- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz
szőr Artúr #27634 üzenetére
Ha minden igaz, a jövő héten kiderül....
-
szp1
addikt
ASUS szerviz.
Ax X200M notiban vacakolt a gyári akku, 17 hónaposan ( persze nem garis már az akksi), nem akart töltödni, először csak 75%-ra töltött fel, majd 50% ra, majd pár nap múlva egyáltalán nem vett fel töltést. Az aida64 szerint kb 50 százalékos volt az elhasználódás.
Rendeltem egy akkut HK-ből, meg is jött hamar, vittem a Laptopszalonba ( garis még maga a laptop) kicserélték kisebb gubanccal ( nem ment a tapipad az összerakás után.....).
Hazavittem, nem töltött.....Asusnak elküldve, 15 nap eltelt, visszaküldték azzal, hogy mindkettő akksi rossz...Írtam az ebay-os eladónak, visszaküldeném az akksit. Azt írta vissza, meg van lepődve, mert ez tulajdonképpen gyári akksi és elküldés előtt tesztelték.
Most rendeltem a laptopszalon partnerétől egy új akksit kétszer annyiért. Ha megjön, a szervizes srác tesztelni fogja vagy két napig, hogy töltődik-e...
Mi az esély rá, hogy egy vadiúj akku nem vesz fel töltést?
Teljesen megegyezik a gyárival, csak az ASUS felirat le van matricával takarva.
Van egy sanda gyanúm, hogy nem az akksikkal van a baj, csak le akarnak rázni......hátha kifutok a garancia időből..nem tudom. Mindenesetre kíváncsi leszek a harmadik akksira, majd közzéteszem, mi történt. -
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Sziasztok
Adott egy Asus x200m netbook, 1,5 éves, W 8.1.
Egy hónapja az akkumulátor kezdett vacakolni, először nem ment 75% fölé a töltés, majd pár nap műlva már egyáltalán nem vette a töltést, csak hálózatról lehetett használni. AIDA szerint 50%-os volt az elhasználódás, de aztán már össze-vissza mutatott mindent az is. Egyáltalán nem volt hajlandó venni a delejt.
Kipróbáltam az ACPI eltávolítást és újraindítást, az sem segített.
Rendeltem bele új akksit és a boltban, ahol vettem, betetettem a szervizessel ( nem akartam megbontani persze otthon, meg elég kényes ügy a szalagkábelek miatt...)Hazahoztam, töltőre tettem - jelzi : csatlakoztatva, töltődik.
Csak éppen a töltés nem mozdul egy százalékot sem - maradt az 58%, ahogy hazahoztam.
Tehát az akksi új, a töltő (szerintem) jó, mégsem töltődik.
Valami ötlet, tapasztalat ilyennel?Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Debian GNU/Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Temu
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest