- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
nem fogalmaztam pontosan. Az asusnál ,,a garancia meg elvileg ugyanúgy érvényes itthon is", mert ha jól tudom, akkor eu-s adatbázis alapján dolgozik a szerviz. Ennek még majd jobban utánajárok.
Mondjuk a radium mindenképpen ki van zárva, mert azok még hazudnak is és átverhetnek a géppel is, ezt tudom. -
NTonee
veterán
Azt tudom, hogy hol rakták már ki webshopba, csak ugye sehol nincs készleten és i7-est szeretne majd a kolléga is. Ha Rajin egy "csúnya"boltban vásárolt gépet, akkor különösen érdekelne a véleménye. Minket annyira nem izgat a billzet, a garancia meg elvileg ugyanúgy érvényes itthon is.
-
NTonee
veterán
köszi
Sajnos ez elég kiábrándító. A billentyűzet matricázást/szitázást kicsit furcsállom, mert több esetben láttam DP által készített unboxing videót, amiben látszik, hogy felvágja a dobozon a zárómatricát és magyar billentyűzetes gépet vesz ki.
A garancia miatt asusnál elvileg nem kell izgulni, mert tudtommal mindegyik eu-s garival érkezik, tehát bárhol mehet a szervizbe, mert a központi adatbázisból kérik le az adatokat.Amire te használnád a gépet, arra kell az i7. Ebből ne adj alább szerintem semmiképp. Hogy bírja e az N550 az i7-et, vagy sem, azt nem tudom, de azért ez elég furcsán hangzik. Az viszont biztos, hogy a G szériában komolyabb hűtés van, ahogy azt korábban írtam.
-
NTonee
veterán
nem hiszem, hogy komoly probléma lehet belőle. Ha valami alapból nem jó gépben, akkor persze akár.
Játék közben folyamatosan maxon terhelem a vga-t, amit erősen hűteni is kell ilyenkor és közben megsüketülni sem szeretnék a ventilátorok zajától. Ebből a szempontból elvileg jobb a G sorozat.
(#18454) SeniorTilla: Az elmúlt pár évben lehet, hogy közeledtek annyit a technológiák, hogy már nehezebb észrevenni a színek alapján, de ha az enyém mellé teszel egy ips kijelzős gépet, az elég látványos.
szerk: hp dragon? az komoly cucc. -
NTonee
veterán
még nem tudom, hogy merjek e kezdeni az N-es géppel. Az N550JK, amit kinéztél, az nekem is tetszik, viszont a G szériában a hűtés szerintem komolyabb. Mivel hébe-hóba játszani is szoktam, így ez nagyon fontos.
(#18440) SeniorTilla: ha matt ips, akkor az azért bezavarhat hirtelen ránézésre. Ha már elkezdi az ember tekergetni a kijelzőt, akkor már egyértelműbb a dolog. -
Ilyen erős konfiggal nincs. A Sony most nem virít, hp-ból vannak az envy 15 és 17-esek, de kisebb VGA-val és nem IPS kijelzővel.
Az ASUS N-eket nagyon jól elvitték, mondjuk az ár is jó volt (250 volt a legdrágább), de most nincs belőle.
Az N56 és 76-osok képe olyan volt, mint egy papírlap. Értem ez alatt, hogy mint a fénykép. Döbbenet jó volt a képminőség, pedig ezek nem IPS-ek voltak, hanem vízszintesen széles látószögűek, függőlegesen nem. De a fehér tényleg olyan erős és homogén volt, mint a fénykép. Nem tudom mennyire érthető...
A függőleges látószög azért fontos, mert mindig a gép előtt ülsz, tehát a vízszintes annyira nem lényeg, de a nézőpont függőlegesen gyakran változik. A legtöbb gép pedig már 5-10 centis fejmozgást is színtorzulással honorál
-
Pedig azonnal látszik ha IPS, hidd el. Lehet, hogy a gyakorlottabb szemnek jobban feltűnik, de ha le-fel hajtogatod a kijelzőt és nézed közben a színeket, akkor azonnal kiderül. Nagyon nagy a különbség. HP gépeknél előfordul, hogy a gyári honlap sem írja, hogy IPS van benne. Amikor itt teszem rá a magyar nyelvet, akkor látom, hogy hoppá, ez bizony IPS! Megy fel az aida pl., és a kijelző típusára rákeresve a neten, szintén hamar kiderül.
-
Szerintem tökmindegy, mennyivel gyorsabb a VGA. Ha már eleve gyorsabb, akkor miért vennéd meg a lassabbat?
Az IPS-ről kérdezd meg a boltot, vagy keress tesztet a neten. Elég ránézni, azonnal látszik. A függőleges látószöget kell nézni, ha nem megy el a fekete, akkor IPS. Vízszintesen a korábbi N-ek is tudtak nagyon jó látószöget produkálni, nem IPS panellal, de a függőleges csak az IPS-nek megy.
-
NTonee
veterán
jujj, simán sötét vagyok ám. Mindenféle oldalon böngészgetek, de melyiket hagyom ki? Persze, hogy a hivatalos gyárit.
Közben már azt is látom, hogy a notebookcheck is frissített a benchmarkot illetően. Amikor legutóbb néztem, akkor még nem volt tesztelve, csak elméleti pozíció volt. Mostanra megkínozták ők is.
Úgy látom ez nem az én napom.Visszafekszek aludni inkább.
Bocsi, bocsi!
Pörögnek a dolgok, na. Szerintem max 2hete néztem a 850est.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged