Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamo80
csendes tag
Szia Japán!
Én ezt kaptam legutóbb aksi ügyben az ügyfélszolgálattól:
"Megkaptuk a nemzetközi központtól az akkumulátor teszt eredményét.
Eszerint az Ön készülékének specifikációja mellett, a legtakarékosabb energia gazdálkodási beállítások használatával, az úgynevezett battery save módban elérhető üzemidő 225 perc volt teszt körülmények között. Az általában szokásosnak tekinthető felhasználás mellett természetesen ennél kevesebb üzemidő érhető el. Ez az idő nagyban függ a használat tényleges módjától, így ez pontosan nem határozható meg. Míg extrémnek számító igénybevétel mellett, például játék közben, az elérhető üzemidő a készülék spefikációjának megfelelően az Ön által is mért érték lehet.
Természetesen a készülék beállításai, a telepített és futtatott programok, külső környezeti körülmények és más tényezők is befolyásolják az elérhető akkumulátoros üzemidőt."
Igazából szerintem ettől sokkal konkrétabban meg lehetne adni az üzemidőt...
Eszerint a levél szerint, ha fél órát bírna passziánsz közben, arra is rá lehetne fogni, hogy rendben van. Mondjuk az eddigi tapasztalatok alapján nem vártam többet az ASUS-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest