- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzoltan21
tag
válasz
Tzoltan21 #28198 üzenetére
Visszavittem a gépet. De nem voltak túlzottan segítőkészek. Azt mondták, hogy újra szervizbe kell küldeni, elvinni, megállapítják, hogy tényleg rossz-e a laptop. Utaltam finoman rá, hogy kicseréltetném egy másik hasonló árkategóriájú gépre, de mintha meg sem hallotta volna az eladóhölgy. Azt is mondta, hogy több hétbe, akár hónapba telik mire az Asus megjavítja, vagy megállapítja, hogy tényleg hibás. Megmondtam, akkor használom így a gépet és elhoztam. Írtam levelet a fogyasztó védelemnek, hogy ilyenkor mit lehet tenni aztán meglátjuk...Nem szoktam az asztalt verni, de most picit jogosnak érzem.
-
Benir8
senior tag
válasz
Tzoltan21 #28184 üzenetére
(#28185) persil
Kiváló választás az Asus K501-es szériából. PH-os javasoltak nekem, teljesen megvagyok elégedve vele. Pontosan ez van nekem:ASUS K501LX-DM145D, elég a i3+950m, játékok alatt szépen teljesítenek, mivel ezen dupla hűtése van, mint a 940M videókariból, így a hűtése is jó. i5+950M-el szerintem felesleges, elég az i3 is, ha már i5+960M-el akkor Asus N552-et szoktak javasolni a PH-sok. -
persil
nagyúr
válasz
Tzoltan21 #28184 üzenetére
En is az itteni fotumozok tapasztalata/sok esetben szakmai hozzaertese alapjan valasztottam x helyett gyengebb teljesitmenyu es magasabb aru k szerias gepet es igy utolag baromi jol dontottem.
Inkabb legyen ugyanannyi/tobb penzert kicsit kisebb teljesitmenyu, de azt legalabb stabilan mindig hozza, osszehasonlithatatlanul jobb minosegben.
Sem throttling, sem melegedesi problemak nem jelentkeznek, illetve altalanossagban is "jobb erzes" hasznalni. Ugye van itthon x-es gep is, szoval tudok mihez viszonyitani. (Bar parom szereti, komoly baj azzal sincs, de az joval gyengebb, nincs mit huteni, szoval nem akkora gond a gagyi hutes)
Egy szo, mint szaz, en a helyedben kiharcolnek egy masik gepet, de ha nagyon nem akarjak, akkor is addig mennek amig vegre nem adnak egy normalisan mukodo peldanyt.
Szrk.: gtx 950m melle amugy is teljesen felesleges a negymagos i5, eleg melle egy u-s proci is. En is jatszok a gepen, szoval nem csak hasrautok
-
persil
nagyúr
válasz
Tzoltan21 #28180 üzenetére
Nekunk itthon ket asus is van, mindkettovel maximalisan meg vagyunk elegedve(felesegemmel, akinek raadasul X szerias gepe van), szoval ezt nem lehet leszurni gyartora, hogy "azert mert asus".
Ettol ne inogjon meg a bizalmad, az sajnos elofordul egy egymillas gepnel is, hogy lejon a szalagrol egy hibas peldany es te fogod ki :/
Itt inkabb az lehet a baj, hogy az az alaplapcsere nem volt alaplapcsere, csak vackoltak valamit es visszakaptad hibasan, ami magyarorszagon nem lenne nagy meglepetes sajnos.
Vidd vissza, kerd el a penzed es vegyel mashol gepet. Legalabbis en masodik/harmadik alkalom utan ezt tennem. Egyszer kifogsz egy szart, az benne van a pakliban, de ha javitas utan ugyanolyan, az elfogadhatatlan. Nalam legalabbis.
Szrk.: mondjuk az x sorozatrol sok jo visszajelzest nem hallhattal, sajnos nem eppen jol sikerult szeria, itt ph-n is a nem ajanlott gepek kozt vannak.(hutes - eros hardvernel, anyaghasznalat, billentyuzet, kijelzo, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest