- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
persil #28256 üzenetére
Ja és elfelejtettem, hogy kb másfél hónapos a gép, ez a hülyeség most jött elő először. Akkor egyszer feltettem, az akkori legfrissebb drivert, ha szólt az experience, akkor frissítettem és ennyi, sosem fordult elő eddig, hogy eltűnt volna az ikonja és kiírja ezt a baromságot.
Ráadásul asztalon jobb gombbal sem lehet előhozni az nvidia vezérlőpultot, mert nincs ott a lehetőség. Ugye megy minden közben normálisan, a gpu is működik, mivel minden játékom megy, de nem tudok az nvidia vezérlőpultban így állítani semmit, ami elég zavaró. Meg amúgy sem normális dolog ez az egész.
-
Tzoltan21
tag
válasz
persil #28185 üzenetére
Én közben rájöttem, hogy mi baja a laptopomnak. Proci...Olvastam itt a skylake bugról és követtem az utasítást, és ahogy elindítottam a tesztet fagyott a gép 2x is egymás után.
Ma sajnos nem tudtam bemenni a boltba, de holnap visszaviszem és kérek egy másik gépet ugyanebben az árkategóriában.
-
Tzoltan21
tag
válasz
persil #28183 üzenetére
Hétfőn mindenképp visszamegyek a kiskerbe és elmondom, hogy hibás a termék, valamint felmutatom a szerviz lapot is amit kaptam. Aztán remélem, hogy választhatok egy másik terméket. Mondjuk, ha már ASUS akkor a K szériát lenne érdemes megnézni, csak azok ugye drágábbak és célszerű lenne ebben az árban mozogni...
-
törölt tag
válasz
persil #28134 üzenetére
Igen. Ez az amit nem hiszek el, mert meg soha nem volt itt egyetlen ember sem aki pozitivan ertekelt volna barmit. Plusz, meg soha olyan se esett meg, hogy valaki 10-100 gepet/kepet/felvetelt mutatott volna azokrol a hude baromi rossz gepekrol. A rossz hirt mindig konnyebb elhinni mint a jot. Ez termeszetes. Es itt csak a rossz megy mindenrol, tehat tulajdonkeppen minden szar a piacon. Ugye? Mondok egy apro infot... az alienware 13 109°C- uzemel ha jatszol. ehhez kepest mi is az a 60fok amit az enyem produkal?
-
Benir8
senior tag
válasz
persil #28086 üzenetére
Szia!
Javaslom a Laptopszalon Budára(Budapest, Lövőház u. 12, 1024) szervízben, korrektül beszerelik neked. Egyből beszerelik neked helyben, és ha jól emlékszem 5 ezer ft a beszerelési díja. Vehetsz magadnak egy memória ramot vagy veszel ott, utóbbi érdemes előtte megrendelni neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged