingyenesen volt rajta.
De inkább hagylak is, mert majd jön megint a sírásod meg lejáratásod, hogy az Asus is sz@r, pedig a másik témában már bemutatkoztál rendesen.
A BIOS piszkálásra már nincs indokod látom
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27349 üzenetére
Hello
Ha a témában kicsit is jártas lennél (bármennyire is próbálod előadni nem vagy az...) tudnád, hogy a Win10-et bármikor újra rakhatod, nem kell a recovery disc, és nem veszíted el mivel géphez van kötve a licensz.
A többi a gépen található program vagy ingyenes és fent van az Asus oldalán vagy sharware/freeware ami letölthető a gyártók oldaláról.
Amiről meg te beszélsz az a WU egyik régi frissítése utáni dolog, nem az amit te csináltál.
Bios-t meg minek piszkáltad? Nem véletlenül nem indul már el a Win.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27342 üzenetére
Szia,
Nem gondolod, hogy a hiba nálad van? A másik témában a másik géppel is csak neked voltak gondjaid.
-
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27342 üzenetére
Most alapvetően mit szeretnél?
Nekem egy ux303ua van (maximálisan elégedett vagyok vele azért az összegért, amit kicsengettem érte). Én készítettem először egy mentést a már említett programmal. Majd kis bios turkálás után windows 7 x64 telepítés. Windows 10-nek minden további nélkül egyből telepíthetőnek kell lennie!
Feltételezem, a bios frissítés hibamentesen megtörtént. -
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27340 üzenetére
Én Macrium Reflect Free-vel csináltam egy mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest