- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
Barnes #12619 üzenetére
Hy
Azért nincsenek tesztek mert még elég újak. Nekem egy generációval korábbi van (K42JV, i3, GT335). Ez is kb annyi volt, szerintem reális árúak, vannak ennél bőven olcsóbbak, ha spóroltak valahol akkor az épp az akksi, elég gyenge került ebbe. Egyébként jó gép szerintem, főleg fém fedlappal. -
Csapi007
veterán
Hy
K42-nél lenne egy olyan problémám hogy a DVD tálca takarólemezének egyik "füle" eltörött ezért lötyög az egész takarólemez. Ilyenért érdemes garanciális szervízbe vinni? Mennyi lenne egy ilyen takarólemez?Másik kérdésem hogy a Win elindulása/felébredése után eléggé laggolnak a funkcióbillentyűk és az animációjuk. Van erre megoldás?
-
Csapi007
veterán
válasz
Bogyo1111 #11496 üzenetére
Hy
Én sem vagyok teljesen tisztában ezzel, de leírom én hogy csináltam.
CD-ről feltettem a hasznosnak ítélt dolgokat, köztük az Intel Graphic nevűt. Majd feltetttem az Nvidia drivert. A driverben pedig be lehet állítani hogy melyik legyen az alapértelmezett, illetve hogy magától váltson ha kell. -
Csapi007
veterán
válasz
AnTomySm #11485 üzenetére
Annyagminősége jó, nem recseg-ropog. Zsanérok stabilak, talán kicsit túl erősek is, egy kézzel nem tudod kinyitni, felemelné az alját. Viszont eléggé fel tud melegedni, főként annak köszönhetően hogy inkább a halkságra mentek rá.
AMD procikat nem ismerem, viszont 15"-ra kevés az 1366*768 és a GT335M jobb mint az 5650. Viszont a HP-ban 7200-as winyó van, szerintem az nem elhanyagolható.A Zéé: Tudtommal ez az új Intel procik hibája, nekem mindig is le volt némítva a mikrofonom, szóval ez nem segített.
Pontosan nehéz leírni, sípoló, magas hang. Talán mikor egy kiskutya nyüszít... -
Csapi007
veterán
válasz
titi276 #11451 üzenetére
Hy
VX050D-t használok már 2-3 hete. Első véleményem hogy felsleges megvenni az 51-est.
BT nincs (én még sehol se láttam hogy írták volna). Akksija olyan 3 óra körül van, és hát nyilván 2.2kg ha az van odaírva, de jön még mellé a töltő is, a nap végére már érzem hogy egész nap a hátizsákban cipeltem... Azonban viszonyítási alapom nincs másik (nagyobb) gépekhez.
Egyébként tökéletesen meg vagyok vele elégedve. -
Csapi007
veterán
válasz
pisti8905 #11408 üzenetére
Szia
ATK hotkey utility, vagy valami ehhez hasnló kell hozzá. Asus holnapján megtalálod.Shrek16: Ugyanazt tudom mondani mint ZEN1TH, nekem is k42 vxq50-es van és meg vagyok elégedve vele. Szerintem felesleges az 51-est megvenni, mert most elég az ami az 50-esben van (3GB ram, 320GB vinyó) és ezeket később meg úgyis bővítheted. i5 is kb felesleges mert +133 MHz és turboboost, kb ennyivel több...
k52 meg még kevésbé éri meg mivel abban csak gt310 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest