- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
Visszajött a gép az Asus szervizből és minden OK. Tartottam tőle, hogy belekötnek amiért "benne jártunk" előtte de szerintem nem is jutottak el addig mert adaptert cseréltek és megy szépen csak tápról is már. Viszont nem írnak semmit, hogy mit miért csináltak adott esetben mit cseréltek...ez érdekes.
-
teratti
senior tag
válasz
NTonee #19984 üzenetére
Mert a takarításához sajnos szét kell kapni nem olyan könnyű mint egy PC-n.
Sajnos most nem sokkal a gari lejárta előtt jött elő a hiba.... Csak nehogy kifizettessék velem a javítást mert azt az üzenetet küldték, hogy: Az ASUS és megbízott szervizközpontjai fenntartják a jogot a jótállás érvényességének ellenőrzésére. Jótállást kizáró ok esetén a szervizelés fizetési kötelezettséget vonhat maga után, amibe beletartozik a bevizsgálási, javítási és anyagköltség, illetve adott esetben a szervizbe szállítás díja is.
-
teratti
senior tag
Garit kizáró ok-e, ha már meg volt bontva a gép?
-
teratti
senior tag
válasz
Titmouse09 #19903 üzenetére
Érdekes jelenség a tiéd mert hol van hol nincs....az enyém legalább állandóan sz@r.
Holnap reggel 8-kor megyek haverhoz kiskalapács, fúró... és pikk-pakk megcsináljuk.
-
teratti
senior tag
válasz
Simi37 #19897 üzenetére
NTonee: nem szedtem még szét csak a csavarokat tekertem ki és ott megragadtam mert nem mozdul a hátlap pedig minden csavar + a HDD is kint van feszegetni meg nem akartam. Én már nem is a tápegységre hanem a csatlakozóra gyanakszom a gépben ezért akartam szétkapni, hogy megbizonyosodjak róla meg kicsit kitakarítani mert azt hallottam fél évente ki kell.....
-
teratti
senior tag
válasz
huncutka1029 #19893 üzenetére
Még nincs egy éves karácsonykor lesz tök érthetetlen a dolog. Most nekiálltam szétszedni tudom ostobaság de bele kukkantanék látok-e valamit...
-
teratti
senior tag
Hello!
Mi lehet a gond ha tápegységről nem kapcsol be az Asus X550CC gépem. Mikor berakom az akkut elindul de ha bedugom a tápot nem tölti csak folyamatosan merül..... -
teratti
senior tag
válasz
mediumgecso #18298 üzenetére
Van rá egy progi most hirtelen meg nem mondom mi a neve (nem vagyok gépközelben) ami win7-re módosítja.....
-
teratti
senior tag
válasz
SeniorTilla #18277 üzenetére
Valami gyorsulást vettem észre anno, mikor a PC-ben a rendszernek SSD-re cseréltem a HDD-t de nem voltam hanyatt esve tőle pedig 500 felett volt az írás/olvasás.
-
teratti
senior tag
válasz
SeniorTilla #18262 üzenetére
Az enyém sem volt sokkal drágább 130k, szépen fut a BF4, Dirt2-3 nincs vele gond. Bár utólag sajnálom, hogy nem egy i5-öst vettem meg hiányzik a bill. világítás, a full HD is jó lenne....valahol meg kell húzni a határt.
-
teratti
senior tag
válasz
NTonee #18253 üzenetére
3 hónapja vettem, azelőtt 12 évig PC-im voltak de miután szögreakasztottam a kormányt gondoltam elég lesz ez is.
Nagysokára bebizonyosodott, hogy ebbe is integrált RAM van, így vagy felhívok valami szervizt gondolom Pesten van csak (ezen a szemétdombon biztos nincs), vagy marad egy próba valakitől kölcsönben. Néztem Aidát nem ír semmit csak alap infókat. Melegedik szerintem alapon 47, terhelve 67 fokos a proci vettem egy Enermax Aeolus Premium hűtőt is hátha javít de a hátlap perforálása végett a levegő sem jut be.....munkatársam keres éppen egy gépet elgondolkozom odaadjam-e neki....
-
teratti
senior tag
válasz
SeniorTilla #18245 üzenetére
Ok, kipróbálom.
-
teratti
senior tag
válasz
SeniorTilla #18243 üzenetére
Akkor Neked mi a javaslatod? Laptopnál nem számít a kompatibilitás, nyugodtan vehetek bele bármilyen 4GB DDR3 1600MHz-es RAM-ot?
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #18214 üzenetére
No, hiába vettem le a takaró lapot egy üres slotot látok csak meg a HDD-t. Meg hiába kerestem a neten + az Aida64 sem írja ki a pontos tipust csak annyi van mindenütt, hogy 4GB DDR3 1600MHz. Így milyen 4GB-os modult vegyek amivel biztos menni fog, amivel nem fog "összeveszni"
-
teratti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #18214 üzenetére
OK, köszi a segítséget!
-
teratti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #18212 üzenetére
Csak annyi? Gőzöm sincs a laptopok "szerelhetőségéről" PC-ket fejlesztgettem eddig ezekkel a szerkezetekkel most ismerkedem....
-
teratti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #18210 üzenetére
Akkor csak az lenne a legjobb, ha találnék egy ugyan olyan modult ami benne van. Akkor nem kellene eladni és megmaradna, csak a másik modult kellene kivenni belőle adott esetben. Meg lehet valahol nézni megbontás nélkül milyen van benne?
-
teratti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #18208 üzenetére
Majd utána járok, köszönöm. Ha úgy van ahogy mondod, megnézem milyen van benne és kicserélem valami jó KIT-re. Vagy ha egy 4Gigás modul van benne megpróbálok szerezni ugyan olyat. SSD cserét nem tervezek egyenlőre.
-
teratti
senior tag
válasz
Lalikiraly #18206 üzenetére
Csak a garancia ugrik gondolom ha kicserélem mert még másfél évig az. Vagy bekockáztatom, Asus mi baj lehetne vele....
-
teratti
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy lenne egy Asus X550CC-XO095D(Intel ® Core ™ i3-3217U/4GB/750GB/NV 720 2GB/15.6"/DOS....... gépem sokat megy rajta a BF4, Dirt3....stb. a ramot érdemes-e 8GB-ra kicserélni vagy elég ami benne van a 4GB ddr3 1600MHz-en. Sajnos procit nem tudok fejleszteni, már lecsekkoltam itt.... -
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17917 üzenetére
Nem velem történt meg + telefonnal, a gyári csomagolásban küldte el és egy sima papírdobozban kapta vissza....
-
teratti
senior tag
Hello! Egy Asus X550CC gépem van, valami jó hangkártya lehetőséget tudna valaki ajánlani?
-
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17671 üzenetére
Elsősorban BUÉK! Utánaérdeklődtem én is és sajnos az enyémet sem lehet sem CPU, sem VGA fronton fejleszteni.... Az X550C sorozat fejlesztési lehetőségére ezt a választ kaptam: .......Sajnos ez már az újabb szériás Asus gépekből való és "U" sorozatú cpu van benne,amely alapra van forrasztva,tehát integrált,nem lehet bővíteni sajnos!.....
-
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17642 üzenetére
Köszönöm, megnézem majd.
-
teratti
senior tag
Mitől van az, hogy egyszer bekapcsolom a gépet 800MHz-nél nem megy feljebb a CPU órajele 8x szorzóval engedi (terhelés alatt sem), máskor meg megy 18x szorzóval 1800MHz-el. Néztem a BIOS-t de elég friss van rajta.
-
teratti
senior tag
válasz
SeniorTilla #17638 üzenetére
Teljesen egyetértek.....a lehető legkevesebbet vásárolok boltból ha féláron innen-onnan meg tudom venni minek fizessek érte többet. A saját pénztácájának ne legyen már ellensége az ember.....
-
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17626 üzenetére
Szomorúan hallom. Azt gondoltam i3-tól biztos lehet fejleszteni és foglalatban van a CPU ahogy a PC-nél, hogy adott esetben fejleszteni lehessen. Ha ezt tudom legalább i5-öt vettem volna....
-
teratti
senior tag
Szia!
Mennyire fejleszthető a laptop? PC-ket fejlesztek de ezekkel a laposokkal nem foglalkoztam még. Asus X550CC-XO095D a pontos tipus és a processzort cserélném le ha lehet i5-re később esetleg ram-ot is tolnék bele + 4GB-ot. -
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17605 üzenetére
Köszönöm az észrevételed így kicsit megkésve. Megoldódott a probléma, nagyon amatőr "hiba" miatt történt a dolog (amit ide nem írnék le
) hozzátenném mentségemre, hogy még nem volt ilyen gépem....
-
teratti
senior tag
Szia!
Vettem újonnan egy Asus X550C laptopot de azt írja nem észlelhető telep. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest