- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
tothi_87 #24524 üzenetére
Csak ilyenkor abba kell belegondolni, vajon miért adja az Asus ugyanazt a hardvert olcsóbban.
1. mert jótékonysági szervezet
2. mert máshol elspórolja a különbözetet, olyan helyen, amit majd csak otthon fogsz látni, érezni. A felhasznált anyagok minőségén, a hűtésen, a megbízhatóságon.
Ha autót vennél, melyiket vennéd? Egy fullextrás 120 lovas BMW-t, vagy egy fapados Corsát, aminek 150 lóerőre tuningolták a sufniban a motorját? Ugyanez az új-használtra: egy 2 éves BMW, ami várhatóan még elmegy 4-5 évig hibamentesen vagy egy új Tata Nano, amit 2 év használatra terveztek?
A kolléga 100k-ból kapott volna egy 2-3 éves fullextrás HP Elitebookot, 1-1,5 év garanciával. Hogy mást ne mondjak, a kijelző és a billentyűzet ég és föld az X552-höz képest, mert munkára készült a gép. A full fém házat nem is említem. -
NTonee
veterán
válasz
tothi_87 #24524 üzenetére
Miért, mit adnak 100ért? Én baromi jó és minőségi üzleti gépeket találok ennyiért. Az illető munkára vett gépet, dedikált vga nélkül. Ilyen feltételek mellett lényegesen jobb gépeket találni használtan ennyi pénzért, mint újonnan. Az, hogy neked nv gpu kellett, az itt mellékes.
Egyébként lényegtelen az egész, vett gépet, betérdelt, remélhetőleg gyorsan visszakapja működőképesen. -
nonsen5e
veterán
válasz
tothi_87 #24490 üzenetére
Én 4-5 különböző helyen nyomogattam meg, ha nem is millimétereket, de az egész billentyűzet-közeli rész rugózott gépeléskor.
Aztán persze egyáltalán nem kizárt, hogy itt is csak sikeresen kifogtam (mint mindenben mindig) a rossz darabokat, mint még a konnektorokkal és a strangokkal (lásd pár kommenttel feljebb).
-
steelsec
aktív tag
válasz
tothi_87 #24438 üzenetére
Azt azért érdemes tudnod, hogy egy teszt rengetegszer elfogult. Kevés helyen engedhetik meg a könyörtelen igazságot, hiszen akkor adott esetben az a cég meg is szakíthatja a tesztelőkkel a kapcsolatot, akik meg az olvasottság után keresnek, és így ha nincs mit tesztelni akkor nincs bevétel.
Tovább 1 teszt 1-2 hétig tart annyi idő alatt általában nem jönnek elő a hibák, ám gondolom te nem 1 hétig szeretnéd használni. És gyakran épphogy kibírják ezek a garanciát. De ki lehet fogni problémamentes darabokat is. Véleményem szerint a 4gb ram ma már kevés, de ez is attól függ mire kell. Ha vigyázol rá akkor még jó lehet hosszútávon is a gép. De ha állandóan hurcolod, etc, akkor a használatból lesz valami baja, de ez mindegyikre igaz lehet, csak általában az x széria kényesebb ezekre, főleg ezen a belépő árszinten.
-
steelsec
aktív tag
válasz
tothi_87 #24381 üzenetére
Esetleg be tudod linkelni a pontos típusokat? Mert egyedül a digiprimenál találok x554-et. A jellemző ok a széria ellen hogy rossz anyagok használata, zsanér nem elég jó, ill sokaknak szervizelni kellett viszonylag korán.
Más:
N550jx-be a dvd helyére a 9,5mm-es optibay kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged