- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mabandi1
tag
Sziasztok.
Van egy asus x550CC gépem, az a probléma vele hogy nem szól a hangszórója. Ha bedugom a fülest az probléma mentesen szól de kihúzom és semmi. Valakinek valami ötlete van? -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Van egy Asus X550CC Notebook-om. Filmezgettem rajta videót néztem, egyszer csak éreztem hogy elkezdett melegedni. Hallgattam a ventillátort nem pörgött, elindítottam egy játékot gondoltam nem elég meleg még ahoz hogy felpörögjön, mikor bekapcsolt a dedikált Vga azonnal tűzforró lett a gép de a venti akkor sem pörgött gyorsan kikapcsoltam vártam egy picit hogy hűljön utánna bekapcsoltam felpörgött azonnal gondolom még meleg volt. De azóta olyan szaga van mintha valami megégett volna benne. Ja meg ma olyat is csinált hogy a billentyűzeten hiába nyomtam a számokat shift nélkül akkor is a zárójelet meg a többiket írta.
Szerintetek mit csináljak?
Most minden működik normálisan.
Szervízbe vigyem be? Ugyan még garanciális 1,5 évig.
Nem akarom úgy bevinni hogy semmi problémát nem produkál mert félek hogy rá se fognak nézni és vissza adják ugyan úgy.
Ötletek? -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy van egy Asus X550C gépem, és valamiért nem ismeri fel az optikai meghajtót. Eddig minden rendben volt de most hiába teszem be a lemezt felpörgeti de nem birom megnézni a tartalmát mert nem látni az optikait... Mi lehet a gond? -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Van egy X550C gépem és win8 van fennt rajta. Láttam hogy van fennt újabb bios driver, azt hogy kell frissíteni? Láttam hogy van BIOS 217 is elég a legújabbat vagy fokozatosan az újabbat? És ezt hogy kell telepíteni? Ha felteszem a legújabbat mi lessz a különbség? -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy egy 3.gen i3 3217U-tól mennyivel gyorsabb a játékokban a 3.gen i5 3337U? Nagyon nagy lenne az eltérés? Vagy épphogycsak valamivel? -
mabandi1
tag
Köszönöm a gyors választ, igazából nem én akartam húzni a gépet hanem egyik osztálytársam, mert most vett egy ilyen gépet és hát húzni akarja a procit de majd mondom neki hogy netegye.
A dedikált 720M-et is folytonosra kapcsolta amilyen programhoz csak lehetett azt tette alapértelmezettnek, egyszerűen nem érti hogy fölösleges mert ha igényli úgyis bekapcsolja... De hát hiába a szép beszéd.
-
mabandi1
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy van a laposomba egy i3 3217U proci, hogy ezt lehet valamilyen progival vagy valahogy feljebb húzni? -
mabandi1
tag
válasz
Blue Eagle #17259 üzenetére
Blue Eagle! Köszönöm szépen!
-
mabandi1
tag
MrSkynet!
Itt egy videó nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=YIO2GrGjEMg -
mabandi1
tag
MrSkynet!
A videóban jól mondja az akkumlátor teljesítményét hisz a noti az enyém, és elég masszív szerintem a fehér műanyag, de ízlések és pofonok. De azt nézted hogy a K550CA-ban nincs dedikált vga? Mármint az ASUS honlap szerint... Neked mennyire fontos szempont a dedikált vga? Elég neked a HD4000? Ha gondolod csinálhatok egy kis videót hogy mennyire hajlik a cucc... Amit meg mondtál hogy a pad-nál beláttál a gépbe, azt nemtudom hogy csináltad lehet h akkor egy tényleg 10ből 1-volt kint a polcon, de mivel ez a pad olyan hogy párhol "kattog" ezért mozog is és sajnos kikell hogy ábrándítsalak elég sok notijába ezt rakja az asusMármint ebbe az árszegmensbe, de szeritem nincs is ezzel baj
Akkor majd csinálok egy kis videót a notiról amúgy is akartam, csak nemnagyon csináltam még ilyeneket de megpróbálkozom vele
Na meg erről az X550-es szériáról szinte semmit nem találni. De tény és való hogy amit láttam videóban és élőben szürke, hihetetlenül hajlékony műanyag.
-
mabandi1
tag
Na nekem ugyan ilyen laposom van. http://www.youtube.com/watch?v=shIyCLCF2PM
-
mabandi1
tag
Mr. Skynet!
Nekem X550 széria van, abban teljesen igazad van hogy eléggé erősen hajlik a billentyűzetnél, DE nekem fehér színben van és tök más fajta műanyagból. Az enyém egy fényes tetejű fehér, matt kijelzővel, vagy elhiszed nekem vagy megbizonyosodsz egy MM-ban hogy semmi baj ezzel a műanyaggal. Ezt te tudod hogy neked jó-e, én eléggé hisztis vagyok arra ha valami szarul van összerakva, de ebben az árban nemkell fémet várni, de viszont kellemes tapintású jó minőségű műanyagot inkább amit megis kaptam. Persze nekem is jobban tetszene egy fém, de nagyon sok MM-ben jártam mire rájöttem hogy ezzel a fehér műanyaggal semmi baj nincs! -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy X550CC laposom van és egy i3 3217U cpu van benne, ezt lehetne-e cserélni benne egy i5-re? Ha igen milyen tokozásúak ezek a procik? Gondolom a 720M forrasztva van, vagy tévedek? -
mabandi1
tag
Pedig azt írja mindenhol, meg az eredeti oldalán is hogy van benne bluetooth... de az eszköz kezelőben sem találom... Az nem lehet hogy ha nincs feltelepítve akkor nem mutatja?
-
mabandi1
tag
Lenne még egy kérdésem, ugyan az az X550CC XO250D laptopról van szó, elvileg ebben van bluetooth de sehogy nem birom bekapcsolni ezt. Meg a webkamerát elvileg belehet kapcsolni az fn+v gombbal de nekem az sem működik. :S a driver lemezról mindent feltelkepítettem...
-
mabandi1
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy milyen nevű programmal lehet megnézni a vga-nak a teljesítményét? Egy X550CC laposról van szó hd4000 és gt720m az aida64-et ismerem de van még valami program úgytudom ahol ki is lehet választani hogy melyiket akarom használni.
Processzorhoz milyen programok vannak? -
mabandi1
tag
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, most fog nemsokára megjönni a notebookom, egy ASUS X550CA i3-as procival, gt720m-vga, 4gb ram, 500gb hdd. Az lenne a kérdésem hogy erről a notiról van valami teszt? Vagy valami felhasználói vélemény? Semmit nem találtam róla. :/ Ha valakinek van írna nekem egy kis véleményt róla vagy linkelnétek egy tesztet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest