- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
teratti #19987 üzenetére
nekem ne mondd, G53 gépem van.
Ennél bonyolultabbat még nem láttam sehol.
A teljes felső részét szét kell kapni (billzet, csuklótámasz, touchpad), csak hogy a hdd-hez, ramhoz hozzáférj, ugyanis alul egy darab csavar sincs. A pc-ket szétkapom, összerakom bármikor, de notival inkább egy komolyabb szakihoz megyek, ha komolyabban kell megbontani, mint egy hdd/ram csere.
Ha nem látszik, hogy szét volt szedve, akkor nem lesz gond a garival. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
teratti #19892 üzenetére
Nekem most olyan problémám lett, hogy ha alvóba teszem, vagy kikapcsolom a gépet elveszi a töltést. Ha bekapcsolom utána akkor sem tölt, csak ha "újraindítom" a KONNEKTORT. Fura, mert gondolom ha hardveres baj lenne akkor működés közben is eldobálná, de nem, soha.
Van úgy, hogy este kikapcsolom, elveszi a töltést, reggel meg mikor felkelek tölti. Máskor reggel még nem tölti, de este/délután, mikor hazaérek meg már igen.
A töltő nem túl meleg, hideg csempén van mindig. -
-
-
-
NTonee
veterán
válasz
teratti #18261 üzenetére
korábban írtad, hogy van egy üres slot az alsó takaró alatt. Én nem kínlódnék egy percig sem, szerintem bármilyen DDR3 1600MHz-es modullal menni fog sőt, a crucial szerint PC3-14900, vagyis 1866-os is jó bele.
Ez a kínai muki belerakott egy elixir dd3 1600-as modult 'oszt jól van. -
válasz
teratti #18261 üzenetére
Legközelebb inkább vegyél egy normális középkategóriás (neadjisten felső kategóriás) gépet, és nem fogsz csalódni. Ez a 80-90 ezres kategória nem túl meggyőző
Ez a notebookok legalja, és a gyártó minden sz*ron spórol, csak hogy versenyben tudjon maradni az árral. Nézz meg egy 150-200 ezres notit, ott már általában van minőség is.
Olyan szomorú látni, hogy miket lehet kapni manapság, de hát ilyen a fogyasztói társadalom...
-
NTonee
veterán
válasz
teratti #18252 üzenetére
szerintem látogasd meg az asus szervizt, az a legbiztosabb. Ők megmondják, hogy milyen lehetőségeid vannak. Mivel nem tudtál meg a ramról semmilyen infót a progikkal (aida-t néztél?), így esélyes, hogy integrált a benne lévő. Ha valóban így van, akkor nem kell görcsölni, hogy milyen memóriát veszel bele, bár szerintem amúgy sem. Mindegy is, nézz bele a szervizben, nehogy feleslegesen vegyél ramot.
,,nem nagyon jött be ez a laptop dolog"
Én azért még nem adnám fel a helyedben. 9éve nincs asztali gépem és 3éve az asszony gépét is kivágtam a lakásból, azóta netbookot használ. Sem ő, sem én nem vennék pc-t többet. De persze ezt te érzed. -
-
-
-
-
-
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
teratti #17633 üzenetére
Nem vagyok teljesen biztos benne, de szerintem nincs a CPU foglalatozva. Az az idő elmúlt sajnos amikor az "olcsóbb" kategória is úgymond így igényesen meg volt csinálva. Fogyasztói társadalom van, ha elromlik egy valami ne tudd csak azt cserélni, dobd ki az egészet, vegyél újat.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
teratti #17624 üzenetére
Szerintem nem igazán fejleszthető, mert minden amit cserélnél a fejlesztés miatt, forrasztva van az alaplapra. Asszem még a CPU is, a GPU az forrasztva van az 100%. A meghajtók és a memória az, ami gond nélkül cserélhető/bővíthető.
(#17625) sznorbert86
Ez teljesen normális hőmérséklet (sajnos). Hogy ez mennyire ártalmas? Ez önmagában nem ártalmas, hanem a sok felmelegedés-lehűlés okozta delta t miatti hőtágulás, ami a forrasztások elfáradásához, "eltöréséhez" vezet majd idővel. Ez kontakthibát, üzemzavart okoz, amit jó esetben újraforrasztással tudnak orvosolni.
Egy szó mint száz, ezek a gépek nem szeretik a sok játékot. -
Blue Eagle
őstag
válasz
teratti #17603 üzenetére
Egyszóval olyan mintha le lenne véve az akku a gépről. Nem görbült el véletlen az egyik csatlakozó lemezke (ha jól tudom) a kilenc közül? Mikor vetted a lapost?
(#17604) Roland93
Mikor veszi vissza a fényerőt? Munka közben vagy inaktív állapotban akkor amikorra az be van állítva? Külső optikai egeret használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest